Deníček uživatele Monulka81

30.06.2011

AHOJKY BERUŠKY:-)

JSME RODIČE:-)

Pamatuju si Tě a mám obrovskou radost!!! Jsi nadějným příkladem všem zoufajícím snažilkám tady, že i po letitých nezdarech to vyjde! :h:

Mony,nahodou narazim na tebe,ziram jednim dechem,oci vytresteny na naaaaaadhernou holcicku.. :h: Jsem stastna,ze ji stastna z celeho srdce :h: :h: Zaslouzis si to stesti a modlim se at uz to neni nikdy jinak :one:

Tedaaaa MONI ! ! ! Jak to že to nevim ze jsi byla tehulinka???
velka gratulace kočko!!!! hodne zdravicka a at Vam Kačenka dela samou radost, je to andilek :-*
Veru a Natalka

myse sice neznáme,ale nemůžu nepogratulovat...malá je moc krásná.přeji hodně zdravíčka a štěstíčka a hlavně pohody ;)

12.05.2010

Dnešní "PŘEŠLAPY"=kus mého života... :r: :\\:
Kdo mě zná tak ví.... :r: :\\:
:h: :h: :h: :h:

Ahoj Moni, myslím že se to týkalo hodně z nás, bohužel :|€|: . Jednou to určitě vyjde a nám se bude psát lepší životní příběh s :°*°: :°~°: :c: . Ty víš, že nám všem držím palce :one: :h: :k: . A jak se máš? Stále chodíš na ten vodní aerobic? Já byla včera se synovci a pěkně jsem si to užila, vůbec se mi od nich nechtělo. Oni brečeli ať prý zůstanu, to zahřeje na srdíčku :h: :°~°: :°~°: :h: .

Jj Monicko,uz sem ti psala na Facboock :r: I muj kus tam byl,jen u nas to ma stastny konec a ty nebrec u vas to prijde taky :€s€:

12.03.2010

Nechápu,jak tohle někdo může udělat...Vždyk je tolik možností....

http://www.novinky.cz/krimi/194589-v-pribrami-lezel-opusteny-novorozene…

Nevím, jestli matku našli, ale evidentně se mimi narodilo měsíc před termínem. Mohlo se jednat buď o feťačku vymatlanou nebo jen o vymatlanou ku.vu.. a nebo naopak v tom má prsty chlap.. tohle mohl udělat i chlap, kdy při domácím násilí dítě "ukradl" po domácím porodu a prostě ho odvezl.. vyčerpaná matka po porodu daleko nedojde.. Určitě už jste slyšeli o domácí tyranii, kdy chlap donutí ženskou, aby držela hubu a krok.. Asi jsem naivní, ale mě tohle vždycky napadne, když něco takového čtu. A to dítě, jak mu opařila ty nožičky, tak to je máma na zabití, té bych se nezastala ani na vteřinu. Vím, jak kolikrát bráním 9letýho rošťáka! Natož Mrně prťatý!
A nebo ženská samoživitelka, která nikoho nemá, těhu tajila a ví, že by to nezvládla a zhroutila se.. i když to už není tak pravděpodobný..

Je to hnus,že kolem nás žijí takový sv*ně :€{€: !!! Jestli jí policie chytí,tak okamžitě STERILIZOVAT !!!

proste ji muselo sibnout..nema duvod to resit...takovy je svet...aspon ze ta holcicka zije....mohlo to dopadnout hur..tak diky bohu ze je to tak jak je. Lůca

In reply to by Lula

Tak to určitě tím že tady budeme psát jaká je to s prominutím "kravka"se nic nevyřeší...Hlavně že mimčo našli včas a má se k světu...to je teď nejdůježitější:-) :w: :w: :w:

11.01.2010

Tak to je opravdu "hnus"....To jsou opravdu rodiče k pohledání.... :( :? :sick: :sick:
http://www.novinky.cz/krimi/188882-opili-rodice-v-noci-prevrhli-kocarek…

a ve zpravách bylo, že nějaká kráva matka postavila do vařící vody ve vaně 3letýho kluka, kdybyste viděli ty nožičky popálený, ta matka je normálně zrůda, a udělala bych jí to samí s tim rozdílem že bych jí tam ponořila celou, at ví jak to bolí

19.12.2009

Ahojky berušky,tak své tělíčko vážně nechápu:-(

moc doufam,ze to nebude nic spatneho,protoze to uz by bylo vazne moc.. :( Nicmene mam osobni zkusenost,ze zhruba jako i u tebe,ze 11.den cyku jsem lehce zakrvacela snad poprve v zivote,protoze MS jinak do te doby jako hodinky a ted najednou krev :#o: Byla jsem vydesena,ze uz mam rozhazenou MS,ale za pardni jem zjistila //,takze jsem poprve v zivote zazila tzv.zahnizdovani s primesi krve a prej je to normalni,ale zase jak u koho,tak drzim paecky,aby to tak bylo.. :k:

No nevypadá to moc růžově, ale držím palečky ať to dopadne dobře. :j) Zkus si zajít k DR. :*8*: určitě ti řekne o co jde a alespoň budeš přes svátky klidnější.

14.12.2009

Ahojky holčiny...Tak minulý týden mrška :spid: a dnes podle hleníku možná ovulace :00: :00: :00:
Opravdu nevim co to jéééééééééé :? :?

byla jsem ve špitále s holkou,která měla ovulaci 2 dny po MS.Bohužel s tím nepočítala,tak byla těhule.

zdraviiiiiiim, :) ja si myslim dle toho co popisujes,ze se ovulka blizi kazdym dnem.Taky jsem kolikrat mela presne to co pises,ale ovu dle bazalky i ovu testu byla az dalsi dny.Mony,tolik ti preju,aby to uz stastne vyslo,tfuj,tfuj,tfuj.. :a:

ahojky ovulku můžeš mít hned po ms ale hleník bývá většinou před ovulací značí to že ti začínají plodné dny a ovulka bude třeba až za 3 dny.

to být i ovulace, já ji mám taky těsně po menstruaci, resp. měla jsem poslední 21.5 a 30.5. jsem otěhotněla . :a:

21.11.2009

Tak dnes je to přesně rok co jsme přišly o naše třetí miminko :r: :\\: :r: :\\:
A tak raději vyhlížím na lepší časy a věřím že už jsou za rohem :h: :h: :h: :h:

Takový smutný den:-(

ver mi,ze me to boli s tebou a i kdyz ja jsem ted zrovna na te druhe strane,tak nejde byt absolutne statna,protoze vim,ze treba ty nejsi a jsi ze vseho hodne smutna a kdo by nebyl v te situaci.Presto,ze jsem nikdy nezazila neco tak sileneho jako ty,tak mi moje ztrata ditete zatemnila mozek i dusi na dlouhy cas a utapela jsem se v bolesti s predstavou,ze to nikdy neskonci.Nejhorsi pro me byly noci,kdy ma clovek o to vic cas na tyto myslenky,ale rano jsem vzdycky vstala naprosto vybrecena z podoby a rekla jsem si po case,zeje trba zase vstat a jit do boje a te myslenky jsem se nikdy nechtela vzdat a ja vim,ze ty jsi ten hnus zazila vickrat a o to je to tezsi,ale nesmis to vzdat i presto,ze se mi to ted dobre s prominutim keca.Ja vim,ze me by tehdy nepomohl zadny psycholog sveta jak jsem ztratu ditete nesla tezce,ale musela jsem si to vybojovat sama v sobe a "vstat" jsem musela opet jen ja sama,ale zase vim,ze doma uz 3leteho syna mam a o to je to zase mnohem lehci tzv.vstat.Monulko,preju si strasne moc,abys byla stastna.Nechodim do zadnych kostelu a nic podobneho,ale verim,ze neco kolem nas je a jestli se to jmenuje Pepa,Karel,nebo Buh to je vcelku jedno,ale verim v neco vic a casto jsem se v to modlila a pomodlim se i za tebe at uz vam to vyjde a jste stastni. ;) :k:

To štěstíčko je pro každýho, jen někdy příjde hned a někdy se na něj musí čekat. Když jsem letos rodila Karolínku, ptali se mě při porodu kolikáté je to těhotenství. Šesté - odpovídám. Ale jsem vlastně prvorodička. 3x jsem o miminko přišla hned na začátku, po 4 jsem porodila ve 22. tt Danielka se srdeční vadou neslučitelnou se životem, páté těhotenství jsme nečekaně ukončili ve 25 týdnu porodem Natálky, byla malý brouček, 730g 33 cm. V lenu jí bude 5 a je naštěstí zdravé dítko a až 6 těhu bylo jaktakž normální, jen jsem přenášela. Ale byla jsem teda "zkušená prvorodička". Musíš věřit a doufat a nevzdat to. Já jsem to kolikrát chtěla zabalit. Všechny moje kamarádky a vrstevnice rodily jako o život, v rodině samá miminka a mě to nešlo, byla jsem s nervama v háji, to pak už těhotné vidíš všude, i kočka, co ti vběhne do cesty má břicho. :00: Ale nakonec se to obrátilo. Úrčitě to výjde i tobě!

In reply to by Janicka Panda

Janičko,děkuji Ti.tak koukám že i ty jsi si opravdu užila než štěstíčko dorazilo...Jak píšeš človek už to chtěl tolikrát zabalit ale i já si vždycky řeknu HOLKA BOJUJ ono to štěsíčko přijde :#~: jen má tu cestičku trochu klikatou :k:
Jani,moc ti gratuluji k tvým dvoum pokladům a přeji hodně moc zdravíčka...děkuji za tvá slovíčka opravdu mi opět dodaly hodně sil jít dál za vytouženým štěstím :°~°: :°*°:

03.09.2009

Už opravdu nemůžu :r:

to je úplně normální reakce a jen máma ví jak ti je a jak se cítíš-nebo né jen máma doufám,že víš jak to myslím,ale nemít a toužit je nesparvedlivé,a já to nepřeju žádné z vás :( já jsem taky kdysi toužila a neměla,a chtělo se mi křičet když některá známá otěhotněla,né že bych jí to nepřála,ale záviděla tak moc :(

Berušky moje zlaté všem vám moc děkuji jsem moc ráda že vás tady mám,vždycky člověku zvednete náladičku a pomůžete mu odrazit se ode dna a pomůžete mu jít dál a bojovat :w: :w: :w:
Děkuji vám pa pa M:

ahojky Moni, no vim jak se citis ja mam to same .... uvidimezda se ted zadaril,graf vypada krasne ale jeste 2dny pred sebou a s nadeji jsem radeji pri zemi .... resite to nejak s dr uz?
moc tito preju kocicko

Ahoj Monulko, moc mě to mrzí, co se děje v tvém okolí. Zravotně se dá říci, že jsme na tom stejně (a i věkově), myslím s tím těhu. Já jsem byla již 4x neúspěšně těhu a stále věřím, že jednou se to povede. Držím palečky, aby už jsme to všechno zvládli a hlavně vydrželi až do konce. pa :-)

31.08.2009

Ahojky sluníčka,tak jsem tady zpátky...Užívala jsem si čtrnáct krásných dní na dovolené u moříčka...ale už je tady tvrdá realita a já už musela dnes do práce...ale co už ted se bud

Ahojky sluníčka:-)))

In reply to by natynka

No,opravdu krásnej domeček....My do poslední chvíle ani nevěděly kam pojedem no,a nakonec vyhrálo moříčko....ale tady je také krásně hlavně že člověk někam poodjede a užívá si pohodičky pohody...Měly jsem ještě v plánu příští víkend sjíždet Berounku,ale bohužel to nevyšlo tak snad se svezem příští rok:-)))
Beruško měj se a at Amálce domeček pěkně roste....

Moni moc vám to na fotce sluší, vypadáte spokojeně, to je dobře. U nás novinky nic moc žádné, jsem ve 35.tt a už se pomaličku chystám na porod. Opatruj se,papa.

In reply to by MiškaT.

Ty ju,to to uteklo a ty už jsi skoro ve finále:-)...Jo,jo spokojeně letošní dovču jsme si opravdu užily maximálně co to šlo....Hnedka bych se ještě vrátila...Ale co,přeci musím taky troičku pracovat...tak zatím pa pa M.

18.06.2009

Sluníčka moje jakpak se máme?????Dlouho jsem tady nebyla takže honem sem s novinkama..Jsem jedno veliké ucho.... :\x: :\x: :\x:

Sluníčka,tak jakpak se máme?????

Ahoj Moní, moc ráda tě tu zase vidím. Jak se ti daří, už doktoři na něco přišli? A jak bude pokračovat vaše snaženíčko?
No a u nás je dobře, Kubík teď chrupká v postýlce, já jsem včera začala 25.tt a Laurinka mě vesele kope.

Moni ahóój, jakpak se máš? Já jsem pořád ve snažilkách :( , ve středu jsem dobrala clostík a v pondělí jdu na foilíky, tak jsem zvědavá. A co vy, už se snažíte?????

Ahoooooooooooooooj Moni,tak u nas,ze jsem mlada pani po 10 letech spolecneho ziti a zacinam 13tt tehotenstvi-zatim vypada vse vporadku :) A co ty kocko?

In reply to by natynka

jééé,tak to gratuluji mladá paní a držím palečky at vše dobře dopadne....No,mě v Plzni nasadily vitamíny a nějaké prášky na vytvoření protilátek..tak věřím že už bude dobře a i nam se už poštěstí....tak se opatruj pa pa M.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka