Deníček uživatele Nikca.J

02.10.2012

Ahoj všem! Dlouho jsem se tady neukázala, abych se přiznala jen čtu Vaše příspěvky a moc mě to baví.

Ahojky,
tak já taky poradím, byla jsem na tom podobně.Je to sice krátkodobé řešení,ale myslím, že by ti mohlo pomoct.Zvlášť, když jste schopné se šéfovou mluvit.
Po mateřské nastup do práce, stačí na týden.Tím, že nastoupíš, jsi účastna na důchodovém pojištění,a tím pádem až půjdeš na úřad práce se ti nebude vypočítávat podpora z mateřské, ale z platu.Vím, že jsi psala, že na úřad nemůžeš, když nemáš malého v mš.Za 1. se to může změnit. za 2. to tam nikoho nezajímá, řekneš, že chodí do soukromé a je to.
Já mám taky březňátko, ale měla jsem 2letou variantu.Tak jsem to řešila letos.
Těch prvních pět měsíců. tě úřad nikam neposílá.To až po uplynutí této doby.
Odejít musíš dohodou, a to z důvodu péče o dítě, do čtyř let a dojezdové vzdálenosti.
Byjde ti to krásně do dalšího září, kdy malého do mš. vezmou a ty budeš mít volnější ruce.
Kdyby tě to nějak víc zajímalo.Napiš a já ti třeba přepošlu emaily, co jsem vykomunikovala s paní z úřadu co a jak napsat.

Držím palce

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tohle je fakt super tip, to se určite hodí hodně ženským!!! :one:

Tyjoo, to je fakt hrozné! :O Taky budu mit problem s návratem do práce, ale naštestí to nemusím ješte řešit. Jak dlouho si tam byla zamestnana? Ja bych se nedala, řeklas ji pravdive na co jako matka po rodičáku máš nárok a trvala bych na tom. A nebo bych trvala na odstupném. Že se firme nedaří není tvuj problem. To s tím 5mesičním odstupným je pravda, pokud dostaneš výpoveď dohodou a ne s dvoumesíční lhutou, máš na nej nárok, pokud si byla zamestnana myslim alespon 2 roky.
Píšeš, že bys druhe díte nezvládla, ale nebylo by to přeci třeba řešení? Přeji, at se to v klidu nejak vyřeší a at na to nejsi "ztratová" .

06.11.2010

Ahoj holky, poprve jsem malemu varila karotku s krutim masem a vubec jsem si neuvedomila, ze to musim uvarit v kojenecke vode. V normalni vode jsem to varila asi hodinu a pak rozmixovala.

03.11.2010

Ahoj holky, právě mi přišel mluvící pejsek od FP. Ale nezpívá celé písničky, vždy jen kousek. Je to tak v pořádku nebo ho mám reklamovat? I říkanky nejsou celé, např.

Prosímtě chci se zeptat jestli máš toho jak mluví jen česky? Jestli ano kde jsi ho prosím objednávala? Díky moc za info:-)

27.07.2010

Ahoj holky, hledám maminku z Jílového u Prahy nebo z okolí. Ráda bych vyrazila od září plavat, a tak bych byla ráda, kdyby jsme nešli s malým Vládíkem sami..

plavání miminek - Jílové u Prahy

Krásný klučík :qu: a jakou má patku!Moc Vám to spolu sluší.Kam budete chodit plavat?My začneme s plaváním asi až v lednu.Přemýšlím o Kunraticích,nebo Břežanech,je to blízko a prý je to tam dobrý. :one: Kamarádka jezdila na Libuš a taky se jim to tam moc líbilo. :a:

In reply to by Klenorka

Ahoj :-) , děkujeme za pochvalu. Přemýšlela jsem o Kunraticích, protože nemám řidičák budeme muset jezdit busem. Do Břežan nám to odsud jezdí bídně - cca 1x za 2 hodiny. O Libuši ani nevím.
Doufala jsem, že tady seženu maminu, co má auto a rozdělíme si náklady. Asi jsem trdlo, ale bojím se s malým jezdit busem s kočárkem. Hrozím se toho, že začne brečet a já ho nemůžu přeci za jízdy vyndat z kočárku a pochovat, tak se bojím, že probrečí celou cestu - od nás do Kunratic je to cca 35 minut, tak aby mě spolucestující neukamenovali.. :-)
Já bych ráda chodila od září, protože nám bude 6 měsíců, a to už se chodí do bazénu s rodiči. Doma už magořím, tak bychom měli aspoň nějakou aktivitu.
Doufala jsem, že nás je tady víc z okolí, ale ozvala se mi jen holčina z Kameňáku, která bude teprve v srpnu rodit.
Děkuju, že jsi napsala.
Pozdravuj prďolku. Mějte se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka