Deníček uživatele mooona

14.09.2012

Ahoj devcata!!!! Sorry, ze jsem se pak neozvala. Bohuzel mela jsem a mam problemy s manzelem a vypada to velice blbe.. Nicmene vam konecne predstavim moji Adelku! Adelka se narodila 18.

Konecne vam predstavuji moji Adelku
Konecne vam predstavuji moji Adelku
Konecne vam predstavuji moji Adelku

No ahooooooooooooooj, já jsem táááák ráda, že jste v pořádku, furt jsem tady okouněla a hlídala, jestli se ozveš :). Tak předně, STRAŠNĚ MOC GRATULUJU !!!!!! k překrásné holčičce. Ať je v pořádku a na světě se jí moc líbí a dělá vám jen radost :).
S chlapem mě to moc mrzí a budu vám moc držet palce, aby to bylo zase dobrý a mohli se společně radovat z té krásné holčičky.
Ohledně její " nemoci ", nemám bohužel žádné rady :(, nikdy jsem se s tím nesetkala :(, ale snad to Adélku přejde, jak bude růst. A jak jste si holky užily léto ? :)

13.11.2011

Tak jsem mela dopravni nehodu. Ridila jsem ja a mela zelenou, ale proste zenska jela na cervenou a napalila to do me uprostred krizovatky!

no já to čtu až ted, to byl horor! ještě, že jste obě v pořádku a nic se nestalo! ženská by si zasloužila nařezat zadnici za jízdu na červenou! a jak se vlastně cítíš? mě nakonec čeká CS, tak jsem z toho neskutečně smutná..no, ale nic s tím nenadělám. v pondělí dostanu termín.. opatrujte se :)

ježiši, úplně se klepu...fuj...hlavně, že jste to zvládly, holky jedny statečnýýý!!!! :€p€: :€p€: :€p€: Malá je šikovná a Ty taky, že jsi to takhle ustála...taky bych šílela co je s malou... ufff...strážní andílci měli pohotovost teda! No, jsem ráda, že jste v pořádku!!!´ :one: :kiss: :€s€:
Ta ženská si to asi bude pamatovat do konce života, snad si příště rozmyslí jezdit na červenou... Jako ono, i kdyby nejela na tu červenou vědomě a vylezla pak z auta těhotná, tak to s ní zacloumá, natož takhle... Alespoň se snad poučila.. Já bych se asi taky pak sesypala, napálit to do těhotný.... snad se z toho doopravdy poučí...
Holky, jsem ráda, že jste v pořádku!!! Už hlavně jen odpočívej a pohlaď malou! :)

že to dobře dopadlo, se nedivím, že ti tvrdlo bříško, takovej šok !!! toho se bojím nejvíc, že člověk jede opatrně a někdo jiný to do něho napálí, sice mám ten bezpečnostní těhotenský pás, ale ani ten není 100%, to není nic...

To je strašný!Jsem moc ráda,že jste obě v pořádku.Už několik týdnů mám noční můru,že se mi něco takového stane,živé sny.Moc,moc se opatruj.

05.11.2011

Ahoj holky, tak se hlasim i ja! Byla jsem ve ctvrtek na kontrole 34+0 a vse v poradku: mala hlavickou dole vesele se pohybuje. Na cipku zadne zmeny, takze do prosince vydrzime urcite.

maly dotaz-asi tyden mam takove zvlastni pocity-lehce bolesti v panvi-kyclich-kostrci-proste se mi zda jak se ty kosti od sebe uplne oddaluji jak se to pomalu vsechno chysta na porod-neni to uplne prijemne-pri chuzi, jakoby mel maly hlavicku niz a niz...mate to nektera taky tak?uvidim co povi mudr...

ahoj, tak to jsou same dobre pozitivni zpravy:) hezke jmeno...postylka dorazi driv nebo pozdeji...na ten nervik v zadech nepomuzou masaze?ja bych to zkusila...teda mam to v planu na listopad at ty zbyvajici tydny nejak preziju...je a uz ma 2,5kg-jsem zvedava jak jsme na tom my-jdu ve stredu na kontrolu ve 33tt a uz se nemuzu dockat...u me dobry-i to zebro si dalo pokoj ale zacinaji mi malinko natekat kotniky tak zkusim chodit casteji na bazen-cvicit uz casteji snad ani nemuzu...a co me pobavilo za posledni tyden nejvic byl den otevrenych dveri tady v porodnici, kde budu rodit-doktori sympataci,PA mile usmevave,pry ze jsou tam "dobry tym" a ja z cele te navstevy tam mam pocit ze porod bude vlastne uplne v pohode a horor bude to kojeni:)))))mazeeec-proste jejich laktacni poradkyne se svoji prednaskou o kojeni me totalne vydesila tim, jak slozite to vlastne je:(...pritel se mi pak smal,ze uz zase stresuju kvuli nicemu, ze pry i to kojeni je potom "prirozene" atd.-tak jsem na neho zvedava:))) jooo a holky taky se mi libi jak na tech vsech prednaskach a kurzech ktere jsou pro pary-tak jak tam porad rikaji aby nam ti chlapi pomahali a abychom se my v 6nedeli nechaly obskakovat-ten muj to bere zodpovedne a ukazkove se stara-uz pomalu zacinam premyslet jak se mu zato vsechno odvdecim-ze by synem? :cc):

19.10.2011

Ahoj, ahoj holky!!! Mam na vas dotaz, protoze my jsme stale nerozhodni, libi se vam vic jmeno Cristina Adele anebo jen Adele?

Cristina Adele

Adele ?

Ahojik. Tak líbí se mi obě varianty :one: , ale přikláním se více k Adele k vašemu příjmení to i bude sedět. A vůbec to nesouvisí s tím že se jmenuju Adéla ;) :€O:

Moje jmena :ww: Loeona, Diana, Natalie, Darina, Sabina, Melisa, Patricie, Fiona, Amalka, Mia, Sarah, Linda :€m: a asi to bude AMANDA :00: :girl:

chtěla Kristinu Elu, takže za mě je to jasné :-) no, neprošla mi ani Kristina ani Ela, protože manžel na exotiku není, ale prostě se mi to moc líbilo :-)

12.10.2011

Ahoj holky, jakpak se mate?
V pondeli jsem byla na kontrole ve 31tt a vse dopadlo vyborne!

Ahoj, tak to gratuluji k přetočení :) mě se malý přetočil přes 3týdny, to bylo kopanců a tvrdnutí břicha :) takže už také nachystaný a v 31tt měl 1855, takže jsme na tom stejně! O škytavce mi povídej, malý ji má téměř pořád..alespon o nich víme, že se přepili, vid :D už jsem to študovala na netu a škytavka u dětí vzniká často tak, že se moc napijí, plný žaludek začne tlačit na bránici (tuším, že škytavka je právě tam) a ta začne reagovat stahy.. Na pálení žáhy beru Gaviscon, je úžasný, funguje prakticky okamžitě a může se i v těhu. Noční můry nemám, jen noční procházky na wc :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to ja nevim, jako jestli je to spatne cvicit prave u toho curani, nam rekli, ze je to jen na pochopeni, kde se ty svaly ukryvaji :s: a pak, ze by se to nemelo opakovat, ale proc to nam nerekli. A to ti nekdo poradil cvicit u curani? Kdyztak se na to zeptej na pristi ko. A hlavne neplas, nemyslim si, ze jsi tim n eco zhorsila! Mozna se to taky tak dela, nejlepsi je se zeptat DR.

In reply to by mooona

Tak já pro jistotu už to dělat nebudu a kouknu na to cvičení..já vím, že takhle, při čůrání, cvičila moje kamrádka, tak jsem to jen obšlehla a neptala se.. No, tak teda mít nachystanou tašku ve 30tt, to je fakt brzy :D myslím, že je dobrý mít seznam, co s sebou a kdyby to přišlo dříve, tak to tam člověk nahází, to si myslím, že v pohodě stihne :) já jsem si zatím ten seznam vytiskla..no, ale budu muset tento nebo příští týden sjet do porodnice, sepsat porodopis, je to celkem dálka, protože jsou zácpy, nejradši bych jim to poslala mailem..zkusím jim zavolat, jestli to takhle jde..

29.09.2011

Ahoj holky, mam na vas dotaz: od kdy si chystate/ jste si chystaly tasku do porodnice? Me vsichni rikaji, ze uz bych si ji mela nachystat, co kdyby... neni to jeste brzo? Jsem ve 30tt.

Já myslím že je dobrý být tak od 36.týdne připravená co kdyby..alespon pro klid duše..každý to ale prožívá jinak.Já si všechno nakupuju pomalinky postupně,něco nakupuju do porodky už ted ve 33 a něco koupím další týden a tak..

27.09.2011

Ahoj, moc vas zdravim!!! Chtela bych se vas zeptat, co si myslite o tomto kocarku (trio): http://it.pegperego.com/primainfanzia-sito/anteprima-2011-pliko-switch-…
mate s tim zkusenost?

Ahoj,kamarádka má PP GT3 a je naprosto spokojená,ale bydlí v baráčku,takže kočár netahá,je opravdu dost těžký.To je jeho nevýhoda.Já mám golfky PP pilko a jiné bych už ani nechtěla,jsem také spokojená.
Monina

21.09.2011

Tak vam predstavuji nasi "malou" princeznu! No a mala moc neni :s: ma uz 43,7cm a vazi 1700g!!!!!!!!!! Roste krasne, odpovida na 29tt a zrejme dp bude 8.12.

Nase princezna ;-)
Nase princezna ;-)
Nase princezna ;-)
08.09.2011

Ahoj holky! Jak se mate?

Jupiiii!!!!! Vypada to dobre!!!!! Cukrovku zrejme nemam, protoze dalsi mereni cukru dopadlo hezky =70mg/dL. :one:

Dopadla jsem podobně měla jsem po dvou hodinách po vypití 9.2 tak nesmím sladkosti a včera jsem byla na tom glykemickým profilu na lačno 3.9 dvě hodiny po snídani 2.9 a pak ještě dvě hodiny po obědě ten poslední výsledek neznám a sestra co mě to odebírala říkala že to mám až moc nízký ať si koukám přidat jídlo aby mě nebylo špatně tak jsem zvědavá co mě řekne gynekolog až k němu půjdu 20tého do poradny.Si myslím že mě pošle znovu vypít ten humus jako na překontrolování protože je to nějaké divné.

In reply to by cifinka

Tak jsem mluvila s doktorkou a ta mi rekla, ze mam v pondeli zopakovat jen cukr v krvi na lacno. A pak se pry uvidi... Ale je to nejake divne, kdyz jsem to rikala obvodakovi, protoze mi musi vypsat zadanku na ten cukr, tak kroutil hlavou a rikal, ze to zas tak vysoke neni, tak nechape ten cely rozruch... tak uvidime, snad to bude v poradku!!! A i u tebe!!!!

Ahoj,
těhotenství je přeci jen tak trochu "jiný stav" a občas se vyskytnou problémy, které jindy za život nemáš.
Sestřenka měla cca 55kg (výchoyí váha).. do 18tt těhu zvracela a další 3kg zhubla.. sladké nejedla vůbec a po 2 hodinách měla cukr přes 10..
V převodní tabulce jsem zjistila, že to odpovídá necelým 5,2 mmol/l. Mě doktor tvrdil, že do 5,5 mmol/l je první odběr úplně v poho.. někde dokonce uvádějí až 6!!
Po hodině (po vypití cukerného roztoku) je hraniční hodnota 8,9 mmol/l a po 2 hodinách 6,7 mmol/l..
Takže vážně nechápu, proč ti testy odmítli udělat, byla jsi naprosto v normě (i když skoro na hranici).. a rozhodně se nemáš čeho obávat..
Jen tam budeš muset znovu..
http://www.mte.cz/prevod.php?mmol=&mg=93&count_it=1
Jarka

30.08.2011

Ahoooojky holky!!!!
Jakpak se mate? Dlouho jsem tady nebyla!

Ahojík. Téda to jste šikulky :one: že jste zvládli letadlo. Jinak to jméno je krásné, moc hezké :one: . S výbavičkou taky ještě nejsem moc daleko, ikdyž se nám to krátí. Kočárek už máme sice asi od mého 4 měsíce, ale chybí nám postýlka a pultík s tím si zase nevím já rady :? tak uvidíme. Tak přeju hezké těhulkování :€O: :a:

In reply to by fufinka1804

Ja jsem mela tu firmu, ktera tady dela ten nabytek pro mimi mela vybranou jeste nez jsem byla tehotna :s: maji totiz krasnou vylohu a kdyz jdes kolem, to by bylo, aby si ji nikdo nevsimnul! Ale ten kocarek to bude boj... fakt nevim, kde zacit... Hezke tehulkovani i tobe :a:

Ahoj to jsi dobrá,žes to zvládla... :one: bych se taky bála..ale možná lepší letadlem nez busem,to mi stačí když jedu jednou začas nějakým co skáče a vibruje a ještě ty naše český dálnice.. :jawdrop: hrůza..Ale netušila sem,že se může cestovat letadlem až do 34 tt,jak tady nědkdo psal..
Jméno máte moc pěkný..My budeme mít Jasmínku :€s€:

In reply to by verunka24

Byla to fakt pohoda tim letadlem, taky jsem z toho na zacatku mela strach. Ale treba moje kamaradka v tehotenstvi litala porad i v tom prvnim trimestru, protoze hlavne nevedela, ze je tehotna a prave litala i ty zaoceanske lety a nic ji nikdy nebylo. Do toho Londyna je to ale fakt kousek, je to hodina a pul letu. A myslim, ze prave british airways te pusti na palubu az do 36tt.
Jasminka je taky moc krasny jmeno!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Sandro!!!!!! Na zacatku, kdyz jsem jen sem tam citila pohyby, tak to bylo stejny. Vzdycky jsem rikala manzelovi, sahni sahni, hybe se! A ona pak schvalne nic :s: Ale ted to je nekdy fakt sranda, se mi vybuli boule a ta boule putuje po celem brisku!!!! Muze to byt hlavicka, zadecek nebo pesticka, jsem premyslela, ale fakt sranda az to nekdy vypada jak vetrelec :metal: Sara byla taky na nasem seznamu, ale pak jsme chteli mit Adelku po manzelove babicce, na kterou byl hodne fixovany. Me se Adelka hrozne libi a chtela jsem ji, ale manzel rikal, ze se tady Adele moc uz nedava, ze je to takove zastarale jmeno, ze ji nechame jako druhe jmeno a tak byl boj o to prvni, nakonec to tedy bude Cristina Adele. Uz se hrozne tesiiiiim az tady bude!!! Nemuzu se dockat!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka