Deníček uživatele Mona24

08.04.2011

Tak jsme konečně vybrali novou autosedačku :\x: Zatím nám teda stojí v obýváku, ale myslím, že už brzo s ní začneme jezdit, protože ve vajíčku už se Mišce opravdu nelíbí :(

Máme novou autosedačku
10.08.2010

Ahoj :k: a všechny ostatní maminky, těhulky a snažilky!
Tak se po delší době opět hlásím. Dnes je naší Míše přesně 12 týdnů. Fakt to strašně moc utíká :jawdrop:

Dnes je nám 12 týdnů
Dnes je nám 12 týdnů
Dnes je nám 12 týdnů
Dnes je nám 12 týdnů
Dnes je nám 12 týdnů
Dnes je nám 12 týdnů
Dnes je nám 12 týdnů
21.07.2010

Ahoj holky :k: !
Tak jsem se po dlouhé době opět dostala k tomu, abych vám sem něco napsala. Vůbec sem nějak nestíhám chodit a číst vaše příspěvky :( , tak to budu muset dohnat.

Už jsou nám 2 měsíce
Už jsou nám 2 měsíce
Už jsou nám 2 měsíce
Už jsou nám 2 měsíce
Už jsou nám 2 měsíce

In reply to by mimilinko

děkujeme za pochvalu. To je pravda, ženský jsou ve všem takový rychlejší :€Ss€: Ale neboj, Denísek to určitě rychle dožene. Je to přece šikulka po mamince, ne? :one:
Máš pravdu, s kilama jsme na tom podobně. Taky ti to nošení a chování malýho dává tak zabrat? Mě někdy bolí celej člověk :€\€:
Mějte se s Denískem krásně :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji Ti za odpověď i pochvalu :-) - Honzík se z té baculatosti opravdu hezky vytáhl, teď ve 2 letech má 13 kg a 88 cm a je takový akorát :-).
No tak už máme doma zase 30,1 stupňů :00: . Ach jo, a to mám přitom zavřená okna i spuštěné žaluzie, ale stejně se ten barák vždycky rozpálí. V přízemí je sice chladněji, ale tam bydlí v jednom pokojíčku manželova babička a my máme zařízené horní patro, které je vždycky hned rozpálené. Baráček je navíc součástí řadovky, takže nás ze dvou stran zahřívají i další dva domky.
Kila už opravdu neřeším, protože je to tak lepší. Čím méně se totiž vážím a myslím na to, tím spíš se mi pak ta váha posunuje dolů. Dnes už mi ukázala 65,5 kg, což je už 9 kg dole a když postupně zhubnu ještě tak 3 nebo 4 kg tak budu spokojená maximálně. Ale i takhle si nestěžuju, manželovi se naštěstí líbím dokonce víc než před těhotenstvím, kdy jsem měla jen 57 kg a on mi říkal vychrtlino, takže jsem spokojená :-).
Taky se měj pěkně, pa :a:

In reply to by alenkas

Jéé, tak to už tam teda máte zase pěknej pařák :jawdrop: To my tady máme zatím 24 stupňů, takže to je úplně luxusní. Jsme sice v paneláku, ale bydlíme ve druhém patře, což je hodně nízko, takže tady se naštěstí ty teploty tak vysoko nevyšplhají. Ale úplně chápu, jak hrozné to musí být u vás. Naší mají taky řadovku a v těch horních pokojích je to v těhto vedrech taky hrůza. Taky se to tam hned všechno rozehřeje a nedá se tam vůbec být. No, je mi vás fakt líto, ale nezoufej, zítra nebo maximálně v sobotu už se snad zase ochladí, tak už bude zase lépe :one: Už se na to moc těším.
Máš pravdu, kila vůbec neřeš. Navíc když jsi byla před těhotenstvím tak moc hubená, tak to vůbec nevadí. Prostě teď budeš mít takovou víc ženskou postavu. A manželovi se to líbí, tak to je nejdůležitější, ne? I když je pravda, že člověk se musí sám cítít dobře. Ale já myslím, že my ženský se sebou nikdy nebudeme spokojené, ne? :s:
Tak se měj a držte se, papa :a:

06.06.2010

Ahoj květinky :k: a všechny ostatní maminky, těhulky a snažilky

Můj porod
Můj porod
Můj porod
Můj porod
Můj porod
Můj porod
Můj porod
Můj porod
Můj porod

gratuluju :) malicka je nadherná :) a obdivuju ze jsi vydržeůla čekat co to bude a nenechala jsis to říct :D to já jistě nevydržím :s:

Moni, mate moc krasnou princeznicku :girl: moc vam to spolu slusi :qu: jinak porod sis teda chudero vytrpela do posledni kapky. ja vubec netusim, co to jsou porodni bolesti :00: zato si pekne uzivam poporodnich bolesti :( a s tim jidlem jsme na tom Moni stejne. Jiricek v noci vydrzi taky ty 3-4 hodky, ale prez den uz moc nespi, ji co 1,5 az 2 hodiny a docela broucka. Nekdy i v noci, to je pak hruza :00: zdravim vas obe, mejte se holky, michalka je krasna po mamince ;)

Moc vám všem děkujeme za gratulace. Porod opravdu nebyl nejlehčí, ale my ženský to prostě musíme zvládnout a za to malý stvořeníčko to rozhodně stálo.
Takže děkuji a mějte se moc krásně :a:

Moc Ti gratuluji ke krásné holčičce a k tomu, jak jsi zvládla porod :one: :qu: .
Oběma vám přeju hodně zdravíčka a štěstíčka a ať malá i nadále tak krásně prospívá jako dosud :-).
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

gratuluji, malá je krásná a porod sis teda užila, jsi statečná, to nevím, zda bych tak dlouho vydržela...

17.05.2010

Ahoj květinky :k:

Ahojky, já taky koukám jak se nám to tu rozrodilo:-) Dnes jsem 39 a 3 a také stále nic, doufám, že se malá umoudří a bude chcít normálně ven a nebudu muset jít na vyvolání, no ještě máme časík:-)
Tak se opatruj

13.05.2010

Ahoj květinky :k:

Ahoj Monulko :k:
toz to je na houby, ze na porod to nevypada. jak dlouho te nechaji prenaset, kdyby se mimiskovi nechtelo ven? hlavne ti preju, at vyleze prcek sam :°O°: a ne na vyvolani. no macka budu mit taky, uz podle toho bricha a tech kopancu a odhadu taky kolem 4 kil ://: se celkove ted rodi obrici :00: tak preju, at se mimisek umoudri a vyleze se podivat na maminku :-)

In reply to by ivana dvorstakova

to jsem se dneska ptala, jak dlouho nechají přenášet a prý do 41+3 a pak už se nastupuje do nemocnice a začnou miminko vyhánět ven. Takže mám ještě něco přes týden čas. Tak uvidíme, snad se mimísek umoudří a vyleze sám. Pořád si říkám, že to třeba z ničeho nic najednou přijde. Někdy se to taky stává, že říkají, že to na porod nevypadá a třeba druhý den se prcek narodí, ne? Tak ho budeme přemlouvat, ať už nás nenapíná a vykoukne konečně na nás :s:

Tak to bude dobrej macíček,já jdu na KO do porodky v úterý kéééž bych už nikam nemusela a :||): :€s€:

In reply to by kesja

To teda bude asi pěknej macek, to se mám asi u porodu na co těšit :jawdrop: Tak třeba už na tu úterní kontorlu ani nedojdeš. Snažíš se nějak prcka vyhnat ven? Já zatím ne, ale asi budu muset začít praktikovat nějaké ty babské rady :s: Tak ti přeju, ať co nejdříve porodíš a hlavně ať je to rychlé a pokud možno bezbolestné ;)

11.05.2010

Ahoj květinky :k:
Tak koukám, že se nám to tady hezky rodí a my pořád nic :?

Ahojky ,tak kouukám,že jsme na tom skoro stejně,tak přejua t nám to už rychle uteče a úřeju krásný a nečekány rychlý porod :one: :||): :a:

Monasku, tak ti moooc drzim palecky, az se miminko bude klubat na svet, tak at to mas rychle za sebou a hlavne bez komplikaci :dance: a at jste oba s miminkem v poradku :c: budu se tesit na info, jak s evam vede. myslim, ze po tom Hamiltonu to budes mit kazdou chvili za sebou ;)

Neboj... Já taky ještě čekám... Ale už nás tu moc není.. :) Pokud Ti udělal Hemiltona měl by se Ti porod rozběhnout co nevidět... Což Ti docela závidím.. :)
Drž se a pozdravuj mimiška!! PA

In reply to by Balu

Taky si říkám, že už nás tady nemůže být moc. Ale je pravda, že dost rodí ty holčiny, které měly termín až po nás. A kdy ty máš termín? Myslíš, že by se mi to po tom Hemiltonovi mělo rozjet? Já zatím žádnou změnu necítím, tak uvidíme. Někdy taky říkají, že to moc nepomůže, ne?
Ty se taky drž a ať to na nás brzo přijde :) Ještě si užij poslední dny s bříškem a pohlaď za mě mimi. Pa :a:

In reply to by Mona24

Ahoj.. No je nás tu fakt malinko.. :) Termín mám 18.5. Říkala jsem si že po mně bude rodit ještě spousta maminek a ony už mají miminka u sebe a já nic.. :)
Ten Hamilton většinou pomůže. Oni vlastně naruší plodové obaly.. Odďelí je od čípku. Někomu to pomůže, někomu ne. Já osobně si myslím, že záleží na tom, jak je to provedené...
Já jdu ve čt do porodnice na monitor. To budu 39+2. Vzhledem k tomu že jsem už 14 dnů otevřená a nic se neděje, jen se zbytečně stresuju, nenápadně se na toho Hemiltona zeptám. Třeba mi ho taky udělají. Mám jako Ty strach abych neměla metráčka.. :) Nejsme s manželem žádní drobci.. :) V těhu jsem přibrala 16 kilo... :( Poslední dobou je mi fakt zle.. už bych ocenila, kdyby ten malej lumpík vyskočil.. :)
Měj se hezky a moc Ti držím pěsti.....!! Drž se!! :\x:

05.05.2010

Ahoj květinky :k:

Za týden TP

Holky moc vám děkuju za komentáře a hlavně za pochvaly :///: Taky si ještě pořádně užijte bříška a za chvilku budeme mít mrňousky u sebe :°O°:

Máš fakt krásný bříško :€O: :one: A kdo ví,jestli tu poslední poradnu stihneš hmm ;) :||):

Ahojky Moni, to teda letiiii :00: sem zvedava, kdy to na tebe prijde :///: mas moc krasny pupik, moc ti to slusi :one: drzim moc palecky, kdyby chtel mrnousek uz ven :girl: nebo :cc): , at je to rychle a bez problemu :one:

ahojík moni, no už se nám to všem krátí, a něketré mají pidilidi už u sebe. já příští týden budu mít toníčka také u sebe, sice jdeme císařem ale tak se na sebe těšíme, že nám to nevadí, jinak máš hezounké bříško tak si ho ještě pořádně užij, já si ho furt hladím :s:

25.04.2010

Ahoj holky!

V týdnu jsem nad tím zrovna uvažovala když jsem šla žehlit pleny atd. Nakonec jsem žehlila také s napařováním,protože něco vyžehlit bez toho opravdu nešlo :/

tak já žehlím, jak je potřeba, když to jde tak bez napařování, když je potřeba tak napařuju, třeba látkový plínky, povlečení,... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka