Deníček uživatele mininet

23.04.2009

AHoj holky, tak jsem se těšila na dnešek, že si ráno udělám testík, jenže ráno jsem zjistila, že jsem to dostala :§) Tak nevím, jestli mám bečet nebo ten smutek zahnat něčím ostřej

Ahojky,
tak to jsme na tom úplně stejně. Taky jsem si ho dnes chtěla dělat...už to vypadalo docela nadějně, žádné příznaky, že by měla mrcha dorazit, ale přece jen ráno dorazila :\/: . Takže zase další měsíc. Už taky nevím, jestli brečet anebo co... Ale asi lepší myslet pozitivně a říkat si, že příští měsíc to už určitě výjde a něčím se zabavit, aby na to člověk tak nemyslel. Takže nám držím pěstičky, abychom si tady mohly příště napsat, že máme v bříšku :cc): .
Měj se hezky, užívej sluníčka a :a: :a:

ahojky to znám,
minulý měsíc jsem taky čekala se slávou a s nadšením až si udělám test. Ale najednou přišla mrcha dřív než jsem čekala, po 26 dnech. Dostávala jsem se z toho víkend, ale zase jsme na mimi začali pracovat dál. Uvidíš povede se to:-))

Neboj, jendou se nám to podaří. Holt ne každému se mimi povede hned a někdo si na něj musí počkat i několik let. Přeju ti hodně štěstíčka, at je z tebe brzy těhulka.

21.04.2009

dobré ráno všem těhulkám i těm, které čekají a doufají.....zatím jsem mezi nimi, dnes by se měla dostavit potvůrka červená....neměla jsem žádné příznaky, které mívám před mens

Ahojky,byt tebou tak testik zkusim az v nedeli,ale vim je to tezke vydrzet,vid?budu drzet palecky aby tam ty // byly :a:

17.04.2009

Ahoj holky, tak mám takový problém, netýká se to těhotenství, ale mého partnera.... :-g(

Vždy musíš chlapovi nechat nějaký prostor, nech ho ať si jede, ať se vyblbne, taky potřebují být chlapáci spolu, probrat život jak to mají s ženskýma těžký, vždyť jsou to pořád duší kluci, tak co, ty se zabavíš jinak, no néé udělát si s holkama dámskou jízdu, nebo chceš celý týden profňukat???, Když mu to zakážeš budeš za stíhačku!

Já osobně jsem byla na vodě 4x, vždy jsme sjížděli Vltavu a jednou Lužnici. Jezdila jsem se svým teď už manželem. Vždycky jsme jeli kolem prvního května, rodina kroutila hlavou a nechápala, mě rodiče nevěřili, že si to užívám :-) No a před rokem jsme si na dovolené v Norsku zaplatili sjezd ledovcové řeky, takže to bylo úplně něco jiného, adrenalin jak prase, ale ten nejúžasnější zážitek, na který budu já i manžel velice dlouho vzpomínat. A to jsem normálně kliďas a nebezpečí a vzrušení nijak nevyhledávám. takže moje rada: nedělej mu scény, pusť ho, jen mu řekni, že máš o něj prostě strach a jestli s sebou mají zkušeného instruktora nebo jak to bude zajištěný, jestli budou mít neoprény a tak. No a to, že tobě řekl, že to bude divoký a své mámě, že to bude v klidu je úplně normální, já jsem naše taky uklidňovala a sama jsem z toho byla nervózní. Jé, já bych jela hned!!!

z toho si nic nedělej,ten muj brouček taky jede v květnu a červnu na týden sjíždět řeku a já s tím prd udělám,.občas chlapi,potřebují být jen se svým "pohlavím" o to víc se na Tebe bude pak těšit,..ale nesmíš mu dělat scény to je pak chlap rád když vypadne z baraku,musíš naopak být milá i kdyby jsi se přetvařovala a věř že si uvědomí že má doma to svoje zlato na které se bude mooc těšit,.paa Janule

Asi bys ho měla pustit a dát mu požehnání. Řekni mu ale o svých obavách. Myslím, že tím "stoupneš" v jeho očích. Nevím kdy čekáte přírůstek, ale potom se už jistě od vás netrhne na dobré 2 roky, než mimi povyroste. Tvé obavy chápu, ovšem ruku na srdce, nástrahy na nás všechny číhají za každým rohem a ty by se taky neměly podceňovat. A proč vyhledávají adrenalin? Protože si tu a tam potřebují něco dokazovat, nebo si tím zvyšují sebevědomí - čert aby se v nich někdy vyznal. Pa pa a nech si to všechno ještě projít hlavou, hlavně si o tom popovídejte v klidu, ať nevykopete topůrko sekery, které by trčelo mezi vámi. Zuzana

10.04.2009

ahoj holky, chci se zeptat, jak chodí kontroly ze socky, když jste na nemocenské? Chodí vůbec?

Ahoj
Já už jsem na nemocenské v těhotenství skoro 3 měsíce a nebyla na mě kontrola ani jednou.
Mám celkem dobré vycházky, od 8-12 a od 14-18, takže vcelku fajn.
Někdy se mi teda nepodaří dodržet, že se jako o trochhu zdržím nebo jedeme někde na celý den, ale zatím v pohodě.
A proč nemáš vycházky?
Zuzik

njn kdyz uz je clovek jednou na neschopence tak se to musi prezit, ale je pravda ze jako tehulka nic nepredstiras tak byho nejaka ta hodinka nezabila vid? no kontroly ze socialky nechodi, ted te chodi kontrolovat zamestnavatel, ja za tu dobu co jsem byla na neschopence na me nebyla kontrola ani jednou, ale to si proto ze jsem z kolina a delala sem v pardubiccich tak to je celkem dalka, ale jehezky a je to hrich sedet doma

10.04.2009

ahoj holky, chci se zeptat, jak chodí kontroly ze socky, když jste na nemocenské? Chodí vůbec?

No moc prej nechodí ale mě při prvním těhu po měsíci přišla. ale asi chodí víc ve velkých městech. Ti doktoři jsou fakt kreténi proč tě jako drží doma to nechápu, to jako budeš zavřená do porodu??? Já měla vycházky dopoledne 9-11 a odpoledne 15-18 ale jsou dny kdy na to stejně kašleš a o víkendech by mě doma nikdo neudržel. Takže přeju at ti nepřijde. Mě u druhýho těhu nepřišla a to jsem marodila od září až do 17.3. papa :a:

31.03.2009

Anketka pro všechny.... která z vás je ve vztahu s větším věkovým rozdílem a jak to v takovém vztahu klape? Myslíte si, že je lepší mít staršího partnera? :one:

Ahoj, můj manžel je starší o 8let. Letos jsme se vzali po 8 letech a teď čekáme první mimi. Neměnila bych ani za nic. Jsem naprosto, ale naprosto spokojená :-)

tak já mám přítele o sedm let mladšího a jsem spokojená,vzhledově ale ani povahově na to nevypadá,a v domáctnosti se chová lépe jak kterýkoliv jiný co by byl starší.Neměnila bych ho,a s naším synem jsou to mí dva chlapi.Petra a Lukášek

Ahoj, tak mezi mnou a mým manželem je rozdíl 9let a mladšího bych nechtěla ani za nic..ale ani staršího..takže mě to vyhovuje tak jak to je..jsme spolu už 6 let, a všechno klape tak jak má.. :c:

já mám přítele staršího o 11 let,mě je 23 a jemu34,dnes jsem zjistila ,že čekáme miminko.jsme spolu už 3 roky a klpae nám to...občas je to takovej můj bručounek :s: , ale jinak si nemůžu stěžovat... myslím,že mít staršího partnera je lepší než mít stejně třeba,ale samozdřejmě záleží na každém, jak kdo si rozumí a jak komu to klape....hlavně se od toho nenechte odradit holky, a držte se svého rozumu :dance: :qu:

30.03.2009

Ahoj holky,

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj já jsem taky otěhotněla jeden den po zkončení MS.Ted jsem v sedmém měsíci a čekám holčičku.Otěhotněla jsem asi 4.10. a 17.10. ještě před tím než jsem to měla dostat jsem si dělala test a už byl pozitivní.Bylo mě totiž divné že jsem jeden den špinila mimo termín MS.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka