Deníček uživatele Naděnka

03.11.2013

Ahojda, holky. Ne všechny si mě tu asi pamatují, ale zkrátka se snažíme o potomka pět a třičtvrtě roku. Podstupujeme IVF, nemáme ale žádný zdravotní problém. A teď to, co mě trápí. Čím déle se s tímto problémem potýkáme, tím více se dozvídám od svého okolí, že to mám samozřejmě v hlavě a že to asi tak mělo být, že bych se s tím měla smířit a děti prostě nemít, pokud neotěhotním přirozeně.

Ahojky...Píšu ,protože tohleto ,jsme řešili taky...snažili jsme se 5 let a až po vyšetření diagnoza..manžel ok, až nadprůměr :00: a já laparoskopie dvakrát...nějak nanic nepřišli,vejcovody průchodné ,tak mi nařízli jen blanku u vaječníků,protože byla silnější,tím pádem vajíčka se nemohli moc prodrat... :O ..´po první laparce jsem otěhotněla po 3 měsících,ale bohužel se to neudrželo.. :r: a po druhé laparce,kterou jsem si vydupala,byla tedy až po roce,po různých vyšetření a braní hnusných hormonů jsem šla po druhé na zákrok a bylo to samé...a světe div se otěhotněla jsem ani nevím jak...doktor mi řekl,že jsem otěhotněla bez měsíčků :00: ...a ted máme 1,5 letou holčiku...ted se snažíme o druhé,ale bohužel menstruace zase nedochází tak jak by měla,tak doufám,že to nějak vyřešíme s doktorem...Chci se zeptat jestli ,jsi byla též na laparoskopii a hysteroskopii? ...Moc bych ti přála,aby vám to vyšlo a co se týče okolí,něco podobného jsem taky zažila..já to pak hodila za hlavu a už jsem to pak ani neřešila s lidma, kteří nevědí jak to je...neví jak se cítíš co ti koluje v hlavě...Vím ,že je to o psychice to je samozřejmě,člověk by se stím nejprve měl vyrovnat a hlavně srovnat...a pak na lidi.....víš co... :///: Budu na tebe myslet,hlavu vzhůru,bude určitě dobře...moc držím palce... :one: ahoj Lucka...

25.08.2013

Tak mám za sebou již devátý transfer. Je to neuvěřitelné, ani neznám nikoho, kdo jich měl tolik. Každopádně, co nadělám, že...

Devátý transfer tentokrát i s obrázkem :-)

Nadi je mi to moc líto :-( vůbec nevím co ti napsat. Já naštěstí čekala jenom dva roky. Musí to býo nervy a určitě ještě posloucháš okolí, proč už nemáte dětí co ?
A ty vždcky zkoušís jenom jedno embryo?

In reply to by pavlinka77

Ahojda, Pavli, já už jsem tak otupělá, že už je mi to snad i jedno. Okolí se už neptá, začali jsme říkat, že chodíme na umělé a ono se to dost rychle rozkřiklo, takže máme klid.
V prvních dvou stimulacích jsme dávali po jednom, abychom měli nárok na čtyři stimulace a teď vlastně taky, nemůžeme si dvě děti dovolit. Chtěli jsme jen jedno dítě....

In reply to by Naděnka

za tím panem doktorem Texlem.(do toho Heliosu)Aspoň na ten pohovor a rozhodnutí zda se ještě poukusíte je na Tobě.......................Já opravdu věřím,že Ti pomůže...... :a: :a: :a: a pokud by jsi tam šla určitě mi napiš budu zvědavá a napnutá,jako kšandy.

28.07.2013

Ahoj, holky,
máte některá zkušenosti s centrem IVF Cube Praha? Účastnila jste se některé té jejich studie?

my se snažíme už taky strašně dlouho a ted teprve vím proč nám to nejde. ny umělém jsme byli jen jednou. Ted půjdeme do druhého. Můžeš mi prosím prozradit co je to za společnost? to je jako taky CAR nebo něco jiného? díky moc deni

In reply to by tuki

Ahojda, pamatuju si Tě, mrzí mě, že ještě nejsi těhotná. Ale alespoň tu někoho k sobě mám ;) Co vám našli jako důvod?
IVF Cube je CAR. Na jejich stránkách píšou, že hledají neplodné páry na nějakou novou studii. Mají ale dost přísná pravidla, no, mrkni na to, třeba je budeš splňovat. Já ale mám velmi špatnou zkušenost, poslala jsem jim veškeré papíry, které údajně nedošly (já je měla v odeslané poště), nikdo mi nezavolal a nechali mě přijet, aby mi doktor po pěti minutách (ano, déle jsem tam fakt nebyla) řekl, že mě nechtějí, protože jsem měla mimoděložní. Sice na stránkách píšou, že nesmíš být předtím těhotná, ale tohle bylo biochemické a navíc jsem si myslela, že to z papírů vyčetli a že je to v pohodě, když mám přijet. Takže jsem mu řekla, jestli to myslí vážně, že ty papíry si prohlíží až přede mnou, proč si je nevzal dřív a proč mi nezavolali, že je nemají a práskla jsem s dveřma. Jela jsem až z Pardubic v těch největších vedrech vlakem a MHD, no, prostě paráda. Jinak asi budou fajn, nevím, já mám bohužel jen tuhle zkušenost.
http://www.ivf-cube.eu/aktivity/klinika-ivf-cube-hleda-neplodne-pary-pr…

já můžu jedině doporučit!!!!!Díky jejich studii máme krásnou roční princeznu.IVF vyšlo napoprvé!Personál je úžasnej a paní doktorka se sestřičkou milionové!!!!Jdi do toho! :one: :a:

26.07.2013

Stačí odpovědět na 9 otázek a výsledek je na světě. Je to sice v angličtině, ale není to těžké pochopit. Já teda mám je 23,6%...
http://www.ivfpredict.com/

:a: mě vyšlo 43% !!! v úterý jdu na transfer, tak snad se to podaří :one: nemůžu se dočkaaat :///:

03.05.2013

Slíbila jsem (si) to, tak podávám další informace o mém stavu. Nepíše se mi to lehce, ale co se dá dělat. Test z dnešního ráda, kdy jsem tedy 14. den po KET a 33.

Nadi, tak to je podpásovka. Nevím, co na to říct, je mi to tak moc líto... Kdy má dorazit ms? Myslím na vás a držte se...

Ach jo Nadi....
Tak zdar a sílu při hledání práce. Ty se umíš dobře rozhodnout, tak si naplánuj poslední pokus na ten pravý čas. 33 není ještě žádná katastrofa :a:

01.05.2013

Po pěti letech a jednom měsíci našeho snažení (na den přesně) jsem poprvé v životě našla dnes ráno na testu dvě čárky. Dnes jsem 12. den po KET dvou embryí ve stádiu blastocyst.

12. den po KET
06.10.2011

Ahojda holčiny, osobně nemám tenhle typ komentářů moc ráda, vždycky mi to tak trochu zavánělo vydíráním nebo snahou se trochu zviditelnit, ale nakonec jsem se k němu taky uchýlila.

Ahojky Nadenko,
vím, jak se citis a deláš správně :-) Věřím, že až se sem vrátíš za nejaky čas budes nam hlasit ze jsi tehulka :-) Budu na tebe čekat i kdyz sem uz moc nechodim,ale ten cas si udelam abych od Tebe našla krásný příspěvek :-)
Hodne stestiiii
Veru s Natalkou

Ahoj Nadi :a: , přeju Ti jen štěstí :) a třeba právě proto, jak se k tomu teďka stavíš se stane zázrak a ty se někdy prostě dějí.... Tak si dej pořádný oddych a určitě né sbohem, ale na viděnou :°: ....... Jednou se tu vrátíš, uvidíš...... Drž se holka :€s€: !!!

Ahoj Naděnko, moc přeji ať se zadaří a staneš se mámou. Užívej života a brzy Tě tady ráda uvidím.

30.09.2011

Ahojda holky,

Propo už je sice pozdě, ale kdo by si chtěl nadělit podzimni dárek na pobyt v Františkách tak jsem od lázní dostala myslím 50% slevu na pobyty,kdyby nekdo mel zajem tak kouknu jak presne to je :-) samozrejme zadarmo

já byla ve Františkových lázních asi před třemi lety. Strašně ráda na ně vzpomínám, a chtěla bych se tam znova podívat :s: Bahenní koupele, parafínový zabál na ruce, bazén, perličková koupel, masáže, plynová procedura, atd atd ...... , bylo to skvělé. Taky jsem tam byla kvůli neplodnosti,
a ty 3. týdny utekly jako voda. Pokud máš tu možnost, jeď tam. Byla jsem tam přes léto, tak jsem šla i na venkovní bazén, prostě jsem si to užívala. Na pindíka jsem šahala skoro každý den, když jsme šly se spolubydlící na kafíčko.
Určitě jeď, a pak nám napiš jak se máš :s: , závidím Ti to fakt :one: :one: :a: :a: :a:

In reply to by Peťulinečka84

No, páni, tak to asi nebudu váhat! Pojedu a basta. Jo, ale asi Ti to stejně nepomohlo, když jsi byla před třemi lety a otěhotněla nedávno, ne? Jako upřímně tomu moc nevěřím, spíš je to na uvolnění a relaxaci....

28.08.2011

Ahojda holky, dost často se setkávám s tím, že se mě lidé ptají, proč si na IVF tak stěžuju, nebo o co mi jde, když je přeci vše plně hrazené od pojišťovny.

no my za ten pojišťovnou hrazený cyklus zaplatili v roce 2010 16000. Měli jsme ICSI, prodlouženou kultivaci, mražení embryí, a já měla na stimulaci pero....takže asi tak...no ale vyšlo to na první pokus tak máme ještě několik dětí v mrazáku :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj četla jsem tvůj článek a rozohdně nejsi jediná ,co vzala HA v nácti a teď na to nadává , no není se co divit ,dlouho se tělu dokazuje ,že co dělá dělá blbě a ono si zvykne a pak holt trvá než si zase najede na svůj opravdu biologický rytmus . Jak jsem pochopila ,tak ty i partner jste oba o.k ale mimi prostě nikde , dej tělu čas ať se dá zase do kupy , dělej co tě baví , snaž se necpat odpadkama :-) a prostě dejchej to bude bohatě stačit . Představ si svoje tělo jako dům ,který potřebuje uklidit aby se nový najemník měl kam s chutí nastěhovat :-)

25.08.2011

Ahojda holky, ne se všema z Vás sdílím FB, takže pro Ty, které z Vás to ještě nevědí, náš další KET opět nevyšel.

Ahoj Nadi, dostala jsem se k PC až teď nastoupila jsem do práce a pak se nám rozbil počítač a manžel byl zrovna 14 dní pryč.
Moc mě to mrzí že to nevyšlo, moc jsem na tebe myslela i na tu Vaši květinku. Je to všechno moc dlouhé a peníze jen lítají.
Moc přeju aby se to všechno vyřešilo a ty si se dočkala miminka :)

Ahoj Nadi, je mi to opravdu moc líto !!! Těšila jsem se, že Ti to tentokrát fakt výjde. Ale zkus se dát do kupy, aby jsi měla sílu a energii do dalších měsíců. Moc držím palečky, aby jsi to ustála a nabrala spoustu síly. Jinak jak píšeš, ta antikoncepce je totální svinstvo. Můžu to potvrdit sama za sebe. Když jsem ji vypustila, děly se divy. Padaly vlasy, šílená pleť a menzes 3 nic a chodilo si to jak chtělo. Rok jsem to dávala do kupy, pila a dodnes piju kontryhel a brala jsem Gynex a pak Femigard, aby se mi ustálily hormóny a celé tělo. A pak, když jsem začala s těma injekcema a Clostíkem apod. tak zase cítím návaly, bylo mi blbě, no taky se snažím to rovnat bylinkama a beru vit. E, hořčík a zinek, ty jsou moc důležité k provozu vaječníků. Jinak jsem slyšela, že spoustě holek právě pomohla třeba akupunktura a taky cvičení od M. Mojžíšové. Mně jedna kamarádka dala tip na jednoho doktora, je to nějaký pražský "napravovač těla" a že jí a mnoha dalším dopomohl k mimískovi. Tak když tak Ti pošlu kontakt, je to nějaká "BONEWOVA MASÁŽ"..... Tak třeba to pomůže. My jsme se s manželínem dohodli, že když bude třeba, zkusím ty 3 cykly IVf, ale kdyby to nevyšlo, tak jen tyto věci. Taky nechci do sebe cpát ty humusácké hrmóny, no uvidíme. Přeju Ti hezkou neděli a drž se holka !!!!!!!! Já jedu zase v úterý do Olomouce za macháčem, tak jsem zvědavá, co mi řekne. Ahojky.

Ahoj Naděnko,je mi líto, že to tentokrát zase nevyšlo :\\: . Přeji ti aby sis pořádně tělem odpočinula od všech hormonů a za půl roku jsi nám tu hlásila krásný //. Myslím na tebe :€s€: Ráďa

:k: vypadala opravdu nadějně........
Budu ti dál držet palečky, abyste se do budoucna dočkali!
Věřím tomu, že vám to výjde, jen musí nastat ten správnej čas!

já tomu fakt tentokrát tak věřila, kéž bych ti nějak mohla poslat alespoň část své plodnosti, tak ráda bych to udělala... ale co se týká těch hormonů je to fakt svinstvo, často si hrajeme na všemohoucí a zasahujeme do přirozených procesů už v raném mládí a já to říkám furt - každej je jinej a proto nikdy předem nevíš, komu co pomůže nebo naopak ublíží... s tou pauzou - to ti moc schvaluju, aby se organismus zase trošičku srovnal a ty sis taky trošku odpočinula... jinak s těma jinýma metodama - kamarádka cvičila tu Mojžíšovku a pomohla ji třetí měsíc, snažili se 4 roky, IVF z náboženských důvodů nezkoušeli, ale to máš jak se vším ostatním, někomu zabere to a jinému zase něco jiného, asi jedině zkoušet a zkoušet a zkoušet, co ti tu holky poradí...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka