Deníček uživatele misams

16.08.2013

Ahoj holky,

Ahojky my mae doma triletou holcicku a jsem 5 tt:-) tak drzim pesti a preju krasne tehulkovani:-) ja se budu objednavat abych tam byla v 8tt:-) s malou jsem byla na zacatku 7 tt a byko videt i srdicko, tak ted pockam a uvidim co mi i rekne u objednani :-)

:a:
čau kočky, tak jsem asi zase mezi vámi...nevíte, kdy nejdříve volat doktorce, ať se neobjednám moc brzy? Taky vám je tak strašně blbě??.)))

23.05.2013

Ahoj holky, sháním 2 poličky Ikea Mammut modrou barvu, nemáte některá na prodej? Nějak jsem zaváhala a už je nemají.

20.10.2010

Ahoj holky, hlásím, že 11.10.2010 v 17,55 hod. se nám narodil císřským řezem Vojtíšek, měřil 50 cm a vážil 3550 g. Zážitky z porodu až někdy příště.

Vojtíšek
23.09.2010

Ahoj holky, už druhý týden jsem na mateřské a prodože jsem do konce pracovala, tak si teď nemůžu zvyknout být doma.

teda koukám ,že tebe ještě teprve všěechno čeká , no já už bych to teď nedala ,mám co dělat abych zvládla chod domácnosti a i na to mám lidi :-) jsem líná , utahaná a vůbec taková lehce vepřová :€): Ale včera jsem objevila ,že nám chybí autosedačka ,takže teď na rychlo hledám a sama na sebe mám vztek , něco se mi líbí a pak najdu další a další ,teď do toho začal kecat manžel , kterej tomu rozumí jako koza zahrádce ,no je to výzva . Tak všechny přípravy v pohodě zvládni a kdyby náhodou něco se nestihlo ,tak se to udělá potom :-)hlavně žádnej stres

Ahojky,to mě se poslední dobou také už nic dělat nechce,tak jsem ráda,že už to mám všechno nachystané.Postýlku mám koupenou přes net a jsem s ní spokojená.Vojtíšek je moc hezké jméno,také se mi jeden čas líbilo.Tak at pěkně v bříšku roste a opatrujte se pa,pa. :a:

Jaj - tak to je něco na moje nervy, že nemáš nic hotovo. Já mám všechno hotové už několik týdnů!!!!!!!!!!
No ale však vidíš, že se ti teď nic nechce - hihi.
Termín máš jak já 4.10. a JÁ se modlím, aby už vylezl mezi nás. Ale já mám miminko zase větší, takže do 23.10. bych určitě nevydržela - ale kdo ví.
S rukama to mmám naprosto stejné jako ty. Mám je nateklé a nemůžu dát ruku v pěst. Hrozně to bolí - hlavně klouby. No a o nohách ani nemluvím - vlezu se do jedněch nazouváků a to jen tak tak. Snubní prstýnek dám jen po první kloub - snad se mi to po porodu vrátí...

In reply to by kackale

No já toho 4.10. mám podle MS, ale všude počítají s termínem 23.10., kterej mně řekli na UTZ ve 12tt a podle toho se řídí.
Však ono to nějak půjde, bude muset. Nikdo jinej to asi nenechystá, možná budu ještě dožehlovat s porodníma bolestma na poslední chvíli. Jsem hrozná všechno vždycky nechávám na poslední chvíli, ale zatím to vždycky vyšlo. Tak snad i tentokrát.

27.08.2010

Dneska jsem byla asi na posledním velkém UTZ. Všechno v pohodě, jen mi pan dr. říkal, že miminko bude velké. Teď jsem 31+6 tt a máme kolem 2 kg. Jak jste na tom vy v této době těhu?

14.06.2010

Ahoj holky, začínám pokukovat po kočárcích a jsem nadšená z MAXI COSI MURA 4. Jaký je Váš názor na tento kočárek?

já mám muru 3 a jsme maximálně spokojená...malá se narodila začátkem května a jak se zdá tak se jí kočárek hodně líbí :-) my hodně cestujeme takže jsem chtěla něco co se častým skládáním nepoškodí a taky pohodlnou sedačku, v té naše malé vydrží spát i 4 hodinky :-) terén kočárek zvládá naprosto užesně a je hodně stabilní...máme barvu botanic luxury, to je ta béžová s květinama a vypadá to oprvdu moc dobře :-) součástí výbyvy kočárku byla pumpa na kola, síťka a pláštěnka..já ještě doporučuju dokoupit tašku a slunečník-teda podle toho kdy se ti mimčo narodí...Karla

Musím říct, že můj známý ten kočárek má. Investovali do něj hromadu peněz a teď je s ním nespokojený. Jednou mi pomáhal s nákupem a já mu vzala malého. Má ten model s těm předními kolečkami, které jsou blíže u sebe a mi se s ním taky špatně jelo. Pořád se mi točil doleva a špatně se mi ovládal. Musím podotknout že ho má přez rok a že problémy s ním začal mít, až po delší době. Ten bych určitě něchtěla, ale tak záleží na každém. My jsme měli štěstí. Přítel koupil levně přez známou úplně nový, protože místo kluka se ji narodila holčička, tak musela kupovat nový, protože ten je modrý. Mám k němu všechno, brašnu, moskytiéru, deštník, je trojkombinační, má i pláštěnku, takže jsem z něj max nadšená. Hodně štěstí při výběru

já mám muru 3 a jsme maximálně spokojená...malá se narodila začátkem května a jak se zdá tak se jí kočárek hodně líbí :-) my hodně cestujeme takže jsem chtěla něco co se častým skládáním nepoškodí a taky pohodlnou sedačku, v té naše malé vydrží spát i 4 hodinky :-) terén kočárek zvládá naprosto užesně a je hodně stabilní...máme barvu botanic luxury, to je ta béžová s květinama a vypadá to oprvdu moc dobře :-) součástí výbyvy kočárku byla pumpa na kola, síťka a pláštěnka..já ještě doporučuju dokoupit tašku a slunečník-teda podle toho kdy se ti mimčo narodí...Karla

13.03.2010

Ahoj holky, také se tu hlásím jako nová. Dlouho jsem se odhodlávala, protože před rokem a půl jsem také měla zamlklé těhotenství v 8t, tak teď mám strach, abych něco nezakřikla.

ahojky, moc gratuluju k těhu. Já jsem už 25.týden, máme dvě fenky labradorského retrívra a kocoura. Žádný problém nebyl, první trimestr se muj muž snažil čistit záchod sám,i když někdy to prostě zbylo na mě,když byl služebně mimo a nic mi není. Jen jsem si potom důkladně umyla ruce,ale taky nesnesu lidi,který daj kočku pryč,kvůli těhu. Jasně, opatrnost nade vše,ale toxoplazmozu můžeš klidně chytit z nedobře zpracovaného masa, nejen z kočičince. Moje rada zní, v prvním trimestru poprosti partnera,aby se o to postaral,pokud nebude mít vůli, tak to klidně můžeš dělat sama,ale potom pořádně umýt ruce, pro svuj klid můžeš použít rukavice. Jinak gratuluju k těhu průkazce,já ji dostala až ve 13.týdnu :)

In reply to by Kamka02

Děkuji všem za rady ohledně kočičky. Naštěstí manžel se už od začátku chopil čištění kočičího záchodku, tak to mám v pohodě.
Jinak momentálně neskutečně žeru, už mně tlačí moje kalhoty. Musím se začít nějak krotit, abych nebyla jak bečka. Ach jo, když ta chuť je tak nodolatelná! Také Vás to trápí?

ahoj, k těm kočkám...taky jsem těhule a v bytě mám tři kočky a velkého psa...:) Není se čeho bát, jen se moc nedoporučuje, abys měnila kočičce toaletu...takže pokud to jde, ať to dělá tvůj partner nebo prostě někdo jiný. Pro jistotu. I když moje kamarádka je sama s dítětem a má taky kočičku, a protože i v těhotenství bydlela s kočičkou sama (s tatínkem dítěte spolu nežijí), tak jí nezbylo, než to dělat a žádný problém nebyl. Teď má krásnou zdravou holčičku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka