Deníček uživatele Mysacek.B

15.07.2008

Ahoj holky,

Ahoj Misacku, uplne te chapu, taky bydlime s tchyni, ale ja jsem ji rekla uz dopredu, ze jestli me da jedinej typ ohledne miminka, stehujem se ryc, normalne jsem ji to rekla do oci a ona ze jo. V porodnici me nadvala, ze naseho drobka spatne drzim, tak jsem ju rekla, at se nezlobi, ale at odejde, ze chci mit klid a od te doby mam svatej klid. A s tema obleckama mas uplnou pravdu !!! Nase mimi ma 3 tydny a ma velikost 50. To bylo taky porad, at nekupuju nic malyho, ze to nevynosi a nakonec jsme nemeli ani nic poradnyho na cestu z porodnice. Takz tchyna nakonec sama napochodovala do obchodu a koupila nam obelcky 50 za 2 tisice ;)) jakoze se omlouva. 56 nam padne nektera, ale jeste se v tom ztraci. Takze ja bych velikosti 62 nebo 64 urcite nikdy nezacinala. Chudak miminko a navic to vypada priserne. Jeste k te tchyni,ja jsem taky ze zacatku porad drzela hubu, ale ono se to nevyplati, jenom si mysli, ze ti pak muzou rikat vsechno. Drzim ti palce, at te brzi prestane sr.. ;))

To ti teda nezávidím, :00: zlatě bydlet od nich dál, ale vypadá to, že to asi nedopadne, viď :\/: Nenechej si do ničeho mluvit, máš svoji rodinu a oni ať se staraj o svý. :a:

In reply to by verča7

Určitě si do toho nenechám kecat, protože je to moje dítě a ne jejich. Oni si vychovali svý a já si to vychovám podle svýho a jestli to můj manžel nepochopí, tak má smůlu. Ona si totiž tchýně asi myslí, že když jí její máma vychovala ty její kluci, tak mě bude vychovávat moje děti, ale to si spletla!! Nemám o její pomoc zájem, protože ona je to taková mrcha, že by mi to potom vyčetla. Ještě, že mám tu svoji skvělou mámu. Vždycky, když mě tchýně naštve, tak vezmu auto a jedu za ní nebo někam spolu vyrazíme. Představte si, že včera se mi hrabala ve věcech co mám připravený na prcka na vyprání, když jsem byla u mámy, ale nemůžu jí to dokázat. Manžel totiž zapoměl zamnknout, když odcházel z bytu. Slyším jí jen jak kecá venku a už bych jí tu hubu něčím zavřela 8) :O

tak to ti myšáčku nezávidím. Ono takové společné bydlení většinou nedělá dobrotu... Já bych nechtěla bydlet v jednom baráku ani s vlastní mamkou!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka