Deníček uživatele Niqita

02.03.2010

Holčinky mám na Vás obrovskou prosbu,která mi nedá spát a doufám,že mi pomůžete :( mám dlouholetého přítele,se kterým jsme se rozhodli pro miminko..nepamatuji si PM ,protože jsem na začátku října vysadila antikoncepci a pak ještě trochu hned začala špinit,takže je to s určením těžší..s přítelem jsme se celý říjen o dítě pokoušeli ale testy byly stále negativní..ted napíšu něco za co se velmi stydí

Já mam termín 30.7. a i podle MS, tak i podle UTZ vychází početí na 5.11. a nejúspěšnější bývají spermie ze styku 2 dny před. Takže to tipuji kolem 24.10.

Ahoj, to bude přítele, já mám termín porodu podle menses 26.7.2010,podle prvních pohybů 21.7.2010, ale vím,že jsme otěhotněli přesně v den svatby kamarádky 31.10.2010 :-)) po půlnoci takže prakticky až 1.11. a podle kalkulačky mi to vyšlo na den přesně :-)), takže to už jsi byla těhotná :-))

Ahojky, na těhotenskou kalkulačku se moc nedívej, záleží jak dlouhý míváš cyklus a podle toho se pak odvíjí ovulace. Každopádně já být na tvém místě, tak bych to neřešila, s přítelem jsi spala častěji a byla by fakt obrovská náhoda, aby jsi otěhotněla po jednom styku, kdy ani nemuselo dojít k vniknutí spermií.... Já zastávám názor, že dítě je toho, kdo ho vychovává, takže pusť starosti z hlavy, přítelovi nic neříkej a užívej si těhotenství, uvidíš, že až poprvé prcka uvidíš naživo, tak v něm přítele poznáš!!!!

Jak píší holky co se stalo stalo se-to už nezměnís a myslím že mimi je přítelovo protože já otěhotnela 6-7.11a termín mám 2.8 takže myslím že můžeš být v klidu ahojky hlavní je aby mimi bylo v pořádku:-) Evik

Ahojky, co se stalo, stalo. Možná jste měli spolu nějaký problém a proto jsi udělala to, že jsi podlehla jinému muži..to nevím, jak a proč to bylo, ale zkrátka důležité je to, co je TEĎ a co bude POTOM :one: Mimi bude určitě přítele :k: Drž se kočko! :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky