Deníček uživatele Nellinka77

02.12.2012

povedlo se ...a na 4D ultrazvuku mi pan doktor oznámil že budeme mít chlapečka a že už teď pěkně řádí :-) jen ať je zdravej !!!!!!! mimísek muj malinkej :-)

---POVEDLO SE--A MÁM V BŘÍŠKU VYMODLENÉHO CHLAPEČKA...dle 4D je to opravdu kluk ♥♥♥
---POVEDLO SE--A MÁM V BŘÍŠKU VYMODLENÉHO CHLAPEČKA...dle 4D je to opravdu kluk ♥♥♥

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

MOC MOC GRATULUJEME---já tu dlouho nebyla... pohlaď za nás Laurinku :girl: a opatrujte se Lucí :-)

Gratuluji a toho pindíka tam vidím taky tak snad se nepletu s pupeční šnůrou a budeš mít chlapečka :s: Já jsem se ptala doktora v 16 tt jestli by poznal co budeme mít a řekl že až tak za měsíc za dva a co takhle tady čtu tak už v 16 tt to jde vidět a to už čekám třetí. Tak snad to bude děvčátko :) jinak ti přeji vše bez komplikací a pohlad si :€O:

08.11.2012

TAK NÁŠ MALEJ MILÁČEK KRÁSNĚ ROSTE... tatínek byl se mnou na ultrazvuku a je vidět že se mooooc na mimíska těší.. jsem ráda že ho viděl už v bříšku.. :€O:

MILÁČEK NÁŠ --marťánek RADEČEK ♥♥♥♥♥

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsme teprve 14+3 ale rosteme nějak rychle :-) užíváme si :€O: i s tatínkem :-)

jéé krasný mimi :) taky mám takovou fotečku.Když jsem ji vyděla tak řkám je mi čekáme martˇanka :s: :s: a vy už víte že to bude chlapík?

23.10.2012

Luciiiiiiiiiii tady mne máš i s pupíkem :-))

druhá fotka muj pupík a první capáčky pro mimíska

třetí fotka R+N jako Radek+ Nella

moje těhu fotečky ♥
moje těhu fotečky ♥
moje těhu fotečky ♥

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Lucííííí nespletl... já to tak měla i u Nelinky a než jsem šla rodit tak jsem poslední měsíc zhubla přes 20 kg a při porodu jsem vypadal spíš jak anorektička...ted mám prý asi to samé...kynula jsem..narostl mi pupík ale už zas blinkam a jdu s váhou dolu.. hrozí opět špitál.. ale mimís je v pohooooooo :dance: :€O:

23.10.2012

AHOJ MAMINKY CHCI SE PODĚLIT O pro mne NEUVĚŘITELNÝ ZÁŽITEK..

Tak přesně tohle se nám stalo, když se mnou byl přítel na prvním utz ve 13. týdnu.. :s:
Mimčo na něj mávalo a přítelovi se v tu chvíli rozsvítili oči a řekla bych, že jsem viděla i lehké zalesknutí. :)) Pak ototčili monitor na mne a malej dělal, že tam není.. stočil se do klubíčka a nic... Otočili monitor zpět a zase jim mával.. :D
Na velkém utz v ústí ve 20. týdnu, kde jsem byla sama mi zase dr. říká ... "Vidíe, ted na nás mává, teď si nejspíš cucá palec ...." začala jsem se usmívat... ovšem "no... a teď si čuchá k zadku a nožičky má až za hlavou..." tohle mne oprvadu pobavilo a tak jsem dostala záchvat smíchu... :D Mamka, která tam byla se mnou jako doprovod se začala smát taky a nakonec to nevydržel ani sám doktor... :D :s:
Máme i video, ale tam to moc není vidět... :)

:s: .. Moje dcerka sice takhle neřádila, ale když jsme byly asi kolem 22. t na UZV (můj gynekolog v té době akorát koupil 3D), tak malou pozoroval, a najednou se taky začal hrozně smát, a říká - hm, máte to ale drzou dceru. Normálně na mě vyplazuje jazyk, tak to se mi ještě nestalo... :///: A fakt se mu v té chvíli povedlo ji "vvyfotit", takže mám doma fotku z UZV, jak vyplazuje jazyk. Tak říkal - noo, s tou si užijete. :s: A kdykoliv teď přijdeme na gyndu, já ji beru s sebou, když mi nemá kdo hlídat, tak jí vždycky říká - počkej, až budeš větší, tak si to s Tebou vyřídim, za to, jak jsi na mě vyplazovala jazyk. :00:

24.09.2012

tak dnes jsem byla na dalším kontrolním ultrazvuku a pani doktorka se culila a zdělila mi že miminko už nevypadá jako mořský koníček ale už je spíš jak delfínek :-) prý krásně roste..já mam radost že

Tak to moc gratuluji že je vše v pořádku v nás s miminkdo také jen tam máme hematom tak si nás ještě nechali v nemocnici. Tak to jste jen o 3 dny na před jen my jsme z Trutnova bohužel .

23.09.2012

:a: ahoj..maminky poradí mi někdo stránky kde najdu fotku "miminka" týden po týdnu? děkuju předem všem za info :a:

07.09.2012

TAK miminko moje...

Z HULIHENOVÉ NEKUŘAČKA :-)

gratulujiii k tomu nekoureni sama vim jak je to tezke prestat :) strasne jsem se bala ze to nezvladnu sama kdyz jsem se dozvedela ze jsem tehotna tak jsem jeste kourila tak tri cigarety denne :/ pak jsem proste sama prestala asi ve 4tt myslim? nebo spis mimisek si o to sam rekl :) takze uz je to tak 7tydnu:) celkove me mimisek donutil jist zdrave misto sladkosti tak jen zeleninku a same zdrave veci je to zlaticko uz takhle malinky :) takze nas musim pochvalit protoze jsme jedny z mala komu se to povedlo prestat zatim a doufam ze naporad :)

In reply to by Ergi

no u nás je to úplně stejné...nejdřív jsem hulila jak tovární komín... pak najednou 2-3 cíga denně a ted najednou nic... miminku :cc): to asi nechutná :n: a mně už taky ne. :qu: . raději si dáváme mrkev..nektarinky..jahody.. vařenej celer taky milujeme...nějak se mi otáčí chutě..co bych dřín nikdy nesnědla tím ce cpu...a co mi chutnalo to nedam do pusy..

holky to je obrázek z netu...to neni naše miminkooooooooooo.... :n: ..i když doufám že naše :cc): bude mít fotečku podobnou nebo ještě lepší :-)

07.09.2012

TAK miminko moje...

Z HULIHENOVÉ NEKUŘAČKA :-)

To je úžasná fotečka! To je nejroztomilejší momentka z prenatálního života, kterou jsem kdy viděla. :-) Jak je mimi staré?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka