Deníček uživatele monika.diblik

:€O: tak kdo má kdy termín Já zatím 10.1.2016 přesněji se to dovim ted 11ho jestli bude vse v poradku

Ahoj holky, odhlašuji se z ledňáčků z důvodu zamlklého těhotenství - viz. můj nový diskuzní příspěvek. Všem vám přeju brzo krásná bříška, krásné těhulkování a pohodový porod, mějte se fajn!

Tak bohužel ač jsem byla první kdo teto klub založil. Musim se s Vami rozloucit.
Pri stredecní kontorle se zjistilo ze se miminku zastavilo srdícko takže musim na revizi.
Všem vám preji zdarné tehu a at se dockate svého broučka

To je mi moc líto :( :§) Tak jsem si tím prošla při prvním těhu, pai se nám zadařil syn a nyní se opět bojím. Nezoufej přiště to určitě vyjde

já tím prošla 4x.... nyní jsme 35.tt :dance: :dance: :dance: tak holky nezoufejte.určitě to výjde!!!!! :one: :one: :one:

Dnes ve 12:50 jdu na kontrolu tak snad bude i 1. fotecka dnes bych mela byt 6+4 (7tyden)

Ahojky :a: , taky jsem dnes byla..dle MS 6+5 tt, dle uzv 6+1 tt, to bude asi přesnější, protože se srdíčko teprve rozjíždí, bylo vidět, ale zatím slabě. :00: takže za 2 týdny znovu a už pro průkajdu a fotečku a na odběry. :) držím palce, ať dopadneš líp!! :one:

jsem tu sama?

Ahojky, tak zatím to není potvrzené, ale pokud to bude ok, tak se taky přidávám :) Pozitivní testíky jsem měla minulý týden 2 a poslední 12.6 :) Zítra zavolám asi gyndařovi a objednám se tak za 14dní, at je na utz už mimisek hezky vidět :)

Ahoj holky, tak to vypadá, že se asi taky přidám.. :s: Dnes jsem si dělala testík a je tam duch.... Poslední MS jsem měla 16.6., takže zatím je to v začátku...

In reply to by Janiččččka

já bych měla jit na kontrolu 21.07. pač tento tyden ma doktor dovolenou ale prubnu to k jeho kolegovi pac problemu jsem si uzila před lety dost tak to chci mit pod kontrolou.
jak když jsesm byla 08.07. ted na utz slinice byla 13mm a vysedky HCG 385. tak snad vše klapne :-D
A jak jsi n tom ty?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka