Deníček uživatele miru

10.01.2009

Ahoj, jak se daří a jak to zvládáte? Nám budou 15.1. už 3 měsíce. V pondělí jsme byli u dr, tak prcek má 5,77 kg a vše je ok. Je to zlaté dítko, takže si mateřství skvěle užívám.

Ahojky mi sme měli 3 měsíce 8.1 a moc nám stou váhou doktorka nechválí, ale myslím si že 5 kg. a 57 cm, je krásné ,coříkate???
Malinká je spokojená a faldíček se taky najde.
Hlavičku pěkně drží a krásně se chechta a to je hlavní. Ne?
Ahojky..a měj te kráááásně

Ahojky, nám budou tři měsíce 12. ledna, k Dr jdeme až ve středu, ale Štěpula má už ted 7 kilo a asi 64cm, je to rozmazlenec a malej vztekloun, jinak je naprosto úžasnej :-)
drží hlavičku pěkně, ale pasení mu nejde, jak je těžkej, ale on to zvládne :-) zvedá vysoko nožičky a už se někdy přetočí na bok, chytá větši hračky do ručiček a pinká do nich....chechtá se, snaží se povídat....no víc toho zatím neumí :-)

Ahoj, nám budou tři 11.1. Daneček je super, skoro vůbec nepláče, celou noc nám spinká, ještě se nestalo, aby se v noci vzbudila spinka do osmi-půl deváté ráno. Je naprosto perfektní. A co vaši mimisci už umí? Jako zvedat hlavičku atd?????

Ahoj tak nám budou 3 měsíce až 25.ledna ale byli jsme v poradně teď va čtvrtek a máme 5.20 kg. Jinak malá je taky hodná pořád se směje je to malé zaltíčko od tatínka rozmazlené :)

01.01.2009

Vím, že několikadenní absence stolice ještě nemusí nic znamenat, ale není 6 dní už moc? Mám začít plašit? Díky moc za odpovědi. Miru

Moje dvouměsíční kočička kaká jednou za čtyři dny. taky jsem to řešila s dr. a ta říkala, že jen kojené dítě může mít i 10 dnů bez stolice.....

Nám malej v tomto věku nekadil i 11 dní. Intervaly měl v průměru tak týden. Pokud kojíš a máte počůrané pleny, tak bych se ničeho nebála. :-)

28.11.2008

Ahoj holky, prosím o radu. Prcek (6 týdnů) docela trpí na prdíky. Zhruba 14 dní jsme používali sab simplex.

Ahojky!!! :D
My jsme přešli taky se Sabíka na Calm a
bylo to samé,blinkal. :-/) Dr.mi řekla,že jak je
oproti simplexu řídký,je to vlastně jen voda,že
to tak být může. :? Ale jinak nám pomáhal asi měsíc
a zase sme se vrátili k simplexu. :one: Mají omezený účinky
a když se používají pravidelně delší dobu,už tolik neučinkují. :w:
Takže teď už je to zas fajn!!!! :one:
PA PA!!! :a: :a:

Ahojky, naše malá mělá problémy po Sabsimplexu...měla hrozné křeče...Po bybykalmu se asi dvakrát , co ho dostala, také poblinkala, ale jinak jí moc pomáhal. Taky jsme zkusili Pupíka a ten byl prima. Jinak ji prdíky trápily do toho 3m. Potom prděla krásně sama

ahojky my jsme zvraceli zase po Sab simplex.Nám pomohl na prdíky gel na bříško Flatulin. :a:

26.11.2008

Ahoj všichni, hlásím, že dnes je nám 6 týdnů. Šíleně to letí....

Jé, tak to je ta naše drobotina stejně stará. Naší Julče je taky dneska 6 týdnů. To to letí co? A my taky krásně paseme heč, jenže to nemáme ještě vyfocený :§)

25.11.2008

Ahoj holky, příští týden jdu na první kontrolu na gyndu po porodu a pak nás čeká doma veselo. S přítelem už se na sex těšíme, ale já se začínám bát, že to nebude ono.

Ahoj!!! Tak mě to bolelo taky! Jak kdybych byla stáhnulá, neuvolněná a rvalo se do mě něco strašně velkého!!!! To byly moje pocity!!! Včera jsem byla na gyně a doktor mi o vysvětlil: pružnost pochvy a mazání mají nastarosti hormony a ty v době po porodu a v době kojení nejsou! Odborně: hypofíza posílá hormony jen do prs na podporu laktace a pochva zůstává nepružná - a proto to bolí a neužíváme si to tak!!! Ale já doufám že to nebude celé kojení!!

tak mě čeká prohlídka po porodu 12. 12., takže za 14 dní. Nedokážu si to představit, mám silné bolesti zad a jsem hodně unavená. Navíc na milování nemám ani chuť ani náladu. Sice se mě na dnešek zdál sen, jak jsme s přítelem propukli v silnou vášeň, tak jak ze začátku našeho vztahu, ale nějak když jsem vzhůru, tak je to všechno jinak.
Chtěla jsem se Tě zeptat, uvažuješ o antikoncepci? Jestli ano o jaké, o pilulkách, nebo o nějaké jiné? Děkuji za odpověď i za názor.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

se Ti nedivím, mě menstruace taky nechybí. Stačilo mě krvácení po porodu a jsem ráda, že už před pár dny skončilo. Bohužel nekojím, nemám mlíko, takže můžu jakoukoliv antikoncepci. Uvažuji o nitroděložním tělísku...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moje kamarádka má o měsíc starší dvojčátka, než je Anetka. Moc děkuji za názor a odpověď. Dobrou noc, pa.

Ahoj, holky tě straší, tak tě musím trošku potěšit. S manželem jsme se milovali hned jak jsem přestala krvácet, takže už tři týdny po porodu. Je pravda, že ze začátku se musí opatrně, ale po nějaké době se vše vrátilo do stejných kolejí. Myslím že se nemáš čeho bát :-))

25.11.2008

Ahoj holky, minulý týden jsem psala, že náš Vojtíšek se prvně usmál. Ne na maminku, ne na tatínka, ale na lahvovou plzeň.

19.11.2008

Holky, včera se náš Vojtíšek prvně usmál. Nebylo to na maminku, nebylo to na tatínka, ale na lahvovou plzeň. Přítel mu jí ukazoval a on se tak nádherně usmál.

19.11.2008

Ahoj maminky, kdy jste si nechaly pojistit vaše ratolesti a u koho? Díky moc za rady a typy. Miru

nechala pojistit u generali..ma to pojistku plus nejaky sporeni a dali jsme to na 20 let.Mame u generali vse a jsme spokojeny.Zrizovali jsme to kolem 2 mesice.Misa a Valerka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:n: nezlob se na me.. ale ja teda s kooperativou nemam dobrou zkusenost - sou to vydridusi jako blazen! chtela sem zrusit pojistku co mam i se sporenim a?? musela bych zaplatit jesrte 2 splatky a?? nic bych nedostala ani ty nasporeny prachy ani cast! a to tak je neco kolem 10

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jojoo ja vim :) ja jen abysi dala pozor... me bylo receno to ze je to i se sporenim a ze z toho budu moct i vybirat.. ale idiot pojistovak uz nere ze az za tri roky a dalsi informace.... :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka