Deníček uživatele nathali

03.05.2009

Tak jsme se dočkali i my a já můžu konečně popsat svůj porod a udělat finální tečku za našim těhotenstvím :-) ... a konečně mám u sebe ten náš uzlíček štěstí :-)

Nathali, tak uz to mas taky za sebou vid? Moc ti gratuluju a male, i samozrejme tobe, preju more zdravicka!!! :)
Hi, mne se malej v Moste taky narodil v 5.10 rano, ale uz 30.3. ;)
Tak papa a opatrujte se :k:

Moc Vám gratuluji ke zdravé holčičce a blahopřeji, jak jste to krásně zvládla a ještě jste napsala, že jste měla pohodovej porod. Já když jsem to četla, tak se mi úplně tajil dech(tolik hodin bolestí), obdivuju, že jste pak měla ještě sílu tlačit. Ale hlavně že jste to obě s malou zvládli a upřímně vám moc závidim, že máté malou berušku u sebe:-)Mně to čeká snad za 6 týdnů a už se těšim, až budu mít mimíska u sebe:-)Jen jedna věc mě zarazila, jak jste psala o tom, že jste neměla plodovku??To je možná, že plodovka odejde postupně, že se to ani nezaregisruje?

In reply to by Lucinky

taky jsem se divila a nechapala, ale pry je mozne, ze plodovka odtece postupne... a ja mela dost silny vytoky, takze mi neprislo nic divnyho na tom, ze mam trosku vlhci kalhotky...proste jsem si myslela, ze to je vytok, pak zas ze se mi potej trisla...no a ona mi uz odtekala voda :-) ... takze mozne to opravdu je :-)

moc gratuluju k maké Natálce a k rychlému porodu. Jseš ale fakt borec, jít de facto v den porodu ještě do práce. Tak vám oběma přeju moc a moc zdraví a štěstí.

28.04.2009

No néééé - prvně jsem se vrátila z poradny s úžasnýma zprávama, co se blížícího porodu týče :-)...takže od začátku...

Ahojky, no tak konečně :qu:
Holka budu ti držet palečky, psaly jsme si o té Mostecké nemocnici, tak hodně štěstíčka, :k: :k: :k:

No paráda mamčo, za chviličku to máš za sebou a budeš mít u sebe svou malou princezničku. Tak moc držíme palečky, ať máš pohodový bezproblémový porod :one: :a:

No uz mas nejvyssi cas kocko ;) tak se drz a nezapomen ze ti drzime pesticky at to v pohode zvladnes a mas miminko brzo u sebe :a:

27.04.2009

Tak dnes začínáme 42.tt - no to je náááářez!!! Vůbec jsem nečekala, že já budu řešit tak dlouhé těhotenství ( a že ten konec je teda sakriš dlouhej :-( ) ...

Plně tě chápu. Já jsem dnes 40+1, takže termín jsem měla včera. Na kontrole mi doktor řekl, že jsem otevřená tak na špičku prstu, prcek je vysoko a k porodu se to nechystá. Mimísek od minule taky hodně vyrostl a už by měl jít ven. Slitovali se nade mnou a domluvili jsme termín indukce. Když to tedy nepůjde samo, nastupuji v pondělí 4.5 na vyvolání. To budu akorát začínat ten 42 tt. Pořád jsem doufala, že to zvládnu před termínem a teď jsem vděčná aspoň za ten týden po. Držím ti palce, ať to vydržíš. Moc dobře chápu, jak se cítíš. Ty SMS jsou děsný. Taky je dostávám. :(

Ahojky! Tak to chápu,že Tě to nebaví. Já rodila ve 40tt+1 a už mu hrabalo. Břicho jsem měla jak slon (nahoře 28kilo) a chodit jsem nemohla. No ,ale to už je dávno za mnou malý za 14dní 5 měsíců. Vůbec Ti to nezávidím ještě těď ty horka. Myslím na Vás a držím palečky ať už mimísek vyleze a netrápí maminku tím velkým bříškem. Držím palečky ať už to máš brzy za sebou. :/;x:

jojo,holka to mám taky za sebou.dlouhé procházky,úklidy až do zemdlení těla,stejně tak sexík a nic,rodila jsem v 41+4,ale neboj-jednou všechno končí a brzy budeš mít mimíska u sebe,odpočívej a naspi si-to budeš potřebovat:-))).jinak já jsem měla jít v sedm ráno na vyvolání a o půl jedné v noci jsem dostala bolesti,jakmile máš termín,tak se tak nějak zklidníš a třeba to i u Tebe půjde samo:-)))

Teda, to je fakt nářez. :jawdrop: Já jsem dneska 40tt a ani si nedokážu představit a ani teda nechci, že bych tu měla strašit ještě skoro 14 dní s miminkem v bříšku. :00: Úplně tě chápu, že ti lezou krkem ty poznámky okolí. :-g( Taky mi přijde, že si všichni kolem myslí, že tam to mimčo držíme násilím. :||): :(
Moc, moc, moc ti držím palečky, aby byla zítra nějaká změna a už sis mohla co nejdřív pochovat to svoje koťátko!!! :c: :cc): :qu:

Uplně tě chápu a to nejsem ještě tak daleko jako ty...dnes začínám 40tt,vrátila jsem se z poradny a musela se vybrečet :r: Už třetí KTG a potřetí uplně stejný nález...nic se nechystá,záznam O.K.,čára rovná...takže se uvidíme za týden...mi s usměvem oznámila dr.... :§) Už tolikrát jsem si řekla,že se nebudu nervovat,že budu v klidu a až to přijde tak to bude,ale to nejde...už se nedokážu na nic soustředit,furt čekám,že se něco začne dít...vzhledem k tomu,že mi moje dr.předpovídala,že porodím určitě dřív,že přenášet určitě nebudu,tak se všechno zaseklo a málá si prostě umínila,že bude brzda... :c: :s: :00: Jo a poznámky,sms a telefony typu: ty jsi ještě vcelku,pořád nic?,kdy už to bude...tak ty mě asi domutí za chvilku vypínat telefon :00: :c:
Tak držím všechny palce,at ti poradna zítra dopadne... :one: Hlavně líp jak mě a všem tady nedočkavě čekajícím :dance:

26.04.2009

Tak mám za sebou druhou poradnu v porodnici - dnes to bylo v pohodě, ože je neděle a tudíž byly pozvaný jen těhule "přenašečky" a my tam ke všemu ještě dorazili jako první, takže jsme

24.04.2009

Tak mám za sebou první kontrolu v porodnici....-bylo to v pohodě a k mému údivu to šlo i celkem rychle - se vším všudy jsme tam byli 1hod a 45min vč. natáčení ozev a prohlídky u dr.!

tak to jsou super zprávy. U nás v porodnici nechávají přenášet 10 - 12 dní, termín mám dneska. Jelikož mi dali jen jeden a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se něco chystalo, tak si asi počkám. Já byla přenášená o deset nebo jedenáct dní. Navíc mě v těhu léčí na vyšší tlak a u toho by se mohlo vyvolávat dřív, tak uvidím v pondělí v poradně co mi doktorka řekne. Na monitoru sem byla tento týden už dvakrát, jdu zase v pondělí. Jediné, co mě utěšuje, je že za dva týdny bych měla už snad mít malou u sebe!!!

u nás v proodncii nechávají bohužel přenášet 10 až 14 dní po druhém termínu, takže já se ještě načekám... Ale nějak jsem to přestala řešit, když si čtu jak se maminky nevyspí a jsou nešťastní z toho, že jim mimča pláčí a oni neví proč...tak si říkám, že nemám proč fňukat a že budu ráda za každý den, kdy bude malej v bříšku. Já včera z poradny nebyla moc moudrá, doktor na záznam i na vyšetření reagoval jen slovy "všechno je v pořádku" :-), takže fakt nevím a nenapadlo mě zeptat se, jestli se už jako něco chystá. Ale asi jo, protože už nemám čípek. Teda, docela ti závidím, že jsi otevřená, to fakt může přijít každou chvuilku!!! Hlavně pak napiš do holek dubnových, ať víme! Tak přeju, ať to přijde dřív, třeba se o víkendu rozrodíme. Mě zas jede manžel v pondělí a ve středu na služebku, takže taky tajně doufám, že budu rodit dřív než na druhej termín, kterej mám 27. 4. Tak přeju, ať už na nedělní kontrolu do porodnice nemusíš a ať se to pěkně samo rozjede.

23.04.2009

Tak jupíííí, další zápisek do 41.tt - konečně mám oficiálně uzavřen semestr...!!! a vlastně celou školu - už jen ty státnice na podzim... :-)

Ahoj,
už jsem si říkala, zda jsi neporodila. Je super, že jsi to stihla a máš teď klid na další zkoušku :||): , tak ať je také za 1 :) .
Držím palce
pa J.

moc gratuluju k ukončení semestru a vlastně všech školních záležitostí, jsi fatk dobrá! Takže ty máš zítra druhý termín...no, tak přeju ať ti poradna v porodnici dopadne dobře a ať je tam posun k lepšímu. Třeba maličká vykoukne na svět už dneska, pod dojmem té radosti z vykonané zkoušky :-) Já už se na toho našeho Toníka tak hrozně těším a on to evidentně ví a jen mě napíná...
dneska jsem byla v porodnici na kontrole a vůbec z toho nejsem moudrá. Jedinou výhodu to mělo, že jsme byli rychle vyřízení. Na KTG jsem měla docela slušný kontrakce, ale jediný, co na to doktor řekl bylo, že je to v pořádku. Po vyšetření taky jen kosntatoval, že je to v pořádku, takže já fakt nevím. A bohužel mě nenapadlo se zeptat, jestli už se to chystá k porodu. ve zprávě teda mám, že čípek je formován, hlava volně naléhá, hrdlo uzavřeno. takže se asi nic extra konat nebude. A já už bych tak rodilááá!

Mně ještě důležitá zkouška čeká, ale snad se nade mnou a mým pupíkem slitují - budu na začátku 8.měsíce - a klidně za tři, ale chci to dát :-)

tak velká gratulace ke zkoušce :qu: a ted už jen rychle a v pohodě zvládnout tu druhou a asi hlavní a velice důležitou zkoušku a to porod. Přeju mnoho štěstíčka a zdravíčka, hlavně rychlí a pohodový porod a zdravou holčičku. :girl:

21.04.2009

tak máme za sebou poslední kontrolu u mého gynekologa...-těšila jsem se na nějaké nové pozitivní zprávy (o blížícím se porodu)...noo, tak zpočátku sestra tvrdila, že to vypadá naděj

teda, máš dobrý, že můžeš až do posledka chodit ke svýmu doktorovi. První termín jsi měla teď v pondělí, viď? Kdy máš druhý termín? Já mám první termín zítra a kontrolu v porodnici ve čtvrtek, ale pochybuju, že se něco hne, ach jo, fakt by mě zajímalo, proč se tomu našemu klučíkovi nechce jít ven. Mě už přestali i poslíčci, akorát mi občas tvrdne břicho. Už z toho mám depky, ještěže mám pořád nějaký pracovní zakázky, tak na to nemám moc čas myslet, ale už se taky modlím, aby to už bylo.
K té zkoušce je to super, prostě se mu tam nanuť s tím, že můžeš každý den rodit a on ti to určo dá. Neboj, proběhne to v pohodě, snad se tě profesorovi zželí, až tě uvidí s pupíkem :-) A jinak, kdyby to už přišlo, tak přeju rychlý a co nejméně bolestivý porod a zdravou a krásnou holčičku.

In reply to by Madla

no ahoooj - taky porad "cela" :-) ... to jsem rada, ze v tom nejsem sama :-)
jj, me docela to dnesni zhodnoceni ko zklamalo, oze poslove jsou, bricho tvrde... a on mi rekne, ze bez kontrakci to nepujde ... -a kdy maj jako prijit a jak hodne to ma bolet, kdyz tohle jako kontrakce nejsou???...no jsem zvedava, kdy se co pohne..?!
jj, termin jsem mela vcera, dnes jsem byla naposled u meho dr. a v pa jdu prvne na kontrolu do porodnice - ted jsem tam volala - pry se neobjednava a chodi se na 12,00 - tak to bude asi mazec - jsem zvedava, jak dlouho tam budu tvrdnout...?!
ale co, hlavne at jsou mimousove ok...me to prenaseni stve hlavne z toho duvodu, ze se bojim o malou..par dni navic uz tem prdousum stejne nic neda, ba naopak...no ja doufam, ze mala na me uz nekdy po zkousce(davam ji nejdyl do nedele :-) ) uz snad vykoukne...tohle cekani a nejistota, to je fakt neprijemny.. :-(
zkousku na ctvrtek mam uz od profesora odsouhlasenou, tak jsem maly nakazala, kdyz uz tam drzi tak dlouho, tak at tam vydrzi uz teda min.az do toho ct vecera (na zk jdu ve 12,15 :-) ) ...tak snad me poslechne.. :-)
tak nam vzajemne drzim palce, at mame pohodovy porody, v optimalni denni dobu(ja strasne nechci vnoci - ale to se rodi nejvic :-( ) ...a jsou ti nasi prdouskove zdravi!!!!!

20.04.2009

tak a je to tu - dnes mám první termín porodu a jsme přesně 40+0tt ... a nic se neděje... :-( ...

Ahojky,
tak to jsi teda měla "nabušenej" den :)
Myslím, že si na tebe vzpomenu, až budu kňučet, že toho mám plné zuby - a to jsem doma na nemocenské. Pracuji trochu do práce a běháme okolo domu (mno já se spíše plouhám, jsem na rizikovém).
Nejsi náhodou na chemárně? Pamatuji si, že v Most - Velebudice, je "dceřinka" pražské VŠCHT.
Jinak držím moc palce, vím jaký je to někdy záhul i tak, navíc ty jsi těhotná :00:
pa J.

Moc jsem na Tebe myslela ...potvorak jeden profesor :( drzim pesticky at to dopadne co nejlepe :a:

In reply to by Danzy

jééé, děkuju!!!! to je milý :-) ... jj, je to mršák!!! - nedá nic zadarmo a ani nad pupkem se neslitoval... :-( bohužel ja mám ke všemu ještě dost malý bříško - vypadám tak na 7.měsíc, takže ani netuší, že jsem tam dnes byla v den termínu porodu a že tím, že mne odkázal až na další sobotní termín, mi ohrozil další šanci se s ním vidět - že už můžu být třeba v porodnici :-) haha!! .. no tak uvidíme, zda zůstanem do té so 2v1 a jestli to na po2. už konečně zmáknem..?! - ale to už snad joooo - nikdy jsem nedělala zk víc než na 2x...

In reply to by nathali

taky jsem zvedava a bude se tesit na zpravicky, to je stejne sranda, nevis jesi se mas nervovat porodem nebo zkouskou :00: mozna vsechno zle je k necemu dobre, nez bys ted cekala v klidecku na porod, mas vzruso :s:
drzim pesti :\x:

jéééé já tě obdivuji!!!!Klobouk dolů, dělám také dálkově VŠ, resp. jsem začala, takže jen koresp.dávky a zkoušky odkládám :( , nějak nemám odvahu a to mám TP až v červenci...takže spíš to vypadá tak, že školu nezvládnu :r: . Jsem srab. Ale ty to do soboty zvládneš, malinká tam počká a bude vše ok, uvidíš...zbývá ti jen krůček :one: držím palečky

18.04.2009

tak včera jsme byli na taťky mega oslavě jeho 50tky - bylo to super - zamluvenej celej klub pro uzavřenou společnost, 50známých, mega raut za 15tis....no fakt šupa!!!hlavně bylo příjemný,

ty jo tak to musela být paráda, takovou oslavu bych si nechala líbít, po mě by tam ale toho jídla moc nezbylo poslední dobou sním na co přijdu :hu: až teda na ty poslíčky co přišli později to mohlo být fajn :one: a už tě to přešlo nebo to fakt vypadá na dárek k narozeninám??Moc držím pěsti všechny 4 aby se to podařilo dneska:)NJa to školu prď to je jasný jsou mnohem důležitější věci, postavila ses k tomu správně :qu: Tak se hezky opatruj a at to už nejsou jen poslíčci a máš pohodový porod, i když nevím jestli něco takovýho vůbec exituje :///:

já měla přesně takovouhle noc minulej týden, celej den jsem pak chodila jako oživlá mrtvola, no děs. A nehejblo se nic, furt tu straším s pupkem. Ale ty už máš termín za tři dny, tak třeba fakt něco. To by bylo super!
Jinak k té škole nemám slov, je hrozný kolik zakomplexovaných debilů "učí", pojala si k tomu správný přístup, ono se to nějak vyvrbí a když se nezadaří, tak to budeš prostě řešit až po porodu. Teď si tím hlavu fakt nelam a nehroť to. Ale i tak tě obdivuju, jseš dobrá. Já dnes horko těžko dodělávám poslední dvě zakázky, tak snad to stihnu, abych mohla být v klidu. I když jsem vlastně ráda, protože pak aspoň nemám moc času na přemýšlení a na depky, že bych už chtěla rodit :-) On si stejně malej řekne sám, až bude chtít vykouknout ven...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka