Deníček uživatele misule..

10.02.2009

Ahoj maminky :a: potřebuji poradit. Našemu Honzíkovi budou 4.měsíce a od 1.měsíce věku trpí na atopický ekzém.

úžasné jsou koupele v řepíku a jinak na suchá místečka Exipital emulze(cca 100kč) a nebo mi Dr poradila konopnou mastičku-to můžou i novorozenci,těhule,kojící matky...cena cca 220kč jak která lékárna. :a:

Ahojky, tak nás trápí ekzémek též téměř od narození. Když jsou jen suchá místa, mažu Ondřejovou mastičkou nebo mám amlý krém Oilathum (nejsem si jistá, jestli se to tak píše :00: ) a pokud se mu to rozjede, dostali jsme kortikoidní mastičku, nejsem z toho dvakrát nadšená, ale vždy se to do 2 či 3 dnů ztratí. A s příkrmy, my začali klasika mrkvička, potom brambůrku a postupně přidávat po 2-3 dnech jiný druh zeleniny, zhruba za 3 týdny jsme začali s masíčkem a za měsíc s přesnídávkami.

In reply to by misule..

My začali na 5,5 měsících, ale pokud vám jsou 4. měsíce postup je úplně stejný. Já vařím domácí, i když mi to lumpík někdy bojkotuje a jen občas (1-2 týdně) dávám kupované. Nejvíce nám chutná od Hippu, a přesnídávky jsem teď objevila velké a neslazené Sunárky za 20, doteď sem kupovlaa ty malé skleničky, které také stojí kolem 20. Pokud dělám domácí, tak zeleninku předvařím ve vodě, potom na máslíčku trošku orestuju a podliji vývarem a rozmixuji. Pokud trpíte na prdíky, může se přidat trošku drceného kmínu.

30.01.2009

Ahoj holčiny, obracím se na Vás s prosbičkou. Po porodu jsem začala brát antikoncepci Cerazette. Bere se při kojení. Nyní sem zjistila, že mi jedna pilulka přebývá!!

No já myslím, že to bude v pohodě ;) já zapomínám docela pravidelně a ještě se nic nestalo, do toho ještě kojíš, takže to bude určitě ok ;)

14.01.2009

Ahojky všici :a: chci se zeptat jestli můžu dávat nějaký čajík 3 měsíčnímu miminku? Děkuji :)

Dávám čajík od 2 týdne co jsem ztratila mlíčko
Kupuju Fenyklového sunárka
Je od ukončeného 1. týdne a Domískovi moc chutná narozdíl od domácího kmínového
:k:
...Handulka...

Ahojky popej se v lekarne cajiky jsou uz i pro deti 1 tyden stare..My jsme ho davali uz ve 2 měsících koupila jsem čajik na prdíky a mooc nam pomohl i nam chutnal :s:

08.01.2009

Ahoj všici,

Ahoj,tak my už máme 2 očkování na pneumokoka za sebou-malýmu jsou 4měsíce.doktorka nám to dává společně s hexavakcínou.podle mě je to dobrá věc.mimísci sou malý a nemůžou se bránit těmhle hnusnejm nemocem,takže když tomu můžu předejít,tak proč ne.tady kolem mě je plno maminek a snad kromě 2 to dává každá,a to chodí třeba i k jiný doktorce.takže mi připadá,že to doporučuje hodně doktorů :-)

Ahoj Míšo. Zadej si do vyhledávání pneumokok a vyjede ti spousta odkazů. Já se taky rozhodovala, ale na radu lékařky to necháme po 1.roce. Prý je dítě hodně zatížené všemi očkováními. Pokud malej nebývá nemocný, což asi tak brzy těžko, nebo pokud nejezdíte zbytečně mezi stáda lidí např do hypermarketů nebo mezi děti, tak bych očkování odložila. My bydlíme na vesnici a já sama se nikam moc nedostanu, párkrát do městaA očkování ještě neznamená, že se dítě nenakazí. Pneumokoků je několik desítek a očkování chrání proti myslím necelé desítce. Spíš se porad s lékařem, asi ti řekné totéž. Hezký den. Marťa

31.12.2008

Ahojky maminy :-) chtěla bych se Vás zeptat v kolika měsících jste vaše miminka přesedlali z malé autosedačky ("vajíčka") do té větší, co zůstává nastálo v autě?

Ahojky, tak my jsme větší sedačku kopovali k Vánocům a je nám 6. měsíců, protože do vajíčka se teď v zimním oblečení už prostě nevešel. Ale máme takovou tu homologovanou, která je od narození až do přibližně 4 let, tak se to bude hodit i na druhé mimčo :)

my jsme ji dostali k vánocům a za týden nám bude 8 měsíců!!! a je to lepší, malá kouká ven a nečílí se tak!!!

17.12.2008

Ahoj maminky :) chtěla bych Vás poprosit o radu. Našemu Honzíkovi je 8 týdnů a nechce nám v noci spinkat!! Straší do 3 hodin ranních, což je šílený. Sem hrozně unavená.

tak tohle znám,my jsme měli úplně to samé a nezbývalo nic jiného,než to zvládnout a vydržet. musís pak spát zase odpoledne s ním,aby jsi si odpočinula.hodně sil posílám..krásný den :-)

Byla jsem na tom podobně...............vzbudil se třeba v jednu v noci a nespal až do pěti, teď je mu 2,5 měsíce a začíná se to srovnávat, sem tam se to ještě stane, ale jinak mi spí cca od 19.00 do 1-2hodin a pak vydrží až do šesti. Tak držím pěsti, ať se to srovná co nejdříve......... :a:

Asi s tím nic jinýho nenaděláš. Určitě takový věci jako návyky na pravidelnost děláš, takže nic jinýho se asi poradit nedá. Každej prcek holt má svý hodiny nastavený jinak. Třeba ti zas bude super spát později a nebudeš s ním strašit po nocích v jeho 8 měsících a vstávat s ním v pět jako to mám teď já. A ten čaj bych nedávala. Jednak se to u kojených dětí nemá dělat, jednat toho stejně vypije minimum, že to ani žádný účinky mít nemůže.

03.12.2008

Obracím se na Vás s dotazem, zda by některá z Vás neměla zájem o foťák?Od kolegů z práce jsem dostala nový, tak ho chci prodat. Jedná se o Sony DSC-P72. Je zachovalý a plně funkční.

07.11.2008

Ahoj všici, tak vám chci oznámit, že 24.10.2008 se nám narodil syn Honzík :) narodil se o trošku dřív (38+1tt), ale máme se čile k světu. Měřil 47 cm a vážil 3kg.

22.10.2008

Dobrý večer, mám takovou prosbičku, když sem byla sepisovat v porodnici porodopis zarazila se sestřička nad rozměrem mojí pánve!!

no a mali by ti to potom zmerat ešte ku konci tehotenstva...panvove kosti sa behom tehotenstva povolia... ešte nič nieje stratene aby si musela rodit cisarom...

Ahojky, mno to znamená že máš malou a úzkou pánev, to znamená, že ti asi udělají císaře jinak by to asi nešlo. Ten poslední rozměr je nejdůležitější. Já ho měla 18 a už se sestřička zarazila, že je to málo. Asi jsem tě moc nepotěšila že?

ahoj misule,ak ta to poteši ja mam rozmery 26,27,32,17 a nikto sa nad ničim nepozastavoval :) tak možem rodit velke mimi :)

oni se ptaji kvuli velikosti ditete, aby vedeli jestli to pujde normalne nebo maji naplanovat cisar,aspon si to myslim,ale radsi se optej doktora, neboj vsechno dobre dopadne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka