Deníček uživatele monyvolfi

06.06.2013

tak jsme na světě :) Dejv se narodil 5.6 v 1:40 s 3050g a 48cm :)

tak jsme na světě :)
04.06.2013

ahoj, tak od 5h od rána mám pravidelné kontrakce po 5 minutách...nikdy bych nevěřila, že něco dokáže být až takhle přesné..dr.

po pěti hodinách stále stejné, jen více bolestivé..najím se a pojedu se nechat prohlídnout, třeba si mě tam nechají

já jela do porodnice, taky když jsem měla kontrakce po 5 min, ale nechali si mně tam protože mi praskla voda. A za hoďku jsem myslela, že umřu. Dr se mně ptal jestli mám už pravidlné kontrakce, a já že ne, že jednou to je po minutě a jednou po dvou. Evidentně jsem ho pobavila :s: s tím, že prý nejsou pravidlné :s: . To jsem netušíla, že takhle budu hekat, ještě 15 hodin a porod nikde :s:

Ahojky!Já mám porodnici 3minuty autem a jeli jsme, když byly kontrakce po 2-3min tak půl hodiny. Když jsme tam dojeli, byla jsem otevřená na 8cm a malá se narodila za 45min. V tý porodnici se mi to trochu zbrzdilo, díky nervům, protože dr.čekala, že bude dcerka venku tak do dvaceti minut. Tak držím palce, hlavně si nelehej, ať to hezky postupuje :-) Nejlepší je při kontrakci buď stát a nebo sedět s hooodně rozkročenýma nohama, aby ses otvírala a miminko klesalo ;) Hodně štěstí a ať jste oba v pořádku!!!

Jak máš daleko porodnici? Já třeba deset minut, tak mi dr. řekla že až budou po 3 minutách, že mam jet, jestli tam nechci zbytečně dlouho ležet :s: .. Přeji hodně štěstí a rychlý porod :€s€:

03.06.2013

tak dneska jsme tři dny po termínu a zatím se nic neděje, akorát se mi přes noc docela nalila prsa, břicho tvrdne docela často a na dlouho, pospávám, ale jinak je to ok, zítra kontrola, tak uvidíme, j

30.05.2013

máte některá zkušenost s amnio po termínu? termín mám zítra, dnes jsem byla naposledy na kontrole u mojí dr.

Mě před prvním porodem taky brali vzorek. Ležela jsem po termínu už v porodnici a asi den před vyvoláním brali vzorek. Dělá se to přes pochvu, dá se to vydržet.

ahojky.
Byla sem n amniu při prvním dítku a není to zas tak hrozný.Je to nepříjemné,to ano,ale nic děsivého.Samozřejmě je lepší,když to příjde bez amnia :-) :a:

29.05.2013

tak taky přidávám svoje pupíno, řekla bych, že už docela kleslo, tlak na pánev je šílenej..v noci mě děsně bolela levá noha, jakoby byla zaškrcená, vleže a vsedě je to ok, ale jak se postavím, tak mě

39+6

No pupíček už máš krásně nízko, tak jsem zvědavá kdy to sluníčko přijde na svět :h: :h: :h:

28.05.2013

31.5.2013 je náš termín porodu, už se to blíží, tak jsme zvědaví, kdy nás Davídek překvapí

Tak to už máš taky za chvíli. My měli termín včera :n: a vůbec to na porod nevypadá.
Jinak pěkné jméno - David je můj muž, jméno se nám líbí, ale nemáme rádi jména po rodičích, jinak bychom ho dali taky.
"děláte" něco na přivolání porodu?

Iveta :a:

In reply to by fifina

manžel pořád prosazoval Jirku, protože on je Jirka, táta je Jirka, děda byl.. no prostě kolotoč :D a v tom já odmítám pokračovat :) David se mi hrozně líbí, taky je to moje oblíbená postava z filmu "setkání v červenci" a my se taky dali dohromady v červenci :) sice už před 12 ti lety, ale je to prostě znamení :) ten film miluju, je tam ten David a červenec taky :) přála jsem si holčičku, ale když si to tak zpětně uvědomím, tak jsem pro ni ani neměla vybrané jméno, pro kluka to bylo jasný hned :)

28.05.2013

tak dneska jsem 39+5 a Davídka očekáváme každým dnem, jsem už celá bolavá..nejhorší jsou kyčle, kříž a stydká kost..únik moči, který mě stále děsí a dere se mi na mysl otázka, zda-li to není už plodov

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka