Deníček uživatele misulkaCM

25.10.2010

Holky :help: , potřebuji poradit. Čekám druhé mimčo a jsem odhad.. 4-5 týden. Kdy bych měla zajít k doktorovi? Už nyní nebo počkat až tam bude něco vidět?

po vyndání tělíska je možnost mimoděložního? to jsem nevěděla :O zrovna jsem si nechala vyndat mirenu.. :( moje známá měla taky mimoděložní a doktor to ani na UTZ nepoznal, až když začala krvácet a to hned fofrovali do nemocnice.. tak nevím, jestli by to ten tvůj :*8*: poznal.. :?

Čekám druhé a jsem odhadem konec 4.tt a k dr. se chystám až v novém roce a po 7.tt, rovnou vidět srdíčko, nechci absolvovat čekárnu 2x a zařizovat malej hlídání. 2 měs. po tělísku by nemusel být problém, vejcovody jsou průchozí, tak se nemusí chytat ve vejcovodu místo až v děloze.

Ahoj Mišulko, já jsem určitě pro jít co nejdřív... maximálně tě pošle domů a objedná Tě o pár dní později... Já jsem odhadem taky 4.-5. týden, udělala jsem si 4 testíky (různé značky :)) a všechny pozitivní... příští týden tam běžím taky a už se nemůžu dočkat :-D Moc Ti držím palečky, ať je všechno v nejlepším pořádku :)

In reply to by Ternete

.. asi nemusíš řešit hlídání prvnímu dítěti :) pak totiž řešíš každý odchod k dr. Stejně by nás objednala pak na srdíčko, a moje dr. je rozumná a jinak ani neobjednává, než až v 7.tt, do té doby řeší jen krvácející či jinak mající potíže.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

fakt joo??? tak to fakt nevim ale muj doktor mrkl a rekl vidite tady tu tecku to je vase mimi a bylo ... je to opravdu starej dedula ted uz u nej bohuzel nejsem ale oko mel fakt proffesionalni

08.01.2009

Ahojky, všechny s Kubíkem zdravíme! Nejdříve se pochlubíme, že jsme včera byl na 3měs.kontrole a máme 6,30 kg a 64 cm... jo jo macínek a to papá jen od maminky :hu: .. . a teď dotaz...

Já ti bohužel neporadím, ale aspon potěším.. :) .Máš mooc roztomilého Kubíčka... :c: , mně nepřijde jako macínek, je tak akorát... ;) .

23.12.2008

Všem maminkám, snažilkám, těhulkám, miminkám a tatínkům přejeme s Kubičkem Krásné Vánoce a bohatého ježíška...

janka.82

Krásné Vánoce a hlavně zdravíčko :h: :h: :h: Krásnej Kubíček :a:

17.12.2008

Chtěla bych se Vás zeptat, kolik vážila nebo váží vaše mimča na 2,5měsících? Mě Kubík váží 5,75 a doktorka říká, že je to moc??? :?

Buď v klidu!!:)))))Náš Tobík měl ve 3měs. 7,7 kg a 68 cma žádný tlusťoch nebyl! A ani nám to nikdo neřekl, jen pěkně stavěné neošizené miminko:one: :qu: :qu: :qu:

Ahojky, Nikča má 3 a půl měsíce a konečně jsme se dostaly přes 5 kilo!!! :\x: Ale teď má střevní chřipku, tak mám strach, aby jsme moc nezhubly!! Víš ono každé miminko váží jinak, ale pokud kojíš, tak je vše úplně v pořádku - kojené děti nějak nezapadají do těch jejich tabulek!! :n: My jsme vždy těsně pod hranicí a dr taky vyšiluje!! ;) :a:

my na trimesicni kontrole 62cm a 6,160 kg, taky doktor brblal, ze dite zdvojnasobi porodni vahu v 6ti mesicich, ale co, jen kojim, tlustej neni, faldy nema, je takovy mnakovy ;o)) rikame mu ted pucinek, ale jen pro to, ze ma takove vsechno hezky kulatoucke a k pusinkovani - lytka, rucky, prstiky a tak ;o))))

17.12.2008

Tak to je náš miláček....

17.12.2008

Ahojky všichni...maminky, těhulky, snažilky a naši drobečci! Jelikož nám nešel dlouho počítač a také jsem měla spoustu práce a běhání okolo mého andílka tak píšu až teď.

26.06.2008

Zdravím, jelikož mi začali v práci dělat terno, tak se Vás chci zepotat, zda některá nevíte , zda nevíte, jestli když se jde k lékaři (jezdím pracovat do Prahy a mám to cca 80 km) kter

Bavila jsem se o tom s účetní. Máš nárok na celou dovolenou. Nejsi povinná si ji vybrat. Musí ti ji proplatit. Myslím to dělají až v lednu při vrácení daní a tak.
Když budeš na mateřské tak si stále zaměstnanec a každý rok ti tu dovolenou budou proplácet. To je super.
Možná proto jsou tam tak protivní. Máš taky nárok na propustky do práce by ses od doktora z prohlídek měla ještě vrátit pokud zvážíž, že to má cenu. Kvůli půlhodině tam nepojedeš.
Myslím poslechni doktora, za ty nervy ti to nestojí. A nenech se odrbat.

Já se na to ptala naší mzdovky a dovolená se nekrátí, máš nárok na celou - za celý rok. jde jen to o to, jestli ti jí dovolí vybrat...., když né, tak ti jí budou muset proplatit. Já osobně si jí vyberu co nejvíc, spíš všechnu.

In reply to by Pavule

zastrašit a hlavně nervovat.Sice je moc pěkné jak ti odpověděla iluze-je to myslím správně napsaný nick-ale jsi těhulka a musíš na různá vyšetření a neříkej,že u vás nikdo nebyl nikdy nemocný,nebo nešel marodit s dítětem a tak.Proč jsou na tebe hnusný? Jsou prostě pitomí.Taky bych udělala to co ti radí Dr.A neměli by tě o nic připravit,jak straší.Ani o dovču,ani o penízky a ani o místo.Držím ti palečky. :h: Udělej to co je pro tebe a to malé nejlepší :\x:

26.06.2008

Ahojky, zdravím všechny.. měla bych takový dotaz. Jsem 24.tt a začala mi z prsou téct nějaká průhledná vodička...?

Ahoj, já to měla od 22.týdne, je to mlezivo a některé to tak brzo máme :( . Já jsem si dávala do podprdy přes den doma odličovací tampóny (jsou o hodně levnější a ves měs to teče jen po kapkách, tak to stačí) a na venek vložky do podprdy ;) . Přes noc jsem spala naostro.
Měj se krásně a pozdrav za hranicemi :s:
Papa Renča a Erča :h:

In reply to by Renča81

Jee tak teď už jsem úúúplně v klídku ;) děkuji moooc ERČE A RENČE :w: :w: :w: :w: :s: A také děkuji za radu odlič.tamónkama!! JJ, budu pozdravovat ;) tak pa :a: :a: :a: :a: a děkujeme já i mrník.. :dance:

To je mlezivo.Nevzrusuj se.Do podprdy si dej provlozku a jestli chces muzes i pres noc.Ja spala na ostro a rano jsem mela mokrou kosilku.Ale az po narozeni male.To ze te to potkalo tak brzo se stava.Neboj

27.05.2008

Holky prosím poraďte jak na to...... Mám pro mě VELKÝ problém :w: ten problém se jmenuje PES.. miluju zvířata, mám jich doma pár i u přítele, ALE... byldím u přítele, s jeho rodiči.

ahoj Misulko, chápu že je to nepříjemné, ale (s odpuštěním) smrad ještě nikomu neublížil :ww:

dala bych jim podmínky, ale takové aby je mohli splnit, jistě jim na vás záleží ale bylo by hrozné kdyby museli dát pejska pryč, to by byli hrozně nešťastní :r:
1/ vyšetření u veterináře, veškerá očkování a odčervení jako samozřejmost (a nutnost)
2/ koupelnu vyhrazenou pro miminko (psa do vany NE) - a stejně před koupáním miminka vanu vždycky pořádně umýt (stejně si tam asi budete dávat dovnitř dětskou vaničku nebo koupací kyblík)
.. když toto dodrží není potřeba se bát - a jestli je pes nemocný a starý, tak asi už do batolecího věku Tvého miminka nevydrží

:a: :a:

Ahoj Mišulko, pejska je mi líto, ale tebe s miminkem taky. Chápu, co prožíváš...Pejska by měl pečlivě vyšetřit veterinář a říct vám na rovinu, jestli nehrozí nějaké riziko nákazy. Pokud ano, pejska určitě léčit, ale zároveň zajistit, aby s tebou (poté s mimi) přišel co nejméně do kontaktu. A rodiče by to taky měli pochopit. Pejsek je sice člen rodiny, ale zdraví miminka je přece důležitější. Nechci tím říct, aby toho chudáka dali pryč, ale alespoň by ho nemuseli pouštět do koupelny. Přeju hodně štěstíčka a pochopení :a:

no na to asi rada neni, to se proste musite nejak szit... ja mam svyho psa od stenete, takze to souziti s nim je uplne jiny, ale chapu, ze cizi pes obzvlast se zdravotnimi problemy je pro nekoho obtiz... zalezi i co mu je a jestli ty obtize nejdou nejak zmirnit... vykoupat, odstranit zubni kamen, ale to zalezi na pricine tech obtizi a veku psa... pokud je stary, tak uz se to zvire vetsinou netrapi narkozou apod.
ja bych si asi koupila vanicku, at k nim nemusim do koupelny a ze zacatku, nez to dite ziska trochu imunitu, tak bych se horni domacnosti vyhybala. Pak uz bych to nechala byt, at zas nevyrusta ve sterilnim prostredi.
Ale asi bych vylozene neprudila predem, on je pro ne pravoplatny clen domacnosti, je zvykly na svoje a oni uz mu ty zvyky nechteji menit. Ja bych taky nedala psa ven, kdyz je zvykly valet se doma na gauci v nasi pritomnosti...a koneckoncu my na nej.

ale štěnátko a ted sem těhotná,ale to nám vůbec nevadí,je to člen rodiny,náš miláček!Ale jestli ti to tak vadí,budeš si s nima muset o tom promluvit... :n: Nebo si zkus na pejska zvyknout,třeba není tak strašnej a nesmrdí tolik,jak si myslíš! :dog:

In reply to by Misudka

to né, mě nevadí, ale jde o to, že stále mu něco je. Má něco s nohama, vyrážku na kůži, zvrací i krev... prostě hrozné. Jinak proti němu nic nemám.. vždyť s ním bydlím 4 roky... ale ty nemoce... nevím nevím..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka