Deníček uživatele Mirca

11.01.2013

Ahoj holky, jdeme se pochlubit a zároveň si jdeme pro radu. Udělala jsem obří chybu a naučila jsem tu naší cácorku usínat buď u kozy a nebo na ruce :( Já vím že bych neměla,ale jinak prostě neusne.

Jak na usínání
Jak na usínání
Jak na usínání
Jak na usínání

Ahoj, máte moc krásnou holčičku! Já vlastně také řeším to samé co ty, naší je teda teprve 6týdnů a usíná mi při kojení v naší posteli kolem půlnoci, to usneme obě a já se za hodku či 2 vzbudím a dám jí do postýlky, poté spí až do 8.hodiny. Jinak mi usne i třeba na ruce při chození,ale jakmile jí položím hned se vzbudí a pláče..Taky nemám na to nechat jí plakat, hlavně i pediatrička říkala, že je ještě moc malinká na to mít režim po koupání jít spinkat a ještě k tomu sama do postýlky. Já to zatím tedy dělám tak, že celý podvečer,kdy je malá vzhůru se jí věnuji (koupání, hraní, kojení, povídám jí říkadla apod.)a kolem 11-12 jdu s ní do ložnice do postele a nakojím jí a spíme..jak to bude dál netuším :) docela mě zaujalo to s tím usínáčkem, ale jestli to není náhodou zase něco jako dudlík a dítě naučené usínat jen s tím????
Ještě jsem chtěla, to je váš pes? Jak se chová k vaší holčičce? Já jen, že máme 7-letou stafordku, sice je moc hodná,ale dávám pozor a snažím se,aby nežárlila :)

In reply to by blaninka26

Ahoj Blani. Ja se prave ptala jak odnaucit,protoze moje mudra me za to sepsula :00: Ale ja na ni prdim a budu ji tak nejspis uspavat dal,protoze by jsem se nevyspala ja,mala a cela ulice :s: Ale neumim si predstavit co by se delo,kdybych prisla omliko :? Jinak hafina je moje,je ji pres osm a je kastrovana,strasne jsem se bala ze bude zarlit,je na me strasne fixovana,ale je to zlato :kiss: Chodi ji olizovat nohy kdyz prebaluju,pri kojeni pod nama lezi a hlida.Mile nas prekvapila kocka nase :-) Ale opatrnosti neni nikdy na zbyt,takze jsem furt na pozoru,prece jenom je velika a kdyby ji jen svihla ocasem,tak by bylo zle

In reply to by Mirca

Ahoj, tak jak vám jde usínání? My tedy asi už definitivně usínáme u prsu, jinak nám to nejde :) Poslední dny jsem to dotáhla bohužel až tak daleko, že když ležíme a malá už je napitá a ještě tvrdě nespí, jakoby usíná, tak si musí chvilkama žmoulat bradavku (nesaje,ale jen požmoulá), jinak by neusnula a začala by plakat, pak bych jí asi musela ponosit a navyknout na nošení je podle mě ještě horší. jakmile ale usne u prsu spí tak tvdě, že jí pak dám do postýlky a spí až do rána. Zajímalo by mě jak to máte teď vy...jinak naše fenka se chová stejně jako vaše, taky malou olizuje, když jí přebaluju. Jsem spíš zvědavá až pak malá začne lézt a chodit, jak se bude tvářit.

Moc krásná princezna :)
S tím usínáním...můj malý měl období kdy jsem musela uspávat na rukách pak v houpátku, v kočárku...naštěstí ted už stačí k němu si lehnout a přitulit :) Každé mimčo je jiné, co já bych za to dala kdybych mohla ještě kojit i za cenu toho že by u prsa usínal...můj první syn to měl taky tak byla jsem ráda že nějak usne :D kojila jsem přes rok :) ale u prsa usínal jako mimčo až byl větší stačilo taky přitulit.

Holky já vám všem moc děkuju za rady a za názory :kiss:
Hlavně jsem chtěla vědět jak to děláte vy ostatní,protože mi furt všichni cpou,že by měla mít režim.Ale to s tim,že si mi jí kolikrát podaří uspat až o půlnoci prostě nejde...Vem to čert,prostě to budu brát tak,že je ještě maličká a má nárok mě mít u sebe při usínání :///: }:)

02.09.2012

Ahojky holky.

Ahojky také mě pálila žáha hrozným způsobem i v noci že jsem nemohla spát a pomohlo mi Renie, nevydrží ale věčně takže děkuji za radu kouknu po něm, je to bez předpisu ? :k:

26.08.2012

Tak jde čas s naším pupíkem :-) Princezna si tam dělá pěkný místečko,teď jsem už 30tt a pupík mám ještě větší,přijde mi že roste každou minutu :s:

Takj jde čas :-)
Takj jde čas :-)
Takj jde čas :-)
Takj jde čas :-)
Takj jde čas :-)
Takj jde čas :-)

Ahojky MIrko, moc ti to sluší! :///: Jsem ráda, že tě také vidím! :€s€: Jak se ti daří? Vše je ok? :q:

In reply to by Tez

Ahojky Terko :a: Děkuju moc :-) Dala jsem sem víc fotek,ale nějak mi je to neukázalo a nevím proč :? No u mě je to furt stejný,nakynula jsem už 20 kilo :O to jsem zvědavá jak budu vypadat až půjdu rodit... Jinak žáha pálí jako blázen,záda bolí,bříško taky bolí,tak radši už nechodím na prochajdi,ve středu mám poradnu,tak jsem zvědavá jak je na tom čípek...Díky bohu že už přestaly ty vedra,takže otoky už nejsou tak šílený :) Když bych to měla shrnout,tak doufám,že už mě čekají fakt jen dva měsíce a že nebudu přenášet,protože to je pro mě fakt záhul :s: A jak je u tebe Tez,máš všechno v pořádku? A jak se cítíš?

02.08.2012

Ahojky holky,mám dotaz,včera jsem byla u doktora na kontrole (25+2tt),jen mi řekl ať se šetřím a nechodím na procházky.

Ahojky Mirko,také jsem měla u Samika ve 26tt CS1.V podstatě je to v pohodě,jen se šetři. Já totiž musela později spát s cihlama pod postelí,abych byla hlavou dolů.A ve 33tt jsem skončila v nemocnici s diagnozou předčasného porodu.
Teď jsem ve 30tt,a pred dvěma týdny jsem měla CS2 ale myslím,že příští tyden mi zase nějaké to cisilko naskočí.Mám se šetřit,ale to moc nejde s tříletým klukem.A bez prochazek by to nešlo ani náhodou.
A jak se jinak máš?

In reply to by Tez

Aha,já myslela že to měknutí neni to samé co otvírání.. No jo no,moje první mimi :s: Každopádně děkuju moc všem co napsali :a: Terezko jinak je v celku fajny, strašně rychle nabírám,pálí mě žáha,otejkají nohy,bolí záda,ale jinak dobrý :one: Tobě se to už pomalinku krátí což,tiše závidím ;)

In reply to by Mirca

Mirco,ale meknuti opravdu není to samé jako otevírání.Mě to právě dole také mekne,a můj dr. a moje tehu prukazka počítají jen do CS7,při 7 jsou porodní cesty připraveny k porodu.
Jinak teda máš požehnaně komplikací! Měla jsem to u Sama taky,dokonce chodila se zadama na RHB,ale ted se moc nemám čas pozorovat,tak jako by ani nebyly...A jsi doma nebo chodis do prace?
Jojo,krátí,ale já se bojím porodu,tak se moc netěším.Paradoxně jsem u prvniho byla v klidu,protože jsem nevěděla do čeho jdu,a zrovna jsem si to neoblibila. :-)

In reply to by Tez

Aha,takže měknutí je 7 a otvírání na 10 :? Budu si op tom muset něco málo přečíst,jsem v tomhle směru opravdu mimo :00: Já jsem hned od začátku cvičila na míči a chodila na těhu plavání,naivně jsem si myslela,že tím předejdu těm obtížím co mám :O Jsem doma,v práci bych to nedala... Odešla jsem na neschopenku už na konci března,jelikož dělám ve fabrice,tak by to bylo stejně náročný.
Dneska jsem koukala k holkám do neočekávání,no co se to tam děje? Ta Karol je nějaká hádavka :00:
Já mám do toho druhého termínu dnes přesně 100 dní a jsem z toho nervózní jak sáňky v létě :s: Taky se bojím a to nevím do čeho jdu :///:

03.07.2012

Jako že nenápadně se mě doktor ptá,,Co by jste chtěla maminko?´´ A já na něj,,No chtěli by jsme holčičku´´A on na to ,,tak jí tam máte´´ :dance: :dance: :dance: :girl: Máme strašnou radost :kiss

Tak konečně vím,co mi plave v bříšku :-*
Tak konečně vím,co mi plave v bříšku :-*

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Víš všecí v rodně mají kluky jak moji sourozenci tak i manželovi sourozenci, takže holky umím jenom já teda spíše manžel já už jednoho kluka mám z prvního manželství.Ale tak bych mu toho kluka chtěla dát. Úplně to na něm jde vidět jak si ho šíleně přeje.Mám strach že bude zklamaný sic u něho to vydrží jenom chvilku a bude zas rád i za holku.Moc je miluje, ale přeci jenom, však mi rozumíš. :a:

03.06.2012

Ahoj holky,potřebovala bych radu od zkušených.Jsem teprve 17tt je možné že mi tvrdne bříško? Už mě na to několikrát upozornila segra a dneska jsem si toho všimla sama.

Miruš dej si na seznam.cz tvrdnutí břicha 17tt a je tam diskuze. Asi bych to určitě dr. řekla :one:

03.06.2012

Ahojky holky. Tak by mě zajímalo,kde nakupujete vše potřebné pro naše miminečka? Jsem sice teprve v 17tt,ale zajímalo by mě,jestli dáváte přednost internetu a nebo nakupujete v kamenném obchodě.

Oblečení pro obě děti kupuju z 90% na netu, je tam větší výběr, mnohdy lepší cena. V kamenném obchodě kupuju jen když na něco zapomenu a nutně už něco rychle potřebujeme :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mám podobnou zkušenost.
Rozhodně bych nedělala veliké zásoby plínek dopředu, protože nikdy nevíš, co kterému dítku sedne a jak dlouho tu kterou velikost bude používat. Já teď kupuju přes internet to, co vím, že synkovi sedí a využijeme to. Když se narodil, měla jsem koupený jeden balík pampersek v té nejmenší velikosti, ten jsem musela mít do porodnice. Další balík jsme kupovali cestou z porodnice a pak jsme vystřídali několik jiných značek (hlavně kvůli ceně), jednoznačně jsme to měli vyřešený až ve velikosti 4 :s:
Teď čekám druhé dítko a pro něj mám zatím taky jen jeden balík novorozeneckých pampersek, až uvidím, jak mu sedí, pořídím další nebo zkusím jiný

Jednoznačně internet, nižší ceny, větší výběr, pohodlnost dopravy až domů a zatím jsem se nespálila, takže dobrý :one: U mě teda vede Mimibazar.

19.05.2012

Chtěla jsem se vás těhulek zeptat,jestli cvičíte a jestli ano,tak jak? Přemýšlela jsem taky o nějakém jiném bohybu než jen procházky.Chodíte na těhu cvičení a nebo si cvičíte samy doma?

A od kolikátého týdne jste chodily na plavání? Já si ještě připadám tak nějak opuchle,tak bych chvilku počkala až budu vypadat jako těhulka :-D

In reply to by Mirca

Ahojda, já u prvního těhu začala chodit cvičit na těhu cvičení v 6 měsíci, protože přes prázdniny žádné nebylo, takže až od září - také jsem čekala Matyska v listopadu. Jinak těhu plavání mi mojí dr nebylo doporučeno kvůli prvnímu zamlklému v 13 tt. No a teď mám cvičení už z ruky, pač jsme se přestěhovali do baráčku a nemám navíc ani hlídání, takže se mnou bude cvičit leda tak ten můj 18 měsíční Matýsek. A že mám s ním pohybu dost. Jinak jsem ještě snad nic nepřibrala, ale taky mě to čeká. Měj se krásně.

14.05.2012

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli máte zkušenosti s touhle jakoby podložkou... http://www.mladatko.cz/respisense-ditto-druha-baterie-mo%C3%82%C5%BDnos…

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka