Deníček uživatele NikolaVystavelova

Ahoj ostatní maminky. Jsem tu nová. Jsou to moc krásné stránky. Myslela jsem si, že budu s vámi prožívat také to savoje těhotenství. Ale vše popořádku. Je mi 19 let.

je mi lito,ale urco se brzy zadari a ty nahlasis //
jinak bych toho z toho ex sefa udelala ex chlapa,ze zakona mas narok na kazde 4h prestavku a na praci mimo ramec smlouvy traky nema narok,pokud ti neda prachy do konce mesice tak mu klidne pisni ze si pujdes stezovat,jelikoz jsi v pravu.a hlavne si nechej vsechny SMS a neboj se ho
preji uz klid :a:

Je mi líto, co tě potkalo... To asi zasáhne (skoro)každou ženu a svým způsobem jí to poznamená.,,
Ale neboj, brzo budete mít doma řvoucí mimčo, držím palečky!

:+^*: . Moc všem děkuju za podporu, teď pracuju v obchodě jsou tam moc prima holky se kterými si rozumím a pomáhá mi to nemyslet na to. Ale nejhorší je to v noci. Když nemůžu spát nebo než usnu tak nad tím přemýšlím a je mi tak divně. Jsem teď mimo práci taková zamlklá. Snad to čas vyléčí... :devil:

Ahoj, to mě strašně moc mrzí... :§) Je to smutné a toho tvého šéfa, bych za to nejraději roztrhala na sedm malých kousků... Vždyť on takto nemá právo jednat s lidma!!! Ze zákona máš nárok na přestávku, na oběd... Ten si koleduje o pořádný malér. Bych ho zažalovala šmejda jdnoho. Tohle si nesmí dovolit. Had jeden :ooo:
Drž se, ať jsi brzy v pořádku a můžete začít plánovat :|-|: :/;x: !!! A hlavně se zkus nějak zabavit, abys pořád o tom nepřemýšlela. Držím ti palce! :\/|:

Ahoj Nikol. Moc mě mrzí co se stalo, ale nevěš hlavu, určitě se brzy zadaří a bude líp. Mě se to stalo také. Děťátko jsme plánovali a moc moc si ho přáli. Otěhotněla jsem asi po 3 měsících snaženíčka, byli jsme moc rádi. Pracovala jsem jako servírka, říkala jsem si, plno holčin takhle lítá i s bříškem, tak já taky to zvládnu. Neměla jsem tak "debilního" šéfa jako ty, ale penězma jsme zrovna moc neoplívali a tak jsme chtěla pracovat co nejdýl. V 8.tt jsme byla na kontrole a říkala jsem dr, že trochu špiním krvavě a mám křeče v podbříšku. na ultrazvuvku bylo vše v pořádku, srdíčko tlouklo, ale upozorňovala mě, že do třetího měsíce, bych měla být v klidu a moc se nenamáhat a jako servírka to tak nemám, lítání po place a nošení talířů apod., tak jestli nechci napsat nemocenskou a zůstat raději doma, ale já blbá, že ne, že potřebuji ještě pracovat. A za tři týdny jsem jela k dr, že opět krvácím a to silněji a bylo to. Na ultrazvuk koukala hrozně dlouho a bum. Je mi to moc líto, přestalo se vyvyýjet, musíte jít ještě dnes na vyčištění dělohy. Byla jsem úplně mimo, brečela jsem, staršně jsem si vyčítala, že jsem chtěla jít pracovat a to naše miminko ztratila. Bylo to moc těžký a hlavně se to stalo týden před Vánocema, takže svátky úplně zkažený. Hned po šestinedělí jsme se začali snažit znovu, i když doktoři říkali, že by jsme měli tak půl roku počkat, ale za 2 měsíce jsme znova otěhotněla, ihned nastoupila na rizikové těhotenství, první 3 měsíce jsem poctivě ležela a byla opatrná a všechno bylo na prosto v pořádku a teď mi v postýlce slaďoučce spinká náš 10ti měsíční brouček. Proto radím, nejdůležitější je klid a pohoda a žádný lítání a stres. Nevím jestli je to možný, ale ja jsem naprosto klidné a pohodvé těhotenství, tak náš malinkj je strašně moc hodný dítě a moc velikej pohodář už od narození. Držím moc palečky ať si brzy najdeš lepší práci se super šéfem a až budeš opět těhu, tak ať je mimi zdravé a krásně roste. Měj se krásně. Pá Verča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka