Deníček uživatele Monnica

06.07.2017

Maminky, nevíte co se to muže znamenat za vyrážku u mého 7 leteho chlapečka? Přikládám foto.V neděli ho napadla taková blbost, že si sednul do lavoru s vodou, namočil si slipy a pak přes to natáhnu kraťasy. Vubec mi o tom neřekl a běhal tak 4 hodiny venku. Pak v noci se počural do postele a vyskočila mu horečka 40 st.,druhy den 39, třetí den 38 a dnes je čtvrtek a už je bez teploty, jen ta vyrážka Sad

Prosím, co je to za vyrážku?

Ahoj. Může to být cokoliv. Ať už po tom mazání nebo to může být k té horečce. Ale prvotně bych s ním zašla k doktorce. Ta by ti řekla víc.
A jestli vyjedete na dovolenou, to zálšží jen na tvém uvážení.

21.03.2014

Prosím nutně potřebuji poradit, jinak se z toho zblázním a můj syn také.

Má rada je,nech si ho chvíli doma,ať si zvykne na sourozence,u nás to tedy velice pomohlo.Petříkovi jsou 4,Šárce bude na konci dubna rok.Do školky ho dávej tak 2x týdně ať si pomalu zvyká,dala bych ho do státní,aby se pomalu seznamoval s dětmi,se kterými pak eventuálně půjde do školy. U nás jsou také problémy,jenže syn má vývojovou dysfázii a jedna z jeho učitelek to trošku nepobírá......Pokud má tvůj syn normální psychomotorický vývoj,tak určitě zvládne školku smíšenou,neboj. Jinak Péťa sestru nesnášel,stále mi říkal dej ji pryč,nechci Šárku,fakt hrozný :( Bála jsem se chodit i na záchod,pak byl dost nemocný,tak jsme se rozhodli docházku přerušit je doma už třetí měsíc a stal se zázrak.Hrají si spolu,chová si jí(dřív na ni odmítal sáhnout) půjčuje hračky :) Je to tedy náročné,na děti jsem převážně sama,ale stálo to za to.

In reply to by Monina

2x týdně školka, no jo, ale co ti kluci, co mu tak nesedí,,lámat to teď na těch posledních 3 měsíců přes koleno a za ty tři měsíce jsou zase prázdniny a kluk si zase odvykne,nebo ho dát až od září s čistým štítem a už rozhodně, že bude chodit a hotovo. A nebo manžel říkal ať ho dávám jednou týden do té soukromé anglické a od září do klasické s tím že v pátek bude chodit do té anglické, jenže se mi to nezdá, někde jsem četla, že by děti neměli míchat dvě zařízení, v každém jsou jiná pravidla a zvyky apod. A dát ho te´d do té anglické a pak mu v září říct tak tam končíč a te´d budeš chodit zase do té klasické?

In reply to by Monina

ahoj, no u syna je to jak na houpačce, tuhle brečí, dej malou pryč a brání jí tělem, aby ke mně nelezla a jakmile ji vezmu do náruče, tak pláče.A některý dny zase super, říká mami, já mám ségru rád a už nežárlím...dále pak chce syn, abych ho nosila jako malou a dělala mu sunar každé ráno a začal se i plazit jako malá a strkat do mě hlavou, abyh ho jako vzala do náruče a chce oblíkat, no zažívám docela cirkus období :s:

In reply to by Monnica

Ahoj, tak to je docela normální, že se dítě takhle vrací. Já mám dcery 21 m od sebe a museli jsme znovu řešit i nočník. Starší dcera požadovala krmení, protože jsem malou krmila, často místo mluvení vydává pouze zvuky (mladší je 15m), takže tak.. Právě jsme ji taky dali do školky, ale soukromé (jsou jí čerstvě 3), je tam na 2 dny, aby přišla mezi děti na stejné úrovni a aby nezakrněla úplně. Někdy si ráno popláče, ale jen malinko. Máme to podchycené s tetami, že kdyby něco, volají (a funguje to). Takže jsme spokojení všichni. Chci zkusit dát ji od září do státní, ale uvidíme..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

máme kousek montesorri jenže ta je beznadějně plná,tahle anglicko česká,tam by mohl kluk,kdy je tam ta dobrá učitelka chodit po,čt a pátek a já bych to finančně zvládla na ty tři dny dopoledne.Jenže pere se to ve mě,jak v čertu.Jedni říkají,kluk je cita,děj do skupiny s méně dětma.Manžel zase říká,život není pericko,děj ho do státní,má to u nosu,rovnou přejde na zakladku,vidí to z praktického hlediska.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky