Deníček uživatele Mimiska

06.07.2010

Ahoj Chtěla jsem se zeptat jak uspáváte děti kolem 10 měsíce věku.My s tim máme dost problémy.i když je malá vyditelně unavená-mne si oči,zívá,fnuká.....

a v kolik ti usina odpoledne a v kolik pak stava?a v kolik ji pak davas spat vecer?
my taky bojujem,maly vztava v 5:15,pak jdem kolem 9h ven,nekdy usne nekdy ne
kdyz usne v tech 9 tak je to dobry,v 15h spi venku znova,spi tak 30min az 2h a vecer je ve 20h v posteli
kdyz ne tak je to blby a jde spat az tak kolem 13h,spi tak 30min az 1h,a samozdrejme ze je pak protivny a unaveny brzo,jenze ja ho spat nenechavam a delam vse proto aby nesel spat,klidne ho kolem 18h vykoupu pak si chvili jeste hrajem a nejdriv v 19h odpada u mlika
nevim jak ste na tom vy,ale nas je celou dobu co je vzhuru aktivni,vterinu neposedi,porad nekde lozi a chodi bud kolem nabytu a nebo za ruku po byte a kdyz se necha pes tak otravuje jeste ho,takze kdo by nebyl vycerpan,ze ;) ?
tak to mame my,snad sem t i pomohla,poraadila ci uklidnila ze v tom nesi sama :a:

Ahoj mému Vojtovi je dnes 10 měsíců a máme to samé. Je zvyklí usínat se mnou v posteli a v noci se několikrád vzbudí na kojení. Už jsem z toho vyřízená. Teď jsem se rozhodla s tím něco dělat.
Lexi tady popisovala jak učí Olivera spát podle jedné knížky. Poslala mi jí a já to zkouším taky. Už 3 noc dávám Vojtu spát samotného a chodím k němu po několika minutách jak je v knize napsaný. Nesmím ho brát do náruče jen hladit a uklidňovat, ale on se vůbec nenechá. Zdá se mi to čím dál horší než lepší. Dnes jsem ho dala ve 2 odpoledne do postýlky a on po hodinovém řvaní spal púl hodiny. Zbytek dne byl hrozný, byl protivný a ospalí. Tak jsem si aspoň myslela, že bude dobře usínat večer, ale to jsem se zmýlila. Byl ospalí, ale stejně dělal jak kdyby ho někdo vraždil. Až se z toho v postýlce 2 pozvracel. No jsem zvědavá kdy to přejde a bude sám usínat bez nějaké scény.
Moc jsem ti nepomohla co? Jen si myslim, že musíš taky to brečení vydržet a doporučujou dávat spát děti do postýlky i přez den, pokuď nechtějí spát. Tak ať se vám to daří, jsou to takoví malý tyrani, jak se jim trošku povolí hned toho využijí a pak se to špatně napravuje. :^O^:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka