Deníček uživatele NikolkaPv

09.06.2014

Ahoj maminky.hlasime se uz v plnem poctu a z domu :) ve 41tt a po 3 dnech pravidelnych 5 minutovych kontrakci narodil se krasny velky chlapik a tak hodnouckyyyy.na papani nam 24 hodin nestaci a hodily by se i prsa navic :D ze 30 bodycek nam zbylo jen par kousku,pac jaksi je nam vse male.takze zitra rychle nakupy oblecenicka.holky uzivejte miminek a tehulky,preji rychly porod.papa

Ahoj :a:
také moc moc moc gratuluji. :k: Teda tři dny po pěti minutách, to je mazec. :00: To ses ani tři dny nevyspala... Je super, že jste už doma. Přeji hodně zdravíčka oběma a malému i kupu štěstí do života. :k: :a:

Moc gratuluji, taky si dal na čas.. A jak byl velký, že musíte kupovat oblečení? Já jsem stejný problém měla u první dcery. Začínali jsme na vel.62 :s: :a:

09.06.2014

Ahoj maminky.hlasime se uz v plnem poctu a z domu :) ve 41tt a po 3 dnech pravidelnych 5 minutovych kontrakci narodil se krasny velky chlapik a tak hodnouckyyyy.na papani nam 24 hodin nestaci a hodily by se i prsa navic :D ze 30 bodycek nam zbylo jen par kousku,pac jaksi je nam vse male.takze zitra rychle nakupy oblecenicka.holky uzivejte miminek a tehulky,preji rychly porod.papa

21.05.2014

Dobre rano kvetnatka.kolik nas tu zbylo?my mame 9 dni do terminu a uz se nemuzu dockat.venku zacinaji byt horka,tak travime vetsinu casu doma.uz par noci poslicky,brisko dole,co wc to rychlovka,co krok to pichani v cipku,kotniky otekle,bolest beder atd...vsak to znate :) doma vse pripravene,vyprane vyzehlene umyte :) uz by prcek mohl prijit,ze? Co vy???

23.01.2014

Ahoj maminky :)par dni mi tvrdne podbrisek,ale jen tak 3 sekundy,obzvlaste nekolikrat vecer.puvodne jsem si rikala,ze se prcek otaci,ale jak procitam diskuze,tak vsichni ten tlak berou jako tvrdnuti.nechtela bych zbytecne brat magnezko...co myslite?

Dekuji za nazory.prave ze sem cetla hodne nazoru,jedni rikaji ze magnezko (hned preventivne pri prvnim tvrdnuti)a druzi magnezko jen v krajni nouzi(aby deloha nezlenivela). :a:

Mě přijde že dneska každá jak jí dvakrát ztvrdne na chvilku břicho, tak hnedka valí magnézko..vždyť je to normální...a pokud tě to neomezuje tím stylem že bys nemohla chodit, nebo cokoliv dělat a tvrdlo ti fakt často a na dlouho nebo to bylo nějak moc bolestivé, tak bych to vůbec neřešila.
Mě břicho tvrdne teď už skoro pokaždé když vstanu ze židle..na chviličku, cca max. 10 vteřin..ale fakt mi to nepřijde jako něco, co bych musela hrotit:) prostě dej na svůj pocit:)

In reply to by Kaatkaa2233

Ale pokud si není jistá jestli to jsou pohyby nebo tvrdnutí, tak už asi bude dál a ne na začátku těhotenství:) mě břicho tvrdlo od cca 16tt a naprosto v pohodě..já bych řekla, že je totiž tvrdnutí a tvrdnutí...ta děloha pracuje od začátku, zvětšije se...ale pokud to není bolestivé, myslím si že důvod není..i když se tím asi nic nezkazí:) To jen páni doktoři se jistí a v mnoha případech to píšou i jen proto, aby měli body pro pojišťovnu:)

Takže za mě..záleží asi jak ty sama to tvrdnutí pociťuješ, myslím si že každá instinktivně pozná jestli je to ok nebo už ne:)

18.12.2013

Ahoj spolutehulky.mam dotaz ohledne bolesti na leve strane briska.je to jakoby natazeny sval.myslite ze se jen male roztahuje?uz je to prave 2 den stejna bolest.tak doufam ze male je ok.doktora mam az za 4tydny.a kolik jste uz pribrali?:)

Ahoj, také mám bolesti v podbřišku, dr. mi předepsal magnezko, ale stále mám někdy takové tlaky dole v bříšku, prý je to ok, jak se roztahuje děloha. A jak psala maminka níže, tak to mám uplně stejné, když někdy prudce vstanu, tak mě probodne ostrá bolest. Dneska jsme po kontrole a vše je v pořádku.

Ahoj, i já občas trpím bolestmi břicha. Jak píše maminka níž, je to normální. Pokud by se měly bolesti stupňovat, zašla bych k lékaři. Jinak já jsem teď v 21 tt a mám nahoře nějakých 6 kg. :a:

01.11.2013

Ahoj maminky.tak dnes jsme videli nase maluske :) kopalo a boxovalo celou dobu a kdyz doktorka ukazovala pater tak na nas vystrcilo zadek :) za 10 tydnu uvidime zas...se tesim :) holky jak je to prosim s temi testy ba downuv syndrom?

jé tak to je krásný že je prcek takhle živoučkej :///: já jdu až v pondělí a už se nemůžu dočkat ;) jinak s tim odběrem nevim já myslela že se to pozná s toho ultrazvuku,podle velikosti takový bílý skvrnky na zátylku :///: tak pěkně užívej :€O:

Ahoj, hele je to vyšetření v 13 tt těhotenství. Dělá se ultrazvuk a miminku nic brát nebudou. Jen na ultrazvuku změří na zátylku šíjové projasnění, nic víc. Pak ti vezmou krev právě na ty vrozené vývojové vady. Výsledky jsem měla do 2 hodin zpracované a věděla jsem, na čem jsme. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My taky jdeme ve 21.tt jedu 20.12. :-) a To se mne ptala i jestli se mi to víc hodí 20. nebo 23. :-d

01.10.2013

Ahoj holky.mate take bolesti v podbrisku?ja vcera mela as 30min krece od pupku dolu.dnes uz je to zas lepsi.nevite co to?

Ahoj, já pořád cítím nějaké píchnutí a bolesti, jak když mám dostat menstruaci. Ale pokud se Ti něco nezdá, tak k dr. lepší jít 10x než něco zanedbat. :a:

23.06.2013

Ahoj holky,rada bych se zeptala zda je mozne mit ovulaci v prvnich dnech cyklu a zda je mozne otehotnet.Uz tri roky po revizi v 16 tt(mola hydatidoza) se snazime o miminko.Delka meho MC je 24-26.Tri m

dekuji holky za nazory :one: ja mela za to,ze sekrece z bradavek je normalni,tak sem to nijak neresila.az ted co se snazime tak se hlidam vic.no kazdopadne pristi leto mam v planu letet do cr,tak se necham komplet vysetrit.A kdyz rikate ze ovulka muze byt v podstate kdykoliv,tak sem vic zmatena nez predtim :)to se celkem nedoplatim za ovulacni testy,kdyz je budu delat kazdej den :D :a:

Možné to je, ale každopádně výtok z bradavek řešit-není to v pohodě... může jít o hormonální poruchu, ale taky o něco vážnějšího... Může to být i příčinou neplodnosti...

Ahojky, ovulka je záhadná, já ji jednou měla přesně v den, kdy mi začala menstruace. Měla jsem velký bolesti, tak jsem jela k doktorce, ta mi píchla injekci a mně se ulevilo. Udělala mi ultrazvuk a řekla mi, že mám ovulaci, hlídala jsem na ni jako blázen...hodně štěstí ve snažení... :k:

Ahoj, při takové délce cyklu je ovulace možná nejdříve 7.-9.dpo (2.fáze cyklu trvá max.16-17 dní, většinou 12-14 dní), nejpozději tak 14.dc..
Jinak BT může být vyšší ještě i po celou dobu ms, někomu teplota klesá opravdu až po skončení ms..
Bílkovitý hlen se objevuje třeba i týden PŘED ovu a v den ovu už být nemusí ;) :a:

05.06.2013

holky prosim kdy podle vas probehla ovulacka?graf ji nezobrazuje :(
http://www.fertilityfriend.com/home/448490
dekuji :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka