Deníček uživatele Nell

08.01.2010

Ted jsem dorazila z porany tak hned začerstva píšu! Miminko se má k světu je pěkně hlavičkou dolu a pan doktor slíbil :girl: i já to viděla :c: tak jsem moc ráda :\x: !!!!

Ahoj, tak to gratuluju k :girl: Když to potvrdili dva doktoři, tak už to je snad jasný, tak hurá do nakupování. Růžová je dobrá :qu:

super zprávy. :) Gratuluji k potvrzené holčičce. :\x: Já stále nevím co čekáme a to jsem dnes 32tt+4. :D :a:

... JE TO BEZVA A SUPER, NÁM TO ŘÍKALI DO 25 TÝDNE A JEN NA 100% :girl: ...A TEĎ V PONDĚLÍ NÁM JEDEN DR. SICE JEDINNÝ Z 5TI, ALE ŘEKL...ŽE TO VYPADÁ I NA KLUKA... :-(, TAKŽE NEVÍM, NEVÍM.. :-( UŽ JSME TAKÉ NAKOUPILI NA HOLČIČKU A STÁLE V NÍ DOUFÁME...NEBOŤ MÁME DVA BARBARY DOMA.. :-) ALE JE TO SUPER A UŽ JSI V DOST VELKÉM TÝDNU, TAK SNAD UŽ TO JE NA 100% MOC TI TO PŘEJI, UŽÍVEJ RADOSTÍ A POHODY!! :-) PA HOLKY A MĚJTE SE SKVĚLE OBĚ DVĚ!! :a: MOŇASEK :-)

30.12.2009

Ahoj holky ještě se chci zeptat jestly nemáte nákej dobrej tip na internetový obchod s dětkým povlečením do postýlek a oblečky na mimi? Dík!

Omlouvám se za opožděnou reakci, ale byli jsme celé svátky na chalupě... Povlečení jsem nakoupila přes e-butik a věcičky přes laclik.cz a brumla.cz. Pokud tedy nechceš všechno nové, je to ideální řešení. Navíc ty věci jsou fakt moc pěkné... :one:

30.12.2009

Tak Vánoce jsou zanámy Nový rok přednámy a Březen skoro zarohem!No myslím že ted už nám to uteče jako nic.Jak jste na tom spřípravou na miminko?

já už jsem věcičky po synovi vytáhla, už je mu 12, takže nějaké se už nedávaj, dokoupila jsem bodýčka místo kojeneckých košilek, ještě mi chybí pěkné dupačky do porodnice. A kosmetika, na tu se těším, je to všechno voňavoučký ;) Kočárek je koupený, uskladněný u tety ale postýlka čeká v garáži na nějaké úpravy, už bych ji taky chtěla mít načančanou :) . Visí to na tatínkovi ;) . Měj se pěkně :)

24.12.2009

Přeji krásné Vánoce ! A posílám foto stromečku než se zhroutil k zemi :( ! Takže ted je krapet křivej :n: a podruhý zdobenej :00: !!! No náký vzrůšo bejt musí ! Pa Pa :a:

Krásné Vánoce VŠEM !!!
21.12.2009

Mislím že není co dodávat! Jen jak to všechno letí Miláčkovi budou v červnu tři a v březnu se těšíme na vránu:-)

Mé tři nej :-)
Mé tři nej :-)
Mé tři nej :-)

No to je zlatíčko vysmáté :c: ..Jak píše Sluníčko, taky bych moc chtěla veselé dítě :-)..Je pravda, že já jsem pesimista a umím být škarohlíd náladový :-g( , ale jinak jsme oba s manžou vcelku veselé povahy..tak snad děťátko zdědí ty lepší stránky našich komplikovaných povah ://: ..Chystám se i šátkovat, tak to ten klid a pohodu v miminku snad jen upevní :-)..Tak držím palečky, ať je to druhé opravdu holčička, ale i dva kluci by byli fajn..hlavně ať je prcek zdravý a vysmátý stejně jako jeho bráška :-)..

Ten je uzasnej a jak se vsude rehta,je kouzelnej snad nas Samik bude taky takovej smisek :qu: :qu: :qu: :qu:

jééé tak to budem mít skoro stejně narozené děti :C]]: . Náš malý bude mít taky v červnu tři a druhý přírustek čekáme v březnu :/;x: . Je neskutečné, jak to vše letí viď :\/:. A to mě všichni straší, že u druhého je to ještě rychlejší...až se toho bojím. . Strašně ráda a nostalgicky si prohlížím album našeho malého :h: a říkám si.... vždyť je to přece nedávno co jsem ho nosila pod srdcem, tak jako teď jeho brášku. A teď už je to takový rarášek, co má plnou hlavu svého moudra :s: a chvilinku se nezastaví :) .

Krásnej chlapeček !! Já bych si hrozně moc přála veselý dětátko, asi se na něho budu muset pořád smát, aby se to rychle naučil :). Vypadá zdravě a čertíci mu koukají z očí :))). Tak ať dělá jen samou radost a má ze sourozence jen radost !

To je vysmátý bobek.. :///: ten náš se taky stále směje, tak doufám že mu to vydrží.. :s: a co teď čekáte?

02.12.2009

Chaloupky

Perníčky

Neli no ty jsou krásné!!! Vidíš, ta svíčka a živá haluzka pokrytá sněhem..To je nápad!!!!!!! :one: Asi si jdu ty fotky překopírovat..Ať vím, jak příští rok zdobit..

:qu: To je nááádhera,jste :one: .Já mám doma krmelec,kolem stromky a spoustu lesních zvířátek,taky moc hezké :) ,ale já to koupila u kluka ve škole na jarmarku.Perníky sice peču i zdobím,ale na takový výtvor bych neměla nervy :00: .

02.12.2009

Betlémek

Perníčky

No jsi šikula nejšikovnější :one: ..Jaký máš způsob zdobení? Já vždy zdobila tak, že jsem sníh dala do igelitového sáčku a v cípku udělala dírku..Ale nevím, jak to udělat, abych měla zdobení tak krásně jemné, jako Ty, používáš na to nějaké spešl zdobítko?..A ty celkové bíle plochy natíráš normálně nožem, nebo je na to jiný fígl. Moc díky za radu.

02.12.2009

Ahoj holky! Nevím proč ale opět už podrhý mi byla zrušena registrace !!

Ahoj všichni a hlavně BŘEZNÁTKA!

Já se taky musela registrovat znova a nejsem si vědoma,že bych něco provedla.No,neva,povedlo se i pod stejným jménem.Asi se to někdy stane :a:

No jenom jestli Ty tady někam nevkládáš nějaké prasárničky :s: ..Jinak nevím, proč by ti to rušili..Čert je krásný..Taky jsem pékávala..i perníkovou chaloupku, ale před dvěma roky jsem se zařekla, že perníčky a i beránka na jaro budu péct až pro naše dítě..nikdo jiný to stejně řádně neocení tu piplačku s tím, takže příští rok už budu péct taky :-)..Tak vkládej hezky perňajze, ať mám muster na zdobení :qu:

Teda to je úplná škoda sníst :) !!já měla dneska taky první vánoční perníček :) , bohužel jsem zhřešila, ale nedalo se odolat, tak moc krásně to vonělo :) !!tak se opatruj. PaPa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka