Deníček uživatele nika26

02.02.2015

ahoj maminy muzu se optat je tu nekdo kdo ma v pestounske peci nejake dite??
Ja mam od segry holcinu segra byla drogove zavisla tak jsem si ji s manzelem vzali k nasim uz trem detem ale to coo sestra posledni predvadi je hruza az kolikrat premyslim jestli to vydrzim

14.11.2014

ahoj maminy a tehule chci se zeptat je tu nekdo kdo uz zacina pect cukrovi???
jinak neco o nas melej zacal chodit do skolky a od lonska mam v pestounce holcicku ted ji byl rok tak jsem se rozhodla ze pomalu zacnu zadelavat na cukrovi :s: at si deticky muzou taky zapatlat a vykrajet a co vy

tak já bych už nejraději taky začala, ale manžel prudí :s: Prý jsem blázen, ale mě to fakt baví. Hlavně ráda zkouším nové netradiční recepty. Minulý rok jsem zkoušela recepty z jiných státu. Teď zas chci zkusit netradiční recepty např. z kaštanového pyré, fíků, pistacií atak. No už mám napočítáno 50-51 druhů, teda vše z polovičních dávek. Minulý rok jsem měla 35 a docela se snědlo :-)

Před pár dny jsem akorát dodělala perníčky :-). A další cukroví se chystám péct až v prosinci. Někomu to přišlo brzy, ale je se na ty Vánoce taaaak těším :-) :dance:

Ahoj, já zadělávám až tak 2-3 týdny před vánoci. U nás by se to tedy nesnědlo, nejsme až tak moc na cukroví, peču hlavně kvůli tradici. Po vánocích dávám krabičky s cukrovím do mrazáku a vyndavám po troškách běhěm roku, toto sníme s chutí. Jinak loni byly malé 3,5 roku a vykrajování jí bavilo 10 minut. :a:

ne,nejdřív po Mikuláši,jako každý rok :s: mám děti pět a dva a určitě si vykrajování užijí až až :///: takhle brzy mi to přijde zbytečné,navíc by to stejně se´žrali do Vánoc :s:

25.01.2014

ahoj holky prosim vas neporadite mi kam s detma na dovcu v Chorvatsku porad premyslim kam ale zadnej apartman me nenapada chteli bychom apartman se 2 loznicema pokud mate nekdo tip nebo kde se vam libilo dejte vedet dekuju

Známí jedou letos sem: http://www.booking.com/hotel/hr/vespera.cs.html?aid=319857%3Blabel%3Dho…
Platí prý za osobu na 8dní 12tis s polopenzí (v sezóně, myslím, že jedou v srpnu) a děti do 16ti let jsou zdarma. Je potřeba počítat ještě s cenou trajektu cca 30 EUR.
My jsme byli předloni bez rezervace a vyšlo nás to i s cestou cca kolem 35 tis a to jsme rozhodně nebydleli v 4hvězdičkovém hotelu, ale po různých aparmánech, co jsme našli (nebyli jsme celou dobu na jednom místě) a bylo to ve druhé půlce září. Takže cena mi přijde normální :-)

Já si odkaz uložila, že až pojedem do Chorvatska, tak bych chtěla taky tam. Vypadá to skvěle :-) Letos nikam nepojedem, měla bych v srpnu rodit :-)

24.11.2012

AHOJIK MAMINKY SNAZILKY I TEHULKY

ja sem na tom uplne stejne... kamaradka to mela taky tak volala na gyndu a dr jio rrekl at si da lzici octa aby nemusela na vyvolavacku a ze by s eji mela do 24h rozjet ..tak si dala lzici a do 6h ji ms dorazila ..takze to taky zkusim :s:

ahoj, hlavně žádnou paniku. Počkej do pondělí a pak si zajdi na gyndu. Tvůj gynekolog by měl mít záskok.

Ahoj, počkala bych do pondělí a zašla si za gynekologem, pokud má tvůj dovolenou, tak má jistě záskok.Osobně si myslím, že těhotná nejsi.

07.11.2012

ahoj holky dlouho jsem tu nebyla mame moc litani s malym zjistili mu spatnou achilovku na leve nozicce a ted na ko nam rekli ze mu i rostou blbe kustky takze asi operace a budou mu davat sroub :r: :

je mi lito že mate takove spatne zpravy..a ted se budu divit 4 sekce? pani to snad ani nejde ne? :-o a to mate za sebou uz tri?

19.09.2010

ahojik maminky tak se hlasime po dlouhe dobe uz je nam 6tydnu a uz mame 4950g a 55cm uz jsme veliky ;)

ahoj, ej fakt rychle na utz, po nem jdes na ortopedii k pani doktorce a tam je to taky docela rychle, bere si jich vice najednou :-)

Ahoj,tak u nas to byla rychlovka.dr se optal na par informaci o malem,pak sem ho rozbalila,utz se podival na klouby ktere byli ok a sli sme :) Asi tak 10min

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka