Deníček uživatele MisaH

23.01.2009

Tak to uteklo, od narození Bibianky jsem tady nebyla, tak teď dodatečně sem zkusím nacpat pár fotek.

no je kouzelna, krasna holcicka... a na te fotce s tou plinou,jak ji je jeste velika :h: no, povedla se vam :qu: :\x: :\x:

30.06.2008

Ahoj holky, je mi úplně hrozně. Minulý týden náš 4-letý Honzík opravdu exceloval.

neřeš, jen na sebe upozorňuje.Když na to nebudeš nijak reagovat, jemu to nepřijde "zajímavý" a říkat to nebude.Kámošce napsala holka ve 4 tř závěrečný diktát tiskacím, dostala kouli, měla tam asi 20 chyb a když se jí ptala proč, tak řekla, že se jí prostě chtělo.Děti na sebe různě upozorňujou.Když mě Jára opravdu ale sere /je mu 10/, tak je to většinou volání o pomoc

muj osobni nazor je, ze je to jen obdobi a ze ho to prejde... a ze to nema spojitost s tvym tehotenstvim. Muj synovec umi byt taky sprostej a zlej na deti a miminko necekaj, a uz ho to prechazi... akorat si ho nevsimali kdyz neco rekl a je klid... samozrejme ze zacatku mu domlouvali, trestali, mluvili s nim a ani to s nim nehlo. Asi si na to musel prijit sam, ze se takhle nesmi chovat. Kazdopadne drzim palecky a nestresuj se :\x:

In reply to by lulisek

No my jsme to prvně taky ignorovali a schválně si ho nevšímali, jenže to pak začala učitelka denodenně probírat, když jsem si ho vyzvedávala ze školky. A to pak nemůžu odpoledne ignorovat. Už měl jedno takový období vzteku a najdenou to přešlo. Tak snad to taky přejde. Ale asi jak jsem teď přecitlivělá, bylo toho na mě moc. Míša

24.06.2008

Holky, já se z toho asi picnu. To zase byla noc. Spala jsem tak1,5 hod :'zz): a pak jsem se po jedné vzbudila a byla vzhůru skoro až do půl paté!!

:a: :a: :a: Ahojky teeedaaaa mě by taky hráblo! Takové nepříjemnosti se dějí,když to nejmíň potřebujeme,znám to,u nás je to někdy vrtání a bouchání,všichni musí vědět,že na oběd budou řízky,tak čím větší rána tím lepší :///: :///: :///: Naštěstí dnes prší,tak je klid... :\x: :\x: Tak Ti přeji ať si co nejdřív zalezeš do pelechu a odpočineš si.. :a: :a: :a: :a:

No vidíšto a mě tady zase budí každou hodinu aby si poslechli mimčo a jak jsem na porodních sálech tak tady slyším jak tu maminky rodí!! Takže taky super spánek

In reply to by Poulova Jana

To je hrozný. A to máš odpočívat...A jak poslouchají miminko, stetoskopem nebo tě připojují na pásy? A co se jim na malé nezdá? Že je menší, to nic není a průtoky pupečníku máš dobrý...Ale je to lepší když jsi tak pod kontrolou. Míša

16.06.2008

To je teda rychlost, chtěla jsem vám odpovědět,ale opravdu to nejde. Už jsem sežrala 5 knedlíků s rajskou omáčkou a masovýma kuličkama a nemůžu se skoro hnout.

Jééé já zachvíli jedu k mámě na rajskou! Už se moc těším, tu sním i když jsem teď po kuřátku....... :hu: :hu: :hu:
Tak jídlu zdar!!!! :one: :one:

13.06.2008

Tak jsem dnes byla na UTZ. Miminko je nádherný, pořád to vypadá na holčičku (to jsem moc ráda), pupečník je průchodný. Už má 2,1kg a dr. říkal, že odpovídá tak 34 tt.

No tak to budeš mít macíčka. U nás, když máš úzkou pánev tak jdeš automaticky na císaře a když už si jeden měla tak tím spíš ti udělají ten druhej. Neboj, dobře to dopadne. :one:

Ahojky myslím že se nemáš čeho bát tady znám tři holky co měli první císařem protože to normální cestou nepostupovalo a dré měli odrozené coby dup

11.06.2008

Prosím rodila jste nějaká v Jihlavě?? A jaký to tam bylo?? A co císaře, to tam někdo měl??Děkuji za informace.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji za informace a myslíš, že tam mají všechno zařízení pro miminka, kdyby byly problémy??? Míša

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Právě v tom je ten problém. Měla jsem první dítě císařem, protože mám úzkou pánev. Teď u tohoto těhotenství mám ještě placentu níž a vpředu..ale není to tak, aby mi mohli rovnou naplánovat císaře s termínem. Ale dr. říkal, že to tak stejně asi dopadne. A mám strach, že až to na mě příjde, tak v Brně na Obil. nebudou mít místo a někam mě pošlou a tam už na to nejsou tak vybavení. Dr. mi ještě nabídl možnost porodu v Jihlavě, kde jsou ochotni mi císaře napsat rovnou a šla bych tam na termín....tak chci slyšet i z druhé strany, jací tam jsou.....Míša

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Johanko, děkuji. trochu jsi mě vyděsila tím o čem nesmíš mluvit??!!! Mám teď docela bujnou fantazii, tak si představuji všechny hrůzy světa....Ještě uvidím. Jdu v pátek zase na kontrolu na Obil, tak doufám, že to s dr. nějak rozlousknem. Jsem teď teprve 31tt tak mám ještě čas, ale nechci to nechávat na poslední chvíli, aby mi pak řekli, že už nemají místo. Všechny těhotný, které potkám budou rodit v srpnu...tak bude nátřesk.Míša

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jestli můžu přidat svůj názor, tak jsem do jihlavský porodnice chodila 6týdnů na praxi a za tu dobu péče po porodu v pohodě.A porody, které jsem viděla, taky a to i přes to, že nebyly všechny úplně fyziologický.A péče dobrá.Známá tam taky dělá a dobrý.záleží na jaký personál narazíš, ale tak je to v šude.mamka před 6-ti lety ležela 2 měsíce jako rizik.těh. v Havl. Brodě(v tu dobu se říkalo, že je to jedna z nejlepších porodnic a Jihlava fuj a už by prý NIKDY do Brodu nešla.Prý hrůza to jejich chovaní a to většiny!!

10.06.2008

Holky, chtěla jsem vás poprosit, co si myslíte o jménech na holčičku typu Liliana apod. Moc by se mi líbilo říkat Lilly a tak, ale komu jsem to řekla, tak se to moc nezdá...

Ahojkyy.. nemám moc ráda cizí jména nebo takový ty zvláštní hity, co teď letí.. ALE LILIANA JE OPRAVDU NÁDHERNÉ JMÉNO! :qu: Jdi do něj! Malé rozhodně komplexy nezpůsobíš!! :one: :h:

Tak se dívám, že ti chlapi tomu jménu nějak nefandí, ale asi když se to týká jejich holčiček, že?? No uvidíme. Míša

ahojky kdyz jsem jeste nevedala co to bude chtela jsem lilianu ale ten muj rekl striktne ne... :( Me to prijde jako krasne jmeno..Jinak ted ke druhemu diteti kdyz to bude holka tak mam schvalenou Samantu :)

Jeee,to je krásný! Že mě to taky nenapadlo... Fakt hezký! Do komplexů s tak krásným něžným jménem? To snad ne. Já mám Izabelu a taky jsem měla prvně strach i lidi někdy divně koukají,ale už na to kašlu. Lilly je krása!

09.06.2008

Holky, prosím, kdo jste rodily v Jihlavě??? Jaký to tam bylo?? A byla jste tam nějaká na císaři???

Ahojky, sice to mám do Jihlavy blíž, ale rodila jsem v Brodě. Ty reference od známých jsem na Brod měla o chlup lepší :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka