Deníček uživatele mulenka

24.02.2013

Ahoj všichni, tak Vám jdu jen oznámit, že Vojtíšek už má taky sestřičku, opět se narodila dřív, sice už byla 36+4, takže o něco dýl jak Vojtíšek, ale taky dřív, porod byl vyvoláván od 8:30, malá se na

Tak Vojtíšek už má sestřičku

Moc gratulujeme a přejeme všem hodně zdravíčka. Vojtíšek bude super brácha :one: Tak to byl pěkněj cvalíček, na to, že se narodila tak brzy :)

Moc gratuluju a přeju vám jen zdravíčko ;) a pane jo teda, to jsou parádní míry :one: na to, že je narozená měsíc předem teda !!!! Šikulka :girl: !!!

26.10.2012

Ahoj březňátka, tak jdeme s infem o nás, Vojtíšek je šikula, chodí do jesliček, všeechno zvládá v pohodě, jen je to pěknej rarášek, ale to asi všechny děti v tomhle věku.

ahojky, tak to gratuluju k holčičce :one:. Říkala ti to i Pavková? Letí to co, nedávno jsi byla na začítku těhu a za chvíli bude další prcek u vás. Jakto, že není Vojtík s tebou doma?

In reply to by pokecka

Ahoj děkujem, jj Pavková to říkala už u prvního utz a teď my to na 100%potvrdila. Jinak to letí pořádně,když vezmu že Vojtase narodil v 35 týdnu, tak to už je za chvilku, tak uvidíme,jak dlouho teď vydrží malá v bříšku. Vojtík chodí už docela dlouho do jesliček, když teda zrovna není nemocnej,tak chodí na 4 hodiny denně, a je tam moc spokojenej, to jen já mám lítačku a moc toho nestíhám, za tu chvilku,co se otočím doma.

24.07.2012

Ahoj maminky a kamarádi! Hlásíme se po dlouhé době, konečně sme se vrátili po měsíci a něco domů, užívali jsme si prázdniny na venkově, malej si to tam skvěle užíval, hlavně v těch horkách!

Mulenko, máme s reakcí na Váš příspěvek zpoždění, ale přesto mockrát gratulujeme k budoucímu druhému potomku a bráchovi či sestřičce :one: :a:

01.02.2012

Ahoj všichni, moc moc Vás po dlouhé době zase zdravíme, ten zbytek co tady pořád ještě občas nakoukne. Tak zítra už jsou to dva roky, co ta naše radost Vojtíšek vykoukl na svět!

Tak zítra už dva roky......
Tak zítra už dva roky......
Tak zítra už dva roky......
Tak zítra už dva roky......

Tak opožděná velká gratulace k velkým změnám!! hlavně ať se tak daří i nadále!! jesůičky závídím! taky by to malej potřebovaljako sůl, už se se mnou doma nudí :( ! když má někoho k sobě, tak je ve svým živlu :D ! tak se opatrujte!papa

In reply to by Majae

Ahoj, za gratulaci děkujeme :-). Jinak spaní ve velké posteli zvládáme skvěle, musím to zaklepat, ale zatím se daří, ani jednou za ten týden a něco nespadl a spí docela dobře, tak snad tak dobře půjde potom i to učení v samostatném pokojíčku, uvidíme. Jen nás teď trochu asi trápí zoubky, už aby byli všechny venku, je to fakt děsný, jak nás to bere, ještě chybí 8 zubů, no děs, nějak si dávají načas a každej zoubek nás trápí docela dlouho tak snad, to bude brzo.Moc zdravíme

Ahojky, taky Vás zdravíme po delší době :) Vojtíškovi přejeme hlavně hodně zdravíčka. Je to hrozný jak ten čas letí :) Hlavně ať se mu ve velké posteli líbí, Klárka tam spí cca 14 dní a z odpoledního spaní začínám být na nervy, pokaždé vymyslí nějakou hovadinu. Skoro každý den po "O" spí někde na zemi, ještě k tomu se svlékne, no je to sranda ale i zkouška mých nervů }:)

30.08.2011

Ahoj tety a kamarádi, moc se omlouváme,ale nějak teď přes léto vůbec nestíháme psát.

Po hodně dlouhé době :-)
Po hodně dlouhé době :-)

Míry má teda krásný !!! Já budu ráda, když v těch 18 m. dosáhneme trojnásobku porodní váhy :) :). Vojtík je pašák, jak zvládal dovu, oni jsou fakt přizpůsobiví...
Jinak je moc šikovný, jak hezky mluví, to nám to jde hooodně pomalu. se zoubkama si teda užíváte :(. Už aby to bylo za vámi. Nám se teď klube 15. a 16. zoubek (horní špičáky) a jak ty první zoubky zvládal dobře, tak tyhle ho bolí, občas dávm i Calgel, to jsem nikdy nedávala. Už at jsou venku :).
Z neopálení si nic nedělej, já se letos opalovala asi tak půl hodiny dohromady, když jsem ji vyšetřila když Peťan spal a já čekala až se probudí, takže jsem pruhovaná podle oblečení, který zrovna nosím :)

Ahojky, tak to je teda kus chlapa:-) A je moc šikovnej, že zvládá nočník. To u nás fakt nehrozí :n: Mějte se krásně :a:

02.02.2011

Ahoj tety a kamarádi a kamarádky, dlouho jsme tady nebyli, nějak nám to sem nešlo psát a taky už je čím dál míň času, tak se konečně hlásíme, už s ročním chlapákem.

První rok za náma :-)
První rok za náma :-)
První rok za náma :-)
První rok za náma :-)
První rok za náma :-)
První rok za náma :-)
První rok za náma :-)

Ahoj - sic pozdě ,ale přece ... MOC GRATULUJI VOJTÍŠKOVI K PRVNÍMU ROKU!!! :\x: Nela taky ujíždí na brumíkovi. :one: Krásná fotka rodinky. ;) :a:

Mulenko tak já mám slzu v oku dojetím :O ..Letí to strašně..Vím že jste až druhé Březňátko na světě, ale to první (Štěpánek) bylo strašně brzo, tak jsem to tak ani neprožívala v Prosinci, ale jak čtu Tebe a Vojtíška...No už se nám to všem krátí :§) ..Min. rok v tuto dobu jsme si psali jak na tom jsme a která myslíme že budeme kdy na řadě a teď už budeme slavit roček!!!
Posíláme s Mariankou velké gratulace k prvnímu ročku a také samozřejmě pusinku Vojtíškovi :dance:

Teda prvni rocnatko nase :qu: koukam dortik krasny a moc vam to slusi a jaky je sikulka vysmaty na nocnajzu se obavam,ze nas Samik bude zdrhat i z hovnajsem u zadku :€}€: :€}€: :€}€: :€}€: :€Ss€: :€Ss€: :€Ss€:

22.12.2010

Ahoj tety a kamarádi!

Krásné Vánoce

:) Všechno nej i Vám!!!! a všem holkám a kamarádkám a tetám!!! A všem hlavně to zdraví a spokojenost :)

17.10.2010

Ahoj tety a kamarádi! Tak Vás zase po dlouhé době zdravíme, nějak nás to zlobí a nemůžeme psát příspěvky, alespoň že můžeme reagovat na ty Vaše, když je chvilka času! Tak 2.

Tak konečně píšem
Tak konečně píšem
Tak konečně píšem
Tak konečně píšem
Tak konečně píšem
Tak konečně píšem

Moc pěkný fotky.Hlavně v tý vaně ti závidím naše malá se do vany sama bojí.Když jsou s ní kluci tak dobrý ale jinak musíme vytáhnout vaničku a mladá se rochní v ní.

Ahoj. Vojtík je už kus chlapa, kdepak jsou ty naše spící miminka? :) a jak je mladej vysmátej? no paráda! my taky zub pořád nikde, ale taky dlouho ještě být nemusí, mě prý zuby vyrašily až v roce... tak vás zdravíme a mějte se pěkně všichni!! :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj a děkujem, jinak v té vaně je molitanová podložka je to super, hlavně proto že to i nestudí, malej se nám nevejde do vaničky už dlouho, tak díky podložce je ve vaně od 4 měsíců. Ze začátku byl takovej že jen ležel, ale teď už divočí, je to super.

27.08.2010

Ahoj holky a miminka, tak po dlouhé době zdravíme, dlouho nám nešlo sem nic napsat, konečně se snad zadaří.

Máme za sebou plavání
Máme za sebou plavání
Máme za sebou plavání
Máme za sebou plavání
Máme za sebou plavání
Máme za sebou plavání
Máme za sebou plavání

Mulenko to plavání je skvělý!!! Vojtíšek je šikulka a máš pravdu, je to kus chlapa:-)) máte skvělé fotky - kdepak jste byli plavat? My chcema chodit od září u nás, jen nevím, jestli budem mít taky takové výsledky. Mějte se moc pěkně:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka