Deníček uživatele mirus-s

31.01.2015

Ahojte, jdu sem pro radu. Chtěla jsem se zeptat kdy propouští domů z porodnice ve Vítkovicích. V Porubě to je myslím po 3 dnech, někde jsem četla že Vítkovice pouští až po 4 dnech. Dívala jsem se na jejich stránky a tam jsem se toho moc nedočetla.

14.11.2013

Dobré ráno, mám dotaz ohledně posledního rodičáku. Mám nárok na celou částku rodičovského příspěvku i když mi rodičák skončil na začátku října nástupem do práce? Jsem z toho nějak zmatená.

Hmm tak to by mě taky zajímalo.ted v nedeli mi končí mateřská.takze za listopad mi prijdou penize za celý listopad??ja myslela ze jen za tech 17dní..??

Ahoj, nevím, jak to budeš mít ty, ale dcera se narodila 2.12.2009 a já k 3.12.2011 nastoupila do práce. No, bylo překvapení, když mi v lednu přišli všechny peníze, jsem blbec mohla být na vánoce ještě doma :(

10.07.2012

Ahoj,jsem maminka malé cácorky (21měsíců) a hledám maminky z Ostravy na společné procházky, návštěvy herniček a tak.

i my se hlásíme z Ostravska :) je mi 21,syn bude mít v září 3 roky :) herničky JOJOpark a Jungli známe,jinak chodíme do Bělského lesa na procházky.

07.04.2011

Tak se zase po dlouhé době hlásíme, v úterý byla malá na půlroční prohlídce, už má 8015gm a 73cm.

Pozdrav z Ostravy
Pozdrav z Ostravy
Pozdrav z Ostravy
Pozdrav z Ostravy

Jeee ta má tolik vlásků..To ten náš plešounek má tak 10 vlasů:-)
To je fakt hezký.Ta druhá fotka je fakt super.Ta by byla pěkná klidně někam do časopisu na titulní stranu:-)

asi podle nás budou muset přepsat ty svoje tabulky, protože holčičky v půl roce rozhodně nemají mít přes 70cm a i na kluky je to dost. Malá je nádherná. Krásně zachycené jak brečí, chudinka. A ta druhá fotečka je fakt úžasná.

28.02.2011

Ahojte tvořilky, jdu k vám s prosbou, chci se naučit šít na stroji, dostala jsem nabídku na starší kufříkovou višnju ale není u ní návod. Nemáte náhodou některá ten stroj doma?

Mám doma Višnju Bagat 750...., návod k tomu také nemám, ale třeba bych ti s něčím mohla poradit, kdybys nevěděla....

17.02.2011

Já se z té naší cácorky picnu, naučila se prdět pusou a strašně u toho prská a řehní se. No je to velká sranda když je mamka celá poprskáná.

joo to znam a nejvetsi prca to je kdyz je plna papula cehokoliv tak budelat prrrrsk a mamka vypada jak cune :-d a nebo dalsi zaliba je pit z flasy a jeste do papule rvat pest a pak se vztekat ze to nejde :-d jinak od doby co mame zuby tak je dobrej palec do pusy ale nedejboze jak se hryzne to je rev jak tur :-d ted lezi na hraci dece nadava hrackam a snazi se koukat na telku.a kdyz nahodou ma vedle sebe naseho hafuse tak ho rve za chlupy a posledne ji rafla do ocasu :-d

14.02.2011

Tak nemáme hlubokou korbu, dneska jsem ji musela dát na reklamačku. No nas... jsem teda fest a když mi paní řekla že na opravu mají ze zákona 30 dní tak jsem se málem vyvrátila.

Tak nemáme hlubokou korbu
Tak nemáme hlubokou korbu
Tak nemáme hlubokou korbu
Tak nemáme hlubokou korbu

to je krásná okatá princezna :c: tak to by jednoho nas ... nám kočárek pro změnu šlohli , sice mám zálohu ,ale není to ono , jsem zvyklá na korbičku a tohle má jen takovou jakoby ta šku co se vkládá do sporťáku ,ale chvála bohu za něj .Osobně se těším až se oteplý ,kočárek se odlehčí a ubude oblíkání ,než mi se někam vypravíme tak to ví celej barák :///:

In reply to by katerina-kaca

Tak u nás je to stejné, malá řve že je ji horko a pes štěká bo je rád že jde na procházku. Jak manžel říká cirkus na kolečkách. To jsem vlastně četla že vám šlohli kočík, svině jedny gumové. No to by mě asi kleplo.

Jéžiš to je fajné dítě!!!! Krásná vlasatice okatá. A naušničky má krásné! No my maminky to kolikrát berem daleko hůř než ty naše děti. Zrovna dneska jsme se bavili s manželem, že na jaře se těšíme na sporťák. NEdá se dát úplně dolehu, ale skoro. Takže i když nebude Kubík ještě sedět, tak pohodička.

09.02.2011

Tak po dlouhé době jsme zase tady. Neměla jsem čas sem psát, jenom vždycky nakouknu co se děje nového. Malá měla minulý týden 4 měsíce, váží 6,7 kg a měří 65 cm.

Tak po dlouhé době zase tady
Tak po dlouhé době zase tady
Tak po dlouhé době zase tady
Tak po dlouhé době zase tady
Tak po dlouhé době zase tady
Tak po dlouhé době zase tady
Tak po dlouhé době zase tady

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkujeme, ty první 4 fotky fotil manžel, on pořád něco fotí, má doma 2 foťáky a spoustu těch blbostí k tomu.

ta je krásná :c: ,já koukám jako vydra kde berete tak vlasatý děti :-) my jsme pořád na Hálu a to mě posledně dostala tchýňka ,prej že má ten náš víc vlásků ,jsem s pousmáním dodala ,že babi asi někdo dejchnul na brejle :///: To se máte ,že už očkování máte skoro za sebou ,my ještě ani nezačali :-( holt se nám to nějak natahuje . Jinak koukám ,že tatínek dává lekce piju vše co teče krom necek :-) no holt chlap :-)

17.10.2010

Hezký den děvčata, konečně jsem se dostala k tomu něco sem napsat, tak nejdříve chci popřát všem novým maminkám k prckům ať jim dělají jen samou radost a těm které porod teprve ček

Naše sluníčko
Naše sluníčko
Naše sluníčko
Naše sluníčko

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky