Deníček uživatele mmeli

24.11.2010

Ahoj, nevíte někdo, kde by se daly sehnat takové ty klasické froté bryndáky? Myslím takový materiál jako froté ručník. Dříve se prodávaly všude a dnes je již nemůžu sehnat. Díky.

tak já sehnala sadu 3ks celých froté bryndáků (přetahujou se přes hlavu) v obchodě vše za 39Kč, stály 30kč...máme je doteď, halvně na cestování, doma používám jen igelitovej..seženeš to v kdejakým tom levným ocbhdoě nebo aj tamanů sem sehnala...

Sehnala jsem je v Tescu, ale nejsou celé froté, jen z jedné strany, tak nevím, jestli by Ti to stačilo. :a:

14.09.2010

Chtěla bych se zeptat, od kdy by mělo dítě doma nosit papučky? Díky za příspěvky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, nám je 9 m a chodíme kolem nábytku, sám se i postaví. Boty už měsíc nosí, ale nevěděla jsem, jestli mu mám doma dávat papučky nebo je to jedno.

13.09.2010

Chtěla bych se zeptat, do kdy jste používali kojeneckou vodu? Díky za příspěvky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky jsem o těch testech četla. Nám je zrovna 10 měsíců, tak přemýšlím, že bych už přešla na normální vodu. Máme normální vodu z vodovodu ve městě.

13.08.2010

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo negativní zkušenosti s kolečky na kočárku v-cross (podvozek travel). Chtěla bych vědět, zda jsem sama nebo se najde ještě někdo jiný.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

8,5 měsíce, ale u těch golfek je blbé to, že jedou po směru a já mám dítě závislé na mně, takže musí být furt ve sporťáku a hl. golfky jsou dost tvrdé :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka