Deníček uživatele Mirka K.

29.11.2010

Oli tady je něco z toho co jsem dělala tou ubrouskovou technikou. Dlouho jsem nic nedělala a přemýšlím, že zase začnu.

Pro Olču - ubrousková technika
Pro Olču - ubrousková technika
Pro Olču - ubrousková technika
Pro Olču - ubrousková technika
Pro Olču - ubrousková technika
Pro Olču - ubrousková technika
Pro Olču - ubrousková technika
Pro Olču - ubrousková technika
Pro Olču - ubrousková technika

:O teda, to čučím
je to moc hezký!!!
koukám že postup už tu je, tak možná po vánocích se do toho pustím :one:
díky :-)

15.09.2010

Ahojky ještě, že tu tetu máme jinak bych neměla žádné fotky :) . Byly jsme o víkendu u našich, kam přijela i ségra, bylo krásně, ale páč si tetka nevzala kočárek tak jsme byly doma.

Adélka jen tak
Adélka jen tak
Adélka jen tak
Adélka jen tak
Adélka jen tak

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

s tím pusinkováním to bylo fakt kouzelný, sama se na něj vrhala, až jsem jí musela krotit :-)

16.08.2010

Ahojky děvčátka tak víkend máme za sebou... :) Četla jsem co se dělo u Maruš jen o pár kilometrů dál a nestačím se divit, :jawdrop: tady to tak drsný nebylo.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo jo je ještě třetí taky jsem si všimla,jsou to pěkný knížky :-)

holky to je hrozný počasí :rain: :€[€: :rain:

Jéé holky všechny,co jste mi napsaly o nočníku,děkujii a po pravdě moc jste mě potěšily :c: že nás je jako víc a nejsme ojedinělý případ a že jste taky řvali u dr.to je dobrýýý hihi jsem ráda :€m: Dneska jsme nočník zkoušeli znova a jako ani zaboha,ale dneska je den blbec nejblbější,asi nějaká reakce z toho včerejšího očkování,ale takhle protivnej snad ještě nebyl :#o: od rána co vstal,tak jenom :^O^: :^O^: :^O^: nic ho nebaví,nic se mu nelíbí,jíst nechce,teplotu ale neměl....teď jsem ho dala spát a jsem zvědavá,s jakou se probudí :00:
Jani,musíš asi hold Adélku přeprat,já se takhle s Dádou peru pořád s kapkama do očí,prostě to nejde po dobrým,jde to násilím,pomalu ho zalehnu,aby držel,ale prostě jinak to nejde :00: Asi nejde o to že je to studený spíš to má blé chuť :(
Oli a ty si nedělej hlavu,prej tobě rozumí ale já mám hlavu že mi nerozumí,hele já si myslím,že Nik dobře rozumí,co se po něm chce,jen nemluví,neboj ;) ale když to vezmeš v kauze nočníku,tak je to fuk,stejně to vyjde nastejno ne :///:

01.08.2010

Ahojky holky, už sotva vidím, ale tohle musím napsat. :) Dneska se nám konečně po měsíci a půl podařilo Daníkovi přetáhnout pindíka :C]]: :C]]: :C]]: . Já mám radost.

Ahoj Miri tak to je super zpráva,to je moc dobře a čím jsi to teda nakonec dělala a jak ??? Já pořád nepřetahuju ,nejde to ani o fous ,něco jsem si i vyčetla na internetu a mám obavy jestly to nemá zúžený,ted si nevzpomenu jak se tomu říká a má Dr. to vůbec neřeší :-(

Šikulky jste že jste to zvládli tak aspoň Daník nemusí na operaci :)
S tou koupelnou mš nestraš mě to čeká taky někdy v budoucnu až našetřime penízky :) a už teď se děsím toho bince :(
Jo a tu plenku znám malý se mi už taky koupal s plínou ,ale tak aspoň víš že kupuješ plíny s dobrou absorcí :) :) :) :) :)

Ahoj Mirko, můžu se tě zeptat kolik je Daníkovi ? Mám chlapečka a kolikrát jsem si říkala jestli mi to na pindíkovi zlehoučka přetahovat či ne. Má dr. mi řekla, že prý ne. Tak nevím ? Díky a ahojky

15.07.2010

Ahojky, tak jak se máte? :) Adél má zase nějakej průjmík :|€|: , asi jí lezou další zuby, v pondělí jsem našla další čtyři, takže máme stejně jako Nik 15 zubanů :D .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Cooooooože? Tak to bych nestala. To bych ji nechala klidně v postýlce brečet. A snad by usnula. A v kolik ti usnul že už byl vyspinkaný?
Jo jo nafoť! A fotky šup šup sem!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Maru snad se to v těhle větších obchodech nemůže stát :-)
jo Jani zdrhla,normálně to ve mě už vřelo ,kdybych tam neměla dítě tak to móóžná vydržím ,no můj muž už kolikrát odsud zdrhnul ,ten by to nevydržel,jenže je to jedinej velkej obchod nejblíž ,víš,jinak tu máme normální obchůdek ,ale prd třeba zeleninu tam mají a všechno drahý ,ale aspon tam netrávím hodiny,příště radši pojedu o několik km dál a v klidu si nakoupím :-)

Ahoooj, tak gratulace k zubanům :s: za chvíli už nás sežerou :-)
jinak u nás se šlo včéra spát po 21, ráno v 7 kňoural tak mu v postýlce přistálo mlíko a šla jsem si zas lehnout a zlatíčko taky zas uslo, já vstala v půl 10, Domik v 10 a Nik v půl 11 :///: no jo no, sice hezký, ale odpol už jsem ho ani spinkat nedala že jo, tak nevím co je lepší, aby jsme za chvíli nebyli u režimu obden spánek přes den... a pomažem ven se cákat

25.06.2010

Ahojky děvčátka, jakpak se máte a copak dělají dítka?

Ahoj :) tak u nás se spinká a do 2 se spinkat bude :)Ráno jsme klasika vztávali v 8 :) posnídali a byli doma :( Venku nám prší a je tam hrozná zima :( Odpo až přijede taťa tak pojedeme nakoupit ,jelikož doma už nemáme skoro nic k jídlu :n: Jinak i my jsme asi nemocní maly mi v noci kašlal a ráno měl teplotu sice jen 37,8 ale teď raději dostal sirupek a spinká,tak snad z toho nic nebude :)Víkend vidím taky bledě :(jestli bude pořád tak :rain: tak budem doma ,možná zajedem knašim aspoň se malý nějak odreaguje a já si odpočinu :///:
Koukám že se ti daří ,nejdřív s madlem ke kočárku teď pračka co bude dál ...:) snad už sis to vybrala :) Přeju mnoho štěstíčka s PPL i tou firmou kde si to objednávala :) A Adélce ať se ji co nejrychleji spraví zadeček :c:
Jinak holky nevíte co s vajíčkama mám jich doma kolem 30ks a nevím co s tím :€\€: Teta večer si uděláme vajíčkovou pomazánku ale co se zbytkem nemáte nějaký nápad :a\|: :hu:

In reply to by lenacko

dala bych si omeletku, mňam :hu: :a\|: :hu: . Tady teda neprší, ale fouká větřík. Taky bych jela k našim, ale nemám to za rohem a busem se dvěma dětma nejedu. :€\€: No měli to správně dovést včera :€\€: , jenže maj na všechno času dost, tak až dneska, psala jsem tam včera i email, aby náhodou nezapoměli :? . Pračku už mám osm let takže má pomalu nárok, dělá si co chce přestane prát mezi mácháním a zhasne no a já kouknu na kontrolku tak vyndám prádlo, no a takhle to dopadlo, asi už odešel časovač.

In reply to by Mirka K.

Jůůů omeletku jo :) a žampionky mám v mrazáku to se asi nadlábnu :a\|: ,díííky teta. :C]]:
Jsem si říkala že jsi to včera už psala ,o tom madlu :) No to víš oni mají vždy času habaděj a ty si čekej :( Já mám pračku zatím jen 3 roky tak snad vydrží jěště dlouho :) Ale tebe mi je fakt líto ,no nic teta šupky hupky do elektra a koupit novou pračku :$$:
Jinak já mam mamku 10km daleko,ale autíčkem tam jsme hned :s: a busem jezdím ráda ale tahám jen jedno dítě a to navíc rádo jezdí busem,sedí kouká z okna a ani nedutá :)

In reply to by lenacko

jezdit busem, ale je to 150km a s Adél už bych to asi nezvládla :€\€: . No jo asi mi nic jiného nezbyde, a babo raď :00: kterou mám s horním plněním, ale docela uvažuji o té s bočním, no nevím, no zase tam nemůžu nic přidat :? . Madlo už přivezli a je na golfáčích a hned mám lepší pocit. :D

In reply to by Mirka K.

Týjo 150km to je dálka,se ti nedivím mě byse s dvěma prcky taky nechtělo :€\€: Jůůůů tak to gratuluju PPL že zž konečně dorazili :s: Adélka se teď může vozit o 106 :C]]: Teta to budeš muset přece nebudete chodit jak :pig: :///: No holt když se ser.. tak se ser.. :00: No já mám pračku s bočním plněním a jsem spokojená:) narvu tam i vece pradla :C]]: mamka má tu s tím vrchním plněním a nadává že se ji tam vleze malo prádla :-g( Tak nevím možná záleži i na typu té pračky :)Musíš zkouknout co mají v elektru a pak budeš chytřejší :$$: :C]]:

09.06.2010

Ahojky, dnes mám dobré zprávy :€s€: , právě jsme se vrátili z Bulovky a paní doktorky mi udělala radost.

tak jsem vás jakýs takýs přelouskala, ale to byla dřina...
tak jako jakou máme krevní skupinu nevím :-(
Hani super že jste tak hezky spinkali, možná to bude tím teplíčkem že se víc utahaj, mě teď poslední 2 dny Nik by taky spal nějak víc...
a Baru, vás píchla vosa nebo včela? chudinka, to je fakt statečná, to Domka píchla asi jen 2 minulej rok a teda jako že uřvan není tak vyváděl dost...
a jak se bavíte o těch papírek kvůli mateřský, tak mě pořád nic nepřišlo...
a druhá Baru ty se netel s tou mastičkou, to prej opravdu je, se zeptám kámošky na název, ty účastnice zájezdu :s:
jo a ještě, včéra jsem na bruslích nebyla, to bych chcípla v tom vedru a už bych se ani dneska nehlásila :s: jen nějak nebyl čas, pořád jsme poletovali venku a vodička a bazének, tentkrát byl Nik nadšenej z bazénku a pozdě večer alespoň na prochajdu a Domik na kolo... to bylo taky něco... holky, zmlátila jsem ho na veřejnosti, mi ruplo v hlavě asi... on jede, to že mu 20x říkám ať jezdí po straně kdyby náhodou vyjelo auto to už neřeším... ale on přijede k zatáčce ( kolem vysoká tráva) uprostřed silnice mrskne s kolem na zem a jde si zbýrat kytky, tak jelikoš byl hodně vepředu tak na něho řvu ať to kolo dá na stranu kdyby jelo náhodou auto, tak se tele otočí a řekne že žádný nejede... no co že jo, v tu chvíli auto vyjelo v zatáčce, já už viděla jak to kolo nabere, o kolo mi nešlo vůbec, ale asi by byla nějaká škoda na autě, naštěstí pohotový řidič cuknul autem do trávy a naštěstí tam ani nebyl zrovna příkop... kámoška mi letěla dát kolo nastranu, já letěla za Domkem a v tu chvíli jsem mu jí takovou natáhla... začal řvát a zároveň se vztekat... vzal klacek a že mě jde jako s tím fláknout že jsem mu dala facku... v tu chvíli jsem mu ho drapla a takovou jsem mu přes ten zadek natáhla... já si tohle nedovedu představit až tohle bude dvojtý... doufám že Nik takovej nebude jako... on je někdy Domik zlatej, ale někdy tak šíleně otočí že fakt nevím absolutně co s ním... no radši už končím kecání

In reply to by Donik

no holky, mě ho v tu chvíli ani líto nebylo, já byla tak nasr.ná!!!! a vzteklá!!!! co je moc to je moc a když u nás slova nezabírají... a řidič naštěstí nic, jel dál a ani nedržkoval což jsem teda čekala, kámoška říkala že to byli lidi on nich z ulice, tak ještě počkám jestli jí nic neřeknou jako že by se jen tak zmínili...

In reply to by Barče

:s: jojo to musí být :s: Jsem zvědavá co mi vyvede malý až bude trošku větší už teď je to pěkné číslo }:)
Lenka a Kristiánek

07.06.2010

Holky vkládám ještě pár fotek od té fotografky :) a taky aby jste věděli jak to moje větší číslo }:) vlastně vypadá. :a:

Sourozenci
Sourozenci
Sourozenci
Sourozenci
Sourozenci

no joooo, jak jim to hezky sekne :one:
na tý první fotce je jak zlatíčko :-) a ta poslední je super
kolik mu vůbec je?

In reply to by Mirka K.

:s: už 5 je, to jsem myslela že je mu míň, já bych mu řekla tak 3 :s: i když je fakt že nám bude za 14 dní 4, ale vůbec mi nepřijde že by byl až o rok starší :-) no jo, to jsou ty moje odhady... tak to máš veselo taky viť

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky