Deníček uživatele moni.bed

08.04.2010

:a: AHOJTE HOLKY...JEŠTĚ TO NENÍ NA SEZENÍ TADY :w: ,...TAK PISNU POZDĚJI, ALE ZATÍM DÍKY ZA TOLIK MOC REAKCÍ PŘI LOUČENÍ :qu: :qu: ...BYLO TO SLOŽITÉ :€z€: , CÍSAŘ MÁME ZA SEBO

PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)
PŘEDSTAVUJI LAURINKU..JSME NA SVĚTĚ! :-)

Tak vidím, že vše dopadlo dobře! Úplně mě to dojalo k slzám! Je nádherná!!! Přes ty všechny vaše problémy šíleně gratuluji a obdivuji Tě, že jsi tak silná! Jsi úžasná ženská s tunama vůle... Strašně bych si už přála taky malou vidět, protože táta od manžela je na tom zle a já bych si přála, aby ji alespoň viděl! Kéž by se narodila trošku dřív :-)

Jůůů Moni Laurinka je nádherná, a jak se krásně usmívá, to je dobře, že vše dopadlo v pořádku, přeji moooc zdravíčka a posíláme s Terezkou veliké gratulace :k: papa a hezký den :€s€: :a:

31.03.2010

HOLKY, MAMČINKY A KAMARÁDKY..CO TADY STÁLE SPOLU ŽIJEME UŽ NĚJAKOU DOBU. LOUČÍM SE S VÁMI.

LOUČÍME SE...AHOJTE!! :-) :-(

Ahojky, moc, moc držím palečky a musím říct, že tady na té velké fotečce ti to mooooc sluší a mnohem více, než na ikonce :#~:

Moničko, moooc držím palečky :h: Ať to holky zvládnete co nejlépe, myslím na tebe. Dej nám co nejdřív zprávičku, jak jste dopadly. :k: :k: :k:

30.03.2010

TAK JSME HOLKY TERMÍN DOSTALI, MĚLO TO BÝT NYNÍ, NEBO PŘÍŠTÍ TÝDEN, ALE PROTOŽE JSEM DOSTALA VIRÓZU, A TRČÍM OPĚT DOMA.....TAK MUSÍME POČKAT, DÍKY ANESTEZIOLOGA A POD., TEDY NÁM PROP

UŽ KONEČNĚ MÁME DANÝ TERMÍN- NA POTŘETÍ- PEVNĚ!

Ahoj Moni, dlouho jsem tady nepsala.Zdá se mi ,že jsem celou dobu prospala. Budete mít tu holčičku Laurinku ? Ta naše Lari je pořádné číslo . Už jsem 18+2 a příjde mi že to mé třetí těhotenství je nejhorší ze všech.Vadili mi pachy snad všeho , zadýchávám se ,nic mě pomalu nebaví ....ted´už se to lepší . Tobě přeju at´ti dopadne vše na jedničku a máš zdravé ,krásné miminko :cc): Měj se pěkně Renata

Ahojky Monii, tak už konečně pevně stanovené datum, 13 je i mé oblíbené a šťastné číslo :one: a kdo ví třeba tu taky budu trčet až do 13tého, protože nějak se nic neděje jediný co tak mi pěkně tvrdne bříško a to tu naši roubířku přemlouvám aby se narodila na aprílka :s: , ale stejně si dělá co chce a nedá si domluvit, že už toho má mamka taky plný kecky :€): Tak ti budu držet palečky aby vše dobře dopadlo, ta zatracená viroza aby zmizla a ty se mohla těšit na ten nadcházející den D a užít si ještě v klidu Velikonoční svátky. :€O: :a: :€s€:

já v tom týdnu mezi předminulou a minulou poradnou nepokročila nikam, příští poradna mě čeká ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, jestli se to aspoň trochu hnulo, termín mám 10.4. tak bych to snad s trochou štěstí mohla stihnout dřív než ty ;-) a jinak teda na chození asi dneškem rezignuju a od zítřka se budu kutálet :D

Jéé, tak už víš konečně termín. :qu: :qu: To už máš "za pár", určitě To dobře dopadne. A dali TI možnost vybrat si způsob anestezie? Už si se rozhodla? Dobrá otázka - jak se nám chodi... :C]]: Já osobně teda chodím jako kachna, malý se uložil nějak hrozně dolu a někdy během chuze mam pocit, že vypadne. :$$: Budu držet palečky a pak co nejdřív šup nějake fotečky prdelky!

26.03.2010

TAK A V PONDĚLÍ JDEME DOMLUVIT POROD, UŽ JE TO TADY... :-) UŽ NÁM SDĚLIL PAN DR., ŽE PŘÍŠTÍ STŘEDU 31.3. MÁME POSLEDNÍ PORADNU A DALŠÍ ÚTERÝ 6.3.

...Tááák jóóó...už to bude tadyýýý!!! konečně!!! :-)

Ahojda Monii, tak alespoň nějaké dobré zprávy :) a bližší datum, tak vám holky přeju ať jste obě zdravé a tobě ať ti to ta komise schválí, měli by když jde o zdraví ;) tak užívej posledních dnů s pupíčkem :€O: a už se těším až se tu objeví fotečka tebe a malé Larinky ;) papa a opatruj se :a: :a: :€s€:

In reply to by Zavodnikova.veronika

Já už se táák těším, a zároveň jsem táák nervózní :|€|: ..., tolik smíšených pocitů. :-( Ale radost z miminka mě zvedá k pozitivu... :-) jak bude vypadat, kolik vážit, po kom bude...a tak...a zda to bude ta slibovaná holčička.. :-) :!k: , :€O: už je veliké a není do čeho dát a jak spát..., tak se těším na Po, kde se dozvím přesně co a jak,.. :-) dám ještě vědět. Hezký víkendík, u nás slunečno- teplo, ale fouká a tahá to tady mraky, dneska je na hradě u nás Jarmark Velikonoční, tak se tam ještě chystáme, pokud nebude pršet. :-) Mějte se moc krásně, my ještě dáme vědět, kdy jdeme na to. :-) papapa :a: :a:

PÁ MOŇASEK :-)
http://monibed.rajce.idnes.cz/

tak vidíš, zachvilku to máš jisté a Laurinku budeš mít už brzy u sebe :one: :c: já chci takyyyyy už jet :s: Ta sterilizace se dělá jen za vážných zdravotních důvodů, taky jsem uvažovala, ale mě by ji určo nikdo neudělal a že se musí projít komisí, to vím, kamarádka byla, prtotože má 4 děti a stejně ji nepovolili. Tak pááá a určo pak napiš :a: :a: :a: :a:

In reply to by zdenicka.x

Nedávno jsem tady koukala na tvé bříško parádní a dorostlé! :-) :-) jsme na tom stejně! :-) už se i těším, ale..no uvidíme. Tak děkuji, určitě dm ještě vědět. :-) Jinak sterilka se dělá do 35 musíš mít 4děti, nad 35 už to dělají po 2-3, císařích, nebo pro zdraví a ohrožení zdraví matky či dítěte. No já mám jeden za sebou a díky tomu zdraví..tak snad to vyjde, počítám s tím...dr. to podepsal a žádá o to sám, takže se zamítnutím ani nepočítám. :-(... ozvu se, krásný pátek a víkend! :-)

PÁ MOŇASEK :-) :a:
http://monibed.rajce.idnes.cz/

18.03.2010

....MOC VÁS VŠECHNY POZDRAVUJI V TOM DNEŠNÍM SLUNEČNÉM DNI...ZDRAVÍM VŠECHNY, SE KTERÝMI JSEM SI KDY PSALA A PSALI JSTE MI ZPRÁVY ATP., ALE I TY CO TŘEBA NÉ! :-)

AHOJ HOLKY..PO DLÓÓUHÉ BLBÉ ODMLCE
AHOJ HOLKY..PO DLÓÓUHÉ BLBÉ ODMLCE
AHOJ HOLKY..PO DLÓÓUHÉ BLBÉ ODMLCE
AHOJ HOLKY..PO DLÓÓUHÉ BLBÉ ODMLCE

Ahoj Moni,tak podle toho co tu popisujes si fakt uzivas chudinko...ale na fotkach ti to mooooc slusi :one: preju Ti at uz mam berusku u sebe a uz bude jen lip a lip...papa Valča a Vivunka

In reply to by Valca31

No užívám, a už fákt nechci, ale zase si říkám, že tam ten náš bobišek - snad tedy Laurinka je co nejdýl...a pak ase né, já nejsem na to připravená a tomám dva porody za sebou...!! :-( mazec, že. Krásný večer... já poslouchám ten kolotoček stále dokola, tak snad na něj bude reagovat, u mě tedy zabírá.. :-)

PÁ MOŇASEK :-)
http://monibed.rajce.idnes.cz/

taky ráda slyším, že v rámci možností jste s prckem v pořádku
subjektivně vyjádřit se umím akorát k bodu 5. za poslední dva týdny jsem přibrala tři kila osmdesát :^O^: kdybych věděla, že budu rodit za týden nebo dva, byla bych fakt spokojená, mně dneska v poradně dr. "slíbila", že porodím do měsíce

ty máš chudáčku, ale trápení. Neboj za pár dnů už budeš mít miminko u sebe a bude to v pohodě :) Hrozně ti to na těch fotkách sluší, vypadáš tam mladě :)

22.02.2010

AHOJTE HOLKY,

Ahoj moni, to jsou zprávičky :O Uvidíš, že bude dobře :) hlavně, že miminko prospívá :qu: Nám piňďa, zdá se, dorostl a tak se těšíme na chlapečka (máme doma holčičku 19 měsíců). Pan doktor nám taky předpovídá macíčka, na velkém UTZ v 31. tt se mu zdál celkově o dva týdny větší a váhu odhadl na 2150g :) Taky jsem dcerku rodila císařem, ale jizvu mám úplně ok a zatím to vypadá, že snad budu moci rodit spontánně, byla bych moc ráda, kdyby to vyšlo :) Moni tobě přeju hodně štěstí a ať vše dobře dopadne, budu na vás myslet :one: :k: :a:

Ahojík Monásku(nejdou mi hačky to jenom tam mimo :D )
Vidím, že i ty máš problémy takhle ke konci těhulkovaní, ale uklidním Tě je nás víc. Včera tady proběhla taková diskuze Březnátek a všechny trpíme..chjooo o křečích radči nemluvím :\\: každou noc pravidelně mám křeče jak :pig: už jsem zkusila chladivý gel, protože magnezko už brát nemůžu a moc to nepomohlo, nad ránem jsem chytla křeč do lýtka z boku, jsem myslela že umřu.
Už aby to bylo za náme že bobku :(
ty navíc bereš tolik magnézka a stejně to nepomahá :#o: tak to je mazec, musíme vydržet kočí nic jiného nejde, na konci toho všeho trápenička budeme mít krásné miminka ;)
Jinak je mi líto že máš tolik zdravotních problému, sice nevím o co jde přesně ale budu Ti držet palečky at to všechno dobře dopadne.Co se týká kopanečku tak to máme taky tak, akorát to už bolí a zase tak příjemné to není. Jediný čas kdy je v klidu beruška naše je noc, to spinká jinak je aktivní až moc.
Tak se moc s :girl: optarujte, posíláme pusinku na pupíček.papa :a:

ty jo, tak to je fakt moc pekná váha, to já čekám klučíka a ve 31tt měl 1730g a prej v normě, tak nevim :) S tím svěděním, mě začali asi před týdnem šíleně svědit strie, co se mi udělali na pupku,ale přijde mi divný, že až teď a tak se taky můžu udrbat :00: Tak žádnej stres mamino a jen se pěkně těš na tu vaší holčičku, brzy už jí budeš mít u sebe :k: :)

17.02.2010

...UŽ KDYSI JSEM TO TADY DÁVALA...ALE NEDÁ MI TO ZOPAKOVAT!!! :-) http://www.dailybest.hu/pixar-partly-cloudy/

17.02.2010

...AHOJTE, MÁME DOMA HALDU PŘIPRAVENÝCH VĚCIČEK A TAK ŘEŠÍME, PROTOŽE KDYSI JSEM TO NEŘEŠILA ZDA A V ČEM PRÁT PRO MIMINKA!

ahojky já peru malýmu od narození v arielu a dětskou aviváž jsme používala taky tet používám avivaž normál,malej nikdy nic neměl a vyhovuje :one:

Kamarádky, co mají už dětičky na světě, tak mi poradily Persil Sensitive - dá se použít i pro dětské věci i normálně pro naše... Já v něm teď peru věcičky, co jsme pro Cipíska tak různě podědili... A musím říct, že jsem s ním spokojená. Hezky voní a prádlo vypere... A holky mi říkaly, že z nich žádné alergie ani osypání u dětí neměly, že je to fakt v pohodě... Já používám tekutý, ale je i v prášku. Na obalu je na obrázku malé dítě...

Ahoj! Tak já jsem prala v Lovele v prášku i aviváži Lovele a OK, ale pak až malá začala dostávat příkrmy, tak jsem začla prát normálně v našem prášku i aviváži, protože už to nešlo vyprat :) A teď u druhého mimi se taky chystám prát ze začátku v Lovele. Papa

In reply to by Simonesss

na flíčky mi někdo kdysi poradil,namočit místo a kápnout Jar a trochu to napěnit a je to elpší jak drahé prostředky na fleky..
dělám to i s ponžkama či spodním prádlem když je potřeba a fakt to funguje a vypere se to krásně i na 40

17.02.2010

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JÁ SI TAKY MYSLÍM, ŽE TADY MÉDIA, ČI PLASTIKA ZAPŮSOBILA...A POKUD NÉ..ÚCTYHODNÉ...ALE Z TAKOVÉHO VELKÉHO A STRIÍ...JÁ MĚLA JEN PÁR A ZŮSTALY MI... :-) TO NENÍ ZÁVIST, ALE MYSLÍM, ŽE SKUTEČNOST U NÍ TAKÉ NÉ. :-) MOŇASEK :-)

to se mi nezda..pamatuju si ze mela siiilene popraskany bricho uprava tam urco je aspon na fotce..i tak tomu neverim-)

17.02.2010

AHOJTE HOLKY, BYLO MI DOPORUČENO A PŘEPOSÍLÁM, OPRAVDU SE DAJÍ KRÁSNÉ FOTKY VYTVOŘIT!! TAK SNAD SE VÁM TO BUDE LÍBIT, TAKOVÉ FOTO ZPESTŘENÍ!

WWW.PICJOKE.COM

URČITĚ ZKUSTE-VYTVOŘTE SI KRÁSNÉ FOTO!!

In reply to by evickada

...AKORÁT SE CPU RÝŽÍ, POKUS O NĚJAKÉ JÍDLO.... ZATÍM MOC DOBŘE NÉ.... UŽ TO NEJDE KLEPU 3X ZE MĚ VEN, ...ALE BOLESTI A HRKOTÁNÍ V BŘIŠE, JAK ZE STRANY MALÉ I TOHO ZDRAVÍ..JE AŽ NESKUTEČNĚ SILNÉ JEŠTĚ. TAK SNAD DEN DVA A BUDEME V KLIDU.. :w: :-( MOŇASEK :-)

TEN ODKAZ MI JINAK POSLALA KAMARÁDAK...MOC SE MI TO LÍBILO..HEZKÝ DEN A DÍKY ZA OPTÁNÍ!! :-) :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky