Deníček uživatele nikitah

12.09.2011

Byly jsme dnes poprvé v poradně, ve 14 dnech. Od propuštění z porodnice (je to týden) malá nabrala 600g.

První poradna
První poradna
První poradna
První poradna
První poradna
První poradna
07.09.2011

Tak se nám narodila mnou vysněná holčička. Nakonec mě svými mírami překvapila, protože jsem čekala větší, ale tím líp.

Natálie 31.8.2011, 2.99kg, 50cm
Natálie 31.8.2011, 2.99kg, 50cm
Natálie 31.8.2011, 2.99kg, 50cm

Obrovská gratulace. Malá je moc moc krásná a obou vám to moc sluší. Přeju hodně zdravíčka a ať vám dělá jen samou radost.

Ta je krásňučká :) Velká gratulace! Můžu se jen zeptat..nerodila jsi náhodou v Břeclavi? Je mi to prostředí nějaké povědomé, já tam totiž také rodila :)

29.08.2011

Tak jsem dnes byla na první prohlídce v porodnici. Nejdřív jsem šla na monitor, mažel tam dokonce vydržel se mnou, což bylo vůbec poprvé, co se mnou kdy šel k doktorovi.

me ceka kontrola ve 40tydnu ve stredu termin mam 3.9. a 6.9. a rodit mam podruhe, tak jsem zvedava,jestli jestli se zadari porodit normalne s normalni porodni vahou.dr uz me rikala i o vyvolani porodu abych nemusela prenaset,zatim to na porod se nejak nechysta,poprve jsem prenasela tyden,

Ahoj... teda, to máš docela rozdíl mezi těmi termíny... já mam 19. a 22. 10... takže nic extra. Držím ti palce, aby ti vše dopadlo dobře a aby jsi měla po (i při) porodu jen krásné pocity a aby holčička (pokud to teda bude ona), byla krásná a sladká jak med :°O°:
Ať ti to vyjde a máš krásný a pohodový porod!

25.08.2011

Další monitor a kontrola v poradně. V průkazce mám zapsáno konečně CS1, ale doktorka stejně říkala, že jsem zavřená.

Monitor v 38+3tt

Ahoj, to máš strach, aby CS1 nevypadalo blbě. Buď v klidu jsem 2 dny po termínech a mám CS2 do porodnice jezdím už měsíc a na "2" jsem se vyšvihla až poslední 3týdny. Jinak jsem od 5měsíce byla na CS1 a do té doby 0. Dokonce se stalo, že minulý týden mi dali v porodce CS3 a na kontrole tento týden CS2. Z toho údaje si nic nedělej, je to jen o tom jestli porodní cesty (čípek) měkne apod. Klidně můžeš začít rodit i s "1"- :)

18.08.2011

Nejdřív jsem šla na monitor na půl hodiny.

Poradna v 38tt a první monitor

Ahoj, já na ty babské rady moc nejsem, podle mě mimino vyleze, až uzná za vhodné ;) Ale co se týče rad, které psaly holky tady níže, tak u mě (dnes 38+1) nefunguje nic. Pohyb: každý den umývám skoro hodinu podlahy v celým domě, přes den lítám za malou, dnes jsem zase našlapala asi 6 kilometrů, minulý týden 9. Sex: souložíme, potom dokonce i ležím (celou noc) :) . Dráždění bradavek: kojím... a prostě nic :) Ale rodit bych docela už i chtěla, jelikož se už nevlezu skoro do žádného oblečení :)
Nicméně hodně štěstí, ať se mrňouse povede vyhnat brzy ;)

Ahojky,
tak já dneska taky byla na kontrole, jsem 38+1, mimčo má prý 3,5 kg ale na to bych nějak nespoléhala :) doktor sám říkal, že to může být +- 0,5 kg a termín mám 2.9. takže taky začneme s vyšťuchováním protože mám strach že to bude pěkný macek ;) . Jedna porodní asistentka mi poradila po souloži ležet aspoň půl hodiny ať sperma pěkně útočí na čípek a pak prý ještě hodně dráždit bradavky, takže ten můj bude mít jen a jen radost :)

Ahojky, ze zkušenosti všech srpňátek 2011 ti můžu říct, že všechny pokusy o vypuzení jsou úplně na nic :€): Jediné, co teď u jedné z nás zabralo (a další se chystají :///:) je ten vražedný ricinový koktejl :one: Já mám termíny 22 a 27, tak zkusíme koktejlík asi v pátek nebo v úterý, protože mám ve středu narozeniny a moc by se mi líbilo, kdyby se holčičce moje datum taky líbilo :c:

11.08.2011

Včera jsem byla opět po čtyřech týdnech v poradně. Výsledky krevního obrazu mám v pořádku, dnes mi brali stěr na streptokoka, tak se příště dozvím výsledek. Čípek pořád CS 0.

Jak čípek na nule? Já ho mám stále 1,5 cm a pomalu se mi prý začíná strácet. Zítra začínám 38. týden, tak už se může rodit. Mimčo je už plně vyvinuté. Teď mu dozrávaly plíce mi říkal Dr.

18.07.2011

Fotila mě moje sestřička, teprv se učí.

Těhu focení
Těhu focení
Těhu focení
Těhu focení
Těhu focení
Těhu focení
Těhu focení
Těhu focení
Těhu focení
Těhu focení
13.07.2011

Tak mám za sebou kontrolu po dlouhých pěti týdnech, protože je všechno v pořádku a nic mě netrápí, tak další je zas až za 4 týdny, to už bude porod před vratama.

Poradna v 33tt
23.06.2011

ahojky těhulenky, nemáte zájem o levne a krásné věcičky na miminko?? pokud ano, písněte pošlu foto mám toho mnoho i kalhoty pro těhulky. ńyní dám slevu 10% s celkové ceny, za veškeré věcičky, které si vyberete. a dáreček ke každému balíčku je samozdřejmostí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka