Deníček uživatele nataalka

28.02.2009

Ahojky holčiny, tak tady tak dumám nad tím, jestli to co cítím v bříšku jsou nebo nejsou pohyby mimíska. Ve kterých místech jste cítily první pohyby?

ahojky,ja jsem první pohyby citila kolem 20 tydne :dance: připadalo mi to jako když se ti honí bříško při zaraenejch "prdíkách"

Ahoj, já jsem začala cítit první pohyby taky někdy kolem 19t..cítila jsem normální šťouchance..a teď ve 25t už kope o 106..))..dej si ruku na bříško a jestli je to ONO, tak to určo poznáš..))

26.02.2009

Ahojky, já mám takovou radost :qu: Dneska mi volali z genetiky, že výsledky z AMC jsou vpořádku :qu: Jsem šťastná jak blecha, tak se s vámi o to musím podělit.

Také se přidávám s gratulací .... a přesně jsem si vybavila ten den, kdy mi volali z genetiky, že to dopadlo dobře a že budeme mít zdravou holčičku ..... bulela jsem jako želva. A teď už pomalu vidíme tu "cílovou pásku" .... Tak si užívej těhulkování a vyraž na nákupy :qu: :a:

:qu: :qu: :qu: Blahopřeji, já jsem na tom úplně stejně. Volali mi včera, zatím ty předběžný a měla jsem až slzy v očích jakou jsem měla radost. Takže Ti rozumím. Opatruj se.

09.02.2009

Ahojky holky,

ti držím palečky aby výsledky dopadli výborně :qu: :one: věřím,že čekání bude dlouhý,ale určitě to dobře dopadne.... :one: :a:

Tak to moc gratuluju, máš to za sebou :-). Já byla taky v Budějovicích u dr.Čutky a moc jsem je chválila. Teď hodně odpočívěj a ještě alespoň zítra lež .... i když mě říkal, že doslova ležet nemusím, spíš tak polosed, pololeh, popocházet .... ale klid a hlavně nic netahat, ani tašku s nákupem. A dělali ti taky FISH test? mě právě jo a to víš předběžné výsledky do týdne .... bude to dobré, uvidíš :-). Hlavně že už to máš za sebou :one:

In reply to by nataalka

Já mám pocit, že jsem to v těch papírech měla napsané ... a říkal to i dr. před odběrem,že udělají fish test ....
Dneska rozhodně odpočívej, taky mne pobolívalo břicho ten první den, to j normální, přeci jen to jehla jak na koně :!k: .... ten drátek uvnitř je proto, aby se tou dutinou k mimči nedostala nějaká jiná tkáň, víš? to jen pro tovu informaci .... píchnou a pak teprve ten mandrén vyndají, aby bylo vše OK :-)

08.02.2009

Ahojky holky,
tak zítra jdu na amniocentozu - bojim bojim.

Ahoj Nataalko,
já byla v pátek - taky jsme se bála jako blázen, ale bylo to v pohodě ;) Manžel byl se mnou a taky to vydržel :c: . zato nám řekli že v bříšku nošíme holčičku a všechny vyšetření na UZ byly v pořádku :cc): . Výsledky amnio sice až za 3 týdny ale doufám, že nám to všem dopadne na výbornou!!! Takže držím palečky :) Ahoj Dáša

Ahoj, vůbec se neboj .... nestojí to za to. Ani trošku to nebolí, vůbec jsem ten vpich nepostřehla a jen se koukala na miminko na monitoru přede mnou. Pak to jen trošilinku tlačilo, když odsávali tu vodu, ale nic hrozného, jen mírný tlak. Opravdu to za ty nervy nestojí ... i když mě se to teď dobře radí ..... tenkrát jsem měla taky šílený strach. Tak držím palce, hlavně ať je všechno v pořádku.
P.S. Jo a hrozně mi pomohlo, že tam se mnou byl přítel a celou dobu mně hladil a držel ... tak pokud to půjde, vem si ho tam sebou :-)

30.01.2009

Ahojky Holky,

Ahoj Natálko, vůbec se neděs! Mě na genetice vysvětlili, že ty testy které dělá gynekolog jsou ty nejlevnější a rozřazují těhulky do nějaký rizikových skupin. Nejsou vůbec přesně a slouží jen jako nějaké vodítko. Nejvíc přesný je odběr plodové vody! Někde budeš možná číst, jak je to rizikové a bolestivé... Já byla na odběru plodové vody 3x a vždycky se to dalo přežít. Rizika v dnešní době jsou minimální, protože ULZ už jsou na vysoké úrovní a vše je dobře vidět. Ano bolí to, ale ne víc než kdyby ti trhali zub. Je to spíš nepříjemné a stresující. Určitě pak jeď rovnou domů a hlavně lež, nic nezvedej a buď aspoň týden v naprostým klidu. A pokud jde o to čekání na výsledky - naplánuj si návštěvy a výlety a ono to pak uteče o něco rychleji. Většinou volají výsledky dříve - za měsíc to chodí poštou! Hlavu vzhůru! Aspoň budeš mít jistotu, že je vše jak má! A třeba si necháš říct i pohlaví a budeš to vědět na 100%. Já si plodovou vodu po první špatné zkušenosti z těhotenství přímo přála a byla mi udělána na mou žádost! A vidíš - mám domě dvě krásné zdravé děti a třetí je na cestě :-). Měj se krásně! Držím palce a pak se ozvi jak jsi dopadla - DOBŘE a co čekáte!!! Zatím pa. Miriam

Ahojky, já jen vůbec nerozujím těm termínům............. Na biochemický screening se chodí 12 - 13+6, na tripple testy v 16 týdnu a na cukrovku v 24 týdnu............

Ahoj,já byla na plodové vodě u prvního a teď i u druhého těhu :( .U prvního jsem měla zvýšené AFP :( a u druhého zase AFP,ale snížené nepatrně :( a už mě tam zase doporučili.U prvního těhu jsem z toho byla vyplašená neskutečně a teď u druhé jsem měla takový divný pocit i když jsem veděla,že je to většinou v pořádku.A oba výsledky jsou v naprostém pořádku.Tak se mi hrozně ulevilo. :h: .Vím,jak ti je,ale neboj se všechno bude dobré. :)

To ti jako doktor neřekl, co to bylo za výsledky? Jen ti řekl, že musíš na plodovku? To se mi nějak nezdá. Jestli kvůli testu na vrozené vady?

06.01.2009

Tak jsem včera byla na gyndě a kromě průkazky pro těhotné jsem dostala i fotečku mimíska :!k: Zatím je zaplať pánbůh vše v pořádku, srdíčko tluče jak o život :one: a dokonce už by

Ahoj Natálko,
včera jsem také dostala fotku mimi byla jsem na tripltestu v prvním trimestru a průkazku dostanu 12.1. měla jsem jít o týden později ale už tam měli plno tak nás sestřička objednala na dříve, už se na ní těším :-)

02.01.2009

Ahojky holky, je tu vůbec někdo, komu není špatně? Jsem v 10 tt a vůbec nic mi není. Ani mi nepřijde, že jsem těhu. Bojím se, jestli je všechno vpořádku. Můj Dr.

jsem v 7+3 a také mi nic není. Jen odpoledne je mi trochu špatně - na zvraceni, ale za chvíli to přejde, večer jsem unavená a tu a tam mě bolí v podbřišku jako před menstruací. Ale jinak nic, prsa mě nebolí ani nerostou, nezvracím, prostě se cítím dobře, což mě stejně jako tebe zneklidňuje....Ale údajně je to normální.

Ničeho se neboj!!! A prosím Tě. Užívej si těhotenství za nás, kterým je fakt hodně zle. Jestli nezvracíš, nechodíš každou ,,půl hodinu,, čůrat (i v noci), nemáš pleť jak puberťák,nebolej tě prsa, nemáš histerický záchvaty... jsi fakt šťastnej člověk.:-) Hnedle bych měnila. Jediný,co se se mnou děje a jsem za to ráda,tak se začíná zvětšovat břicho. A to jsem teprve 10tt.Moc Ti fandím:-)

Ahoj, ja jsem v 15tt a ani nevím, že jsem těhu. Žádné zvracení, prostě nic. Dokonce mi nevadí ani různé pachy atd. taky mi to zezačátku příšlo divné, ale teď jsem za to ráda, než abych se někde svíjela s "kockou" No prostě to máme každá jinak a určitě není co závidět holkám, kterým je zle. Tak si to užívej a neboj, mimi bude ok!! :-)

užívej si dokud to jde ;-) mě taky na začátku bylo skoro pořád dobře a pokud by mě nebolely prsa tak bych ani nevěděla že jsem těhu- zato teď jsem na začátku 16tt a už 14dní každý den několikrát zvracím, hubnu tak 2kg za týden a pokud se to do pozítří nezlepší (trochu se to už naštěstí lepší) tak budu muset jít asi do nemocnice na umělou výživu :-(((
takže to že je ti dobře si jen a jen užívej ;-)

jsem 34 tt a na začátku kromě únavy a častého čůrání mi ale vůbec nic nebylo. A to mám za sebou opravdu krušnou snažilkovskou minulost! Zato teďko to všechno doháním! Pálí mě žáha a nemůžu spát, píchá mě v zádech - takže buď ráda, že to prožíváš v pohodě, ono to ještě přijde a pak budeš vzpomínat na příjemné začátky! Tak ať rostete a prosperujete! :h:

16.12.2008

tak druhý test po 5 dnech také pozitivní. a již zřetelnější //. lékař těhu potvrdil

Jé to je krásný to zjistit,takto před Vánoci :) Hlavně se opatruj !! Já to taky minulí rok zjistila touot dobou a na Vánoce nás bohužel mimi opustilo

25.11.2008

tak nevím. Na těhu testu se objevila kromě kontrolní čárky ještě jedna slabá druhá. zatím se nechci moc radovat, abych nebyla zklamaná. počkám několik dní a zkusím to znovu.

já to měla stejně, druhá čárka byla taky skoro neviditelná a už jsem v 17tém týdnu
tak ať to vyjde !!!

In reply to by Andělína

ten test jsem dělala den po předpokládané menses, další pak asi za pěd dní a ten již vypadal slibněji, ta2. čárka již byla jasná. držím palečky, aby ti to taky vyšlo

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka