Deníček uživatele monajs

04.02.2009

Ahoj všem, tak po dlouhých měsících jsem se tu přišla mrknout. Koukala jsem na maminky, se kteryma jsem se bavila ještě jako těhu. Nemůžu uvěřit jak rychle ten čas běží.

Šmánkote - to je nádherná vlasatice :one: :h: :h: :h: Je to taková konkurentka Terinky od Terinky :s: :s: :s: Opravdu - krásná holčička :girl: :qu: :qu: :qu:

16.04.2008

ahoj holky, tak jsem premyslela dlouho, az jsem se rozhodla to zas napsat. Uz to tady bylo asi tisickrat, tak me klidne zatratte, ze to opet vytahuju. Jsem docela zklamana....

nic si stoho nedělej je to sice smutný když někdo nenapíše,ale i stím se asi člověk musí smířit. je tu víc takových které to trápí, ale nic se stím asi nenadělá

to mě mrzí, že máš takový pocit. no asi máš pravdu. já co mám teď mimčo, tak skoro nemám čas sem chodit a natožpak klábosit, i když bych moc ráda. tak je to na vás těhulích ;)

promin ze vam sem lezu-sice jsem snazilka ale k tomu co tu pises..jako snazilka se vyptavam..jsem rada za kazdou radu a tak..ale vis skoro nikdo mi neodepise a to me pak mrzi..chtela bych taky uz miminko...a taky ja poradim kdyz neco vim-od kamaradek nebo od mamky ale proste kdyz se nekdo zepta na nejakou otazku tak proste neodpovidam,protoze ji nevim,protoze maminka jeste nejsem..ale taky proto jsem tu abych se i ja ptala,ale bohuzel i me se nedostava odpovedi...ach jo...

:s: jo,jo máš pravdu taky jsem to tu už řešila. takže převážně jen odepisuji. dnes jsem po dlouhé době dala něco do blogu , ale určitě žádná odezva.

nebuď smutná to za to přece nestojí :a: já sem zajdu občas když malej spí tak se snažím aspoň trošku zapojit a poradit

14.04.2008

tak sem davam aktualni foto pupku... se mi nejak dopredu klube,,, :s: mala si tam zadelava na apartman :s: :s:

14.04.2008

Dobre ranko, dneska to vypada na nadherny den...doufam, ze me muj vytahne alespon na zmrzku. Holky nedavno jsem se tu ptala na zmenu frndy a vcera jsem musela konstatovat, ze uz ani neudrzim moc.

Holky, já to teda zatím nemám :00: , ale ještě, že to tady píšete, aspoň se pak nebudu divit. Takže mám nakoupit TENA LADY do zásoby, jo? :s:

no jo to se mi stává taky...je to dost nepříjemné....při každém kýchnutí a zakašlání křížím nohy abych tomu nějak zabránila!! Jinak mojí malý se nelýbý když ležím na boku hned mě do něj kope..no kope to ještě nedá nazvat kopáním..jsou to takový tiky, ale moc krásný a tak jí kolikrád provokuji a otáčím se tam schválně :)

11.04.2008

holky ted me ale straslive zaclo pichat od pupiku smerem dovnitr bricha... :r: :r: :r: nemuzu se skoro ani pohnout jak to pri kazdem pohybu boli.... mivate to taky???

jj, vím o čem píšeš! Před chvílí mi to taky udělalo, je to takové chvilkové, do půlminutky to vždy odezní, ale ten moment je hnus! Dělávalo mi to i dřív, když jsem se hodně najedla.. Jak dlouho to trvá u tebe? pa!

In reply to by x.dady

presne..kdyz jsem se hodne najedla, tak mi to delavalo.... no nekdy to jen probehne a je klid, ale nekdy to par minut trva... me prijde, jestli kolem pupku nemam nejake ty vazy divne, ze se to vice natahne jak se kuze napina...tezko rict, asi se na to priste zeptam u Dr.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kontrakce to asi jeste ne... to jsem teprve v 6. mesici... to je brzy..

11.04.2008

holky, tak me napadlo...vsechny jak jste prihlasene, napiste semka alespon jednu vetu... schvalne, kolik se toho tady nasbira :s: :s: je tu fakt mrtvo jako

Dnes som si zobrala dovcu..neeni mi nejak dobre..uz aby tie 3 mesiace boli za mnou :) Momentálne cakam na manzela az sa vrati z prace :00:
pekny den vám prajem

11.04.2008

AHoj holky, teda v posledni dobe to tu pekne flakam. Ale venku je krasne a my porad neco delame na byte, tak neni vubec casu. Cetla jsem, ze Miky porodila, ale nevite, jak to s ni je?

Monajsi!Vím,že Valince něco bylo,převezli ji někam do jiné nemocnice,Miky to brala sportovně,naposledy psala,že za ní jedou a pak už nevím.

07.04.2008

Ahoj vsem... jsem tu cely vikend nebyla, tak se rozkoukavam, kde je co noveho.... no a nestacim cist nove prispevky...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka