Deníček uživatele Muchomurka

23.04.2017

Ahoj holky, před 3 dny jsem si udělala tt. Našla jsem dušíka, který sice sílí, ale hrozně pomalu. Dnes je den, kdy očekávám ms, ale čárka je stále docela slabá, přikládám foto. A tak jsem se chtěla zeptat, dělá cysta pozitivní tt? A pokud ano, udělá ho pokaždé, popřípadě sílí čárka? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Tak dnes přidávám fotku testů od pátka do dnešního rána. Co myslíte?

Dušík na tt
Dušík na tt

Ahoj holky, mrzí mě, že nejde přidat fotka ke komentáři, tak jsem příspěvek aktualizovala a fotku změnila. Testy jsem dělala jen do toho 26. Den po vynechané menstruaci jsem byla na krvi a hcg jsem měla 120.2. O dva dny později už 375.8, tak to zatím roste, jak má. Ke gynekologovi snad zvládnu dojít tento týden :-)

Ta čárka krásně sílí. Klidně otestuj ještě za dva dny. Já měla čárku vždycky slabší a sílila pomalu a dnes mám doma dva malé cvrčky. Objednej se k doktorovi a ten ti vše potvrdí. Od cysty to není a i kdyby bylo, tak s tím stejně musíš k doktorovi.

Já měla takového ducha až 4. den po vynechani MS, sílil taky x dní. Teď jsem už ve 2. trimestru *wink* 

05.06.2015

Ahoj holky, možná si nás ještě pamatujete. Bude to přesně rok, co jsem objevila ducha na tt a podělila se o tu novinu tady s Vámi. Na Valentýna 14. února se nám narodila dcerka Sofinka. Přidávám pár fotek toho našeho štěstíčka, jak nám krásně roste. Je to naše všechno :h: :h: :h:

Jak krásně rosteme...
Jak krásně rosteme...
Jak krásně rosteme...
Jak krásně rosteme...
Jak krásně rosteme...
Jak krásně rosteme...
14.01.2015

Ahoj holky, mám dotaz. Vzhledem k tomu, že jsem prvorodička, vůbec netuším, jak poznám, že rodím.
Už několik dní trpím jakoby zácpou, ale zároveň mám průjem. Také mám mnohem silnější výtok, čirý bez zápachu.

Asi bych zajela taky raději pro jistotu do porodnice, a tam bys uviděla co Ti řeknou ;) Já u prvního těhu nic nepoznala, ale u druhého těhu jsem mívala už tak tři týdny před porodem docela časté tvrdnutí břicha a jakoby pořád píchání tam dole. A zrovna jednoho dne jsem se cítila tak nějak divně, pořád jsem polehávala a už jsem to tak asi nějak cítila na sobě, že se asi něco chystá :? A právě v tu noc ve 2 ráno mi praskla voda (38.týden a vše bylo v pořádku).Každopádně držím palečky, at vše zládnete jak ty- tak miminko :one:

Ahoj, já rodila před dvěma a půl měsíci a také jsem byla prvorodička a stejně jako ty jsem si myslela, že to nepoznám, ale můžu ti říct, že to poznáš. Já měla různé bolesti a stahy, ale ty pravé porodní byly naprosto jiné a silné, takže s tím si nejde nic splést, navíc, klidně zajeď do porodnice, oni ti řeknou zda se něco chystá nebo ne, já tam byla dvakrát než to bylo skutečně ono. Přeju fajn porod - krátký a co nejméně bolestivý.

17.07.2014

Ahoj holky, tak jsme dnes byli na další kontrole a jsme velké šikulky. Pěkně jsme vyrostli a všechno dohnali. Doktor měl radost, jak se nám daří. V pondělí krevní testy a těhu průkazka. Tak si holky užívejte hodně sluníčka a pohlaďte pupíčky :h: :€O: :€s€:

Kontrola 8+3tt
12.07.2014

Ahoj holky, včera jsem si zakoupila angelsounds a dnes jsme ho s manželem zkusili. I přes to, že jsem teprve v osmém týdnu, srdíčko bylo krásně slyšet. Jsem opravdu nadšená, vehnalo mi to slzy do očí štěstím :€O: :€s€: Vážně všem doporučuju, je to zážitek :one:

Je to moc hezký, já si ho půjčovala od kamarádky, ale je divný, žes ho slyšela tak brzy. nebylo to tvoje srdce? To je totiž slyšet taky. Většinou je jinak slyšet až od 12. týdne a později... :? Každopádně jestli už to bylo mimi, třeba je o dost větší ;) moc ti to přeju...:-)

09.07.2014

Ahoj holky, mám dotaz. Jsem v 8tt a dost mě trápí silný tlak v podbřišku, který se objeví vždy po nějakém pohybu, námaze. Někdy mě tam i silně píchne, ale rychle to odezní a vždy jen jednou - to se mi stalo asi 3x. Stačí procházka a pak si musím jít lehnout, protože je to dost nepříjemné. Taky mám poté hojnější výtok než obvykle. Nemůže se něco stát miminku? Díky za odpovědi.

Ahoj, to víš, že se může vždycky všechno podělat. Ale tohle je opravdu normální. Myslím, že většina těhotných si tím prošla. Já věděla od 4tt, že jsem těhotná, břicho mě bolelo celé těhu. Musíš si uvědomit, že vše je velmi prokrvené, děloha se zvětšuje, namáhá vazy, co ji drží.
Já mám tzv. zakloněnou dělohu a opravdu to bolelo dost, ale obě těhu byla úplně v pořádku a kluci se narodili bez potíží donošení.

03.07.2014

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na 2. utz. Už nám bije srdíčko, ale jsme malincí, v 6+3 máme jen 2-3mm. Doktor nás dlouho hledal :( Máme přijít za 14 dní, tak snad všechno dohoníme.

6+3tt a malinké miminko
26.06.2014

Ahoj holky, tak už máme fotečku z prvního utz. Prý je vše zatím v pořádku a příští týden už bychom měli vidět miminko, už se moc těším :€s€: :€O:

První ultrazvuk
19.06.2014

Ahoj holky, tak jsem na dnešek dostala pořádnou rýmu a škrábe mě v krku. Chtěla jsem se zeptat, zda je lepší se léčit sama doma a nebo zajít k lékaři a něco si nechat napsat? Nerada bych zbytečně brala nějaké léky. Nemůže se miminku něco stát? Jsem úplně na začátku těhotenství a bojím se, aby se tím něco nepokazilo, díky. :€\€:

Také jsem měla v začátku těhu rýmu, šílené škrábání v krku a bolel mě celý člověk (v práci jsem myslela že bude po mě), léčila jsem se víc jak týden sama, paralenama, čajem cucacíma tabletkama a bohužel se mi to zhoršilo a dostalo na průdušky a nemohla jsem polknout, to už jsem musela k dr. a měla jsem angínu + zánět průdušek, dostala jsem ATB hrozně jsem se bála, ale bylo mi tak zle že bych to už jinak nejspíš nevyléčila :(
Volala jsem na gyndu a prý ATB můžu, že jsem v začátku. Teď jsem ve 12 tt a ťukám vše v pořádku. Takže radši šup k dr, než se ti to rozjede jako mě.
Jinak moc gratuluji k mimi a držím palce aby bylo vše v pořádku a nemoc rychle pryč :a:

Díky holky, tak já tam zítra zajdu, dneska tam bohužel není :n: Horečky, ani teploty naštěstí nemám, jen to škrábání v krku a ta rýma byla nejhorší jen v noci. Po tom, co jsem se někde dočetla, že díky tomu může dojít i k potratu, zděsila jsem se, tak snad je vše tam dole tak jak má :€s€: :h:

AhojAhoj, zajdi si k dr aby to nebyla angina. Dost ted radi. Samolecba je dobra ale maximalne tak na rymu. Ona ti dr poradi jake leky muzes a jake ne. Ono jich bezkam moc neni, ktere muzes brat. Urcite odpocivej jak jen to jde

Je lepší nemoc řešit hned,než aby se pořád vracela,jestli máš i horečky tak určitě k lékaři jdi,jinak já v 5tt brala antibiotika,který můžou těhulky,já se furt léčila sama,ale nakonec jsem stejně musela k Dr. a mám klid,ted jsem 27tt obě genetiky v pořádku,při prvním těhu jsem taky něco brala a syn je zdravý,tak se neboj,oni vědí co můžou nasadit za léky,přeji brzké uzdravení :a:

17.06.2014

Ahoj děvčata, tak jsem z toho všeho tak nadšená, že jsem se neubránila tomu vlézt do dětského obchodu a samozřejmě jsem neodolala a něco koupila, musím se pochlubit, jaké kousky jsem našla. Snad to bude holčička, sice bych mohla být moooc hodná a darovat to sestře, která čeká holčičku, ale vždycky jsem si přála malou princeznu a řekněte, nebyla by to škoda?

Co ještě pořídit a v jakých velikostech?
Co ještě pořídit a v jakých velikostech?
Co ještě pořídit a v jakých velikostech?
Co ještě pořídit a v jakých velikostech?
Co ještě pořídit a v jakých velikostech?

Ahoj, hezoucke vecicky. Ja jsem pri prvnim tehotenstvi zacala nakupovat az po velkem ultrazvuku. Ani nevim proc ale hormony me nejak neovlovnili. Jestli to bylo i tim, ze jsem byla od rana do vecera v praci a pak jsem doma padla za vlast :s: . U druheho semnou hormony cloumali vic. Byla jsem doma a tak jsem mela vic casu se pozorovat a tehotenstvi prozivat. Hrozne jsem touzila po holcicce. Kdyz mi ve 20tt dr rekla ze to vypada na holcicku tak jsem letela do kramu a koupila saticky :s: . postupne jsem nakoupila par holcicich veci. Opravdu ciste holcicich. Po braskovi jsem mela dostatek obleceni a dokonce i obleceni po me a bratrech ;) . Tak at se ti ta holcixka splni. Ale s nakupovanim bych zpomalila. Jsi v zacatku a bohuzel se muze stat cokoliv

No, chápu tvoje nadšení:-) a musím se přidat se svým troškem do mlýna.
Zatím jsem koupila jen pár drobností na bazárku, dupačky, deku, kojící polštář - to úplně drobnost není:-), zavinovačku, pár bodyček a lacláčů, nějaké oblečky jsem dostala od kamarádky, našich, sester apod. Říkala jsem si, že atak na obchůdky s dětským oblečením udělám později, až budu mít jistotu, co to bude. A hle, protože sama jsem své věci po dvou dětech rozdala, tak se mi to teď vrátilo:-) Ne ty moje věcičky, to by bylo trochu out:-), mám už velké děti:-), ale kamarádka mi dala spoustu věcí na mimčo a druhá kamarádka mě zásobila také, a o víkendu jsme postavili novou skříň a já se dala do přebírání veciček, co chvi použít, co ne, a co je na větší mimčo... A ač jsem něco vytřídila, zbylo mi toho na použití moc. Tak jsem to znovu probrala, že tohle asi ne, a tohle taky asi nechci, a pořád toho mám ve skříni tolik, že bych mohla mít dvojčata... Ale pravda je, že něco je ve vel. 56! a 58! a tu jsem u prvních dvou dětí úplně vynechala, první kluk měl 3,9kg a druhý 4,7, tedy jsme začali na 62 a ještě jenom asi dva týdny... Ale zpátky k věci - mám z 90% věci na holčičku. Myslíme si, i podle UTZ, že čekáme na holčičku, ale všechno může být jinak. A včera jsem říkala při pohledu do skříně - ten náš kluk bude děsně sladkej, v tý růžový... No, pokud to bude kluk, bude mít celá rodina po dobu mého pobytu v porodnici dost napilno - nakupovat věci na kluka:-) a večet v TN byla nějaká zpráva o Kate a Viliamovi, že svému synkovi oblékli růžové kraťásky a teď že se to strhne - chlapci budou oblékáni do růžové. Tak jsem se uklidnila a pronesla něco v tom smyslu, že my jsme s tím přišli dřív a udáváme tón britskému následníkovi. a náš kluk bude děsně IN.

Gratuluju a chápu tvé nadšení ale rozhodně bych to nepřeháněla a vše bych nechala třeba po pátém měsíci. Věci na mimina se tak mění, že co se ti líbilo teď, se ti nemusí líbit až nastane ten správný čas. A kupovat oblečení v takovém předstihu většinou znamená, že se ani netrefíš do velikosti = zbytečné utrácení. Pak ti to bude i líto, že to tvoje dítě nikdy třeba na sobě nemělo.

Člověk si má dělat radost a toto je ta nejkrásnější :one: Věcičky jsou nádherný, já teda právě ty sladký vůbec neužila, spíš obyč overálky, ale jak říkám, toto je prostě radost !!! :-) Jinak malej se narodil krapet větší a dnes jsou mu dva měsíce a nosí velikost 6-9M :-) jasně trošku spraných věcí :-) ale chci jen říct, ať nekupuješ moc věciček malé velikosti, spíš těch větších, to princezna unosí víc nebo chlap :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky