Deníček uživatele Natalid

12.12.2008

Hlasim prichod z porodnice. Bohuzel to prislo trochu predcasne, ale jsme uz oba v poradku. Maly mel 2750g, 46 cm, byl to dlouhy boj plny komplikaci jak pro mne, tak pro nej zavrseny cisarskym rezem.

ahojky kočko, netrap se tím. Váha je úžasná. Nevím v kterém týdnu jsi rodila,ale dopadlo to dobře. Já jsem rodila 6.11. po akut.císaři ve 33+3tt a holčička měla 2000g a 41 cm, domů nás pustili 25.11. s váhou 2170g. Dneska před koupáním už vážila 2715 g :\x: Jinak zvládáme všechno dobře, držím palečky,aby i tobě se dařilo všechno tak jak chceš. Užívej si toho drobečka co to jde :c:

tak to je moc dobře že vše dopadlo na jedničku,tak se držte a malýmu hodně zdravíčka.A v jakém týdnu si rodila??

In reply to by míninka

Rodila jsem 35+5, trvalo to 33 hodin, pridalo se krvaceni, indikace k porodu pomoci infuze. Nechala jsem si zavest epidural, bohuzel to anesteziolog zavedl trochu mimo, takze jsem bolesti vnimala naplno - poslednich 4 hodiny ca co minutu. Bohuzel malemu se na svet nechtelo a nesestupoval. Kvuli krvaceni jsem nemohla ani chodit, pouze lezet. Nakonec jsem skoncila na OP a plne narkoze. Maly se narodil, dvakrat zakricel a asi z toho soku prestal zkolaboval, takze ho resuscitovali. Pak byl na intenzivce, infuze, antibiotika, podpora dychani.
Ja uz jednou rodila - pred 19 lety, ale to byl porod na jednicku - za 3,5 hodiny bylo po vsem.
Jeste ten sok vsichni, i manzel, ktery byl u OP stale zpracovavame. Nase male zlaticko se snazi a my si ho opravdu moc uzivame a mame radost.

In reply to by Natalid

ježiš tak to sis to teda užila,chudinka malej,ještě že je už vše v pořádku,tak se mějte krásně a opatruj toho malýho bojovníka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka