Deníček uživatele Nellli

05.08.2009

To je můj Lumpík co se v březnu stane velkým bráchou! :s:

Brouček
01.08.2009

Ahoj Berušky snažilky i těhulky!!! Tak už je to tu přišly nevítány nezvány NEVOLNOSTI !!!

víš kolik holčin se těší na tyto nevolnosti, ale s tím, že už máš mimi v bříšku? Zkus si užívat i tyto veci a tesit se na až se mimi narodí

26.07.2009

Zdravím VŠECHNY :a: !Jak pak se máte?Já jsem sem pár dní nepsala jelikož ani nemám co.Podle poslední ms načínám zítra 7 týden a k dr jdu až toho 14 tak nemám žádné novinky.Už abych

16.07.2009

Tak se hlásím asi po dvoudenní pauze.Byli jsme s prckem u příbuzných na návštěvě proto píšu až dnes.Jinak čárečka pěkně zesílela :s: tak jsem se konečně odhodlala obědnat na ko

Ahoj Nellli,
super zprávička...tak ať se Vám daří a ať dopadne návštěva u doktora..určo napiš budeme zvědavé...smím se zeptat jak jste se dlouho snažili?

In reply to by Nellli

Jéééééé tak to se máš, já ani neovuluju, jsem po vysazení ha dva měsice, tak čekám až se to dá nějak do ..pořádku , ale ještě jsem na tom zlatě, jsou tu tolik holek co se snaží dlouho a dokonce i se zdravotními problémy..tak buďme rádi za to co máme a ty se jen raduj:-)

přeji pěkné těhulkování :qu:

13.07.2009

Ahoj!Tak sem hned ráno mazala do lékarny pro testíky :s: !

:s: :a: ahoj, zdravím..pročítám si zprácičky, a ejhle, hnedky jedna výborná po víkendu :s: ...musím reagovat...hlavně se opatruj a ať je ti dobře...my se s přítelem o mimčo také zapár dní chystáme, až doberu HA Cilest. Jak dlouho jste se pokoušeli o mimi??Mám asi jako každá ženská strach, kdy a jestli se nám to povede?...A co jsi si to prosím tě koupila za vitamínky??Díky, :a:

Dík všem!Doufám že vše bude ok a koncem týdne bych brnkla dr na obědnání se.Snad bude čárka sílet :one: jak má.

11.07.2009

Tak se mi konečně podařil kloudně vyfotit!!! :\x:

Tady to je!

ještě jednou gratuluji, taky bych potřebovala takový krásný testík pro manžela k narozeninám, snad takový seženu i já :s:

11.07.2009

Ahoj holky!!! Tak sem to nevydržela.Ms má dorazit až zítra ale já už to dneska testnula :\x: a jsou tam // :cc): :cc): :cc): !!!

To máš úplně jak jsem to měla já. Doma jsem měla zbylý, tak jsem si ho ani nevím proč udělala. Ale sedla jsem do auta a zajela do tesca do lékárny a koupila další ještě ten večer.

Tak Ti moc gratuluju!!! :k: :k: :k:

11.07.2009

Ahoj holky!!!! Tak sem to nevydržela.Ms má dorazit zítra ale já to už dnes testnula a jsou // tam!!!!!!!!!

09.07.2009

Zdravím VŠECHNY!Je tu někdo kdo čeká potvoru v neděli nebo pondělí?A jak se cítíte?Já ji čekám ale doufám že nepříjde.Jinak se cítím normálně jen trochu víc unavená ale to spí

jj,ja ji cekam o vikendu a jsem si jista,ze prijde....poprvy po roce snazeni jsem bezpecne poznala sve plodne dny,byly naprosto ukazkovy a my je zrovna s pritelem prosvihli :s: ....tak drzim pesti,treba ta unava by mohla neco signalizovat :one:

Ahojky já ji čekám v neděli a cítím se jako vždy,že by měla přijít a taky dnes test negativní,jsem po IUI a to už by mělo být vidět,tak si myslím,že dorazí..i když kdo ví jak to bude,když beru utrogestan,jestli mi to nějak nerozhodí.Tak držím pěstíky at ti to vyjde :one:

04.07.2009

Ahojky!

Ahojky..:) Jsem tu nová. O mimíska se zatím snažíme 4 měsíce, teď zrovna taky čekám jak to dopadne. U mě má ms dorazit přístí týden ve středu a tak jsem taky napjatá.. Podbříšek taky sem tam bolí, tak nevim, nevim,. No uvidíme. Každopádně Tobě moc držím palečky aby mrška nedorazila a bylo :cc): Pa. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka