Deníček uživatele Miluše L.

23.04.2015

Ahoj, koukám na kočárky. Který podle vás je nejlepší? Chci kočárek, který bude mít podvozek bezproblémů.
Na syna jsem měla Camarelo, ale s podvozkem jsme měli neustálé problémy, vrzal, brzda nešla, museli jsme nosit klíč na dotahování šroubů (se nám jednou kočárek rozložil a chytali jsme korbičku nad zemí.

Zamilovala.jsem si kočárky G mini :) Ale nakonec máme doma caualplay s4  :) Nelíbí se mi teď ten boom "vajíčkových kočárků" které má každá druhá maminka :)

20.04.2015

Tak holky, dnes jsem šla k lékaři, ale ne aby mě prohlédl, ale že mám vysoký tlak, který je bez prášků od čtvrtka zatím nízký. Napsal mi Dopegyt a zatím ho nemám brát. Doma se mám měřit a když mi tlak vylítne tak začít brát 2x1 tabletu.

19.04.2015

Ahoj holky, vím že je to brzo, ale už přemýšlím nad jménem pro holčičku.
Termín by měl být až 28. prosince, takže dost času a takový malý živý vánoční dáreček.
Příjmení je Loudová.
Jaké jméno myslíte, že by se hodilo?
Pro kluka plánuju zatím Honzíka nebo Kubíčka.

Ahoj my mame Adrianku krssny jmeno a nema ho skoro nikdo :) svatek ma 26.6. A ted cekame druhe 10/12 mam termin a bude to terezka nebo daniel ;)

Tak já má doma Pavlínku a Leontýnku.Nechci se nikoho dotknout,ale Nela je jméno,která já si spujuji se zvířáty.A krom toho jich v poslední době je opravdu dost.Mě by se k vašemu přijmení líbyla Ema,Eva nebo zmiňovaná Eliška,ale je to na vás.Taky jsme se nemohli doma dlouho domluvit.

Tak já už mám doma Terezku a Tomáška, tak přemýšlím, aby se to hodilo. Myslím, že Nela bude fajn.
Líbí se mi i Deniska, ale dcera to zamítla. :s: Verunku mi taky zamítla :s:
Dovoleno je Nela, Gabriela, Sabina, tak ještě něco zamítne manžel a vyjde nám jen jedno jméno. Myslím, že syn by zase zamítl Nelu :///: . To jsou ty předsudky si vždycky pod tím jménem představíme nějakou osobu. Tím, že se to má narodit na Vánoce tak uvažuju o jménech od února do října.
Já nad tím hrozně přemýšlím, aby se to hezky říkalo, aby s tím samo dítě při vyslovování nemělo problémy.

16.04.2015

Ahoj holky, přidávám mé dva testíky. Jeden jsem si udělala už v neděli, 7 dní před plánovanou menstruací a vyšel mi tam duch. Druhý testík jsem si udělala dnes ráno a 2// už jsou daleko zřetelnější a to jsem ještě 3 dny před plánovanou menstruací. :€O:

Tak čekáme přírustek do rodiny, dnes už je to dle testu jasný
14.04.2015

Ahojky, tak sice ještě nemám termín menstruace, zatím jsem dnes 23DC, ale jelikož mě bolí podbřišek už od velikonoc, jsem stále nafouklá jak vzducholoď, podrážděná, prsa plný a dnes se mi dělá špatně jenom vidím chlebíček co mi přinesla kolegyně. Udělala jsem si v neděli a včera testík a mám 2//, sice je jedna strašně slaboučká, ale je tam.

30.06.2014

Ahoj, mátě někdo zkušenosti s vlasovou mezoterapií? Moje lékařka říkala, že je to skvělá věc, která funguje v boji proti padajícím a řídnoucím vlasům. Už se přes rok nebarvím, pořad pečuji, stříhám podle měsíce, ale pořád vlasy nemůžu dát dohromady. Docela dost peněz už jsem utratila za různou vlasovou kosmetiku ať z lékárny nebo z drogérií, či od kadeřníků. Vlasů opravdu málo, jsou slabé.

20.04.2014

Ahojky, chci se zeptat. Dnes mám 37 den co to jakoby nemám, ale musím mít slipovou vložku už týden, protože špiním, ale velmi slabounce, vydrží jedna slipovka celý den. V pátek jsem si dělala těhotenský test a ukázal negativní. Včera jsme měli mazlící den a já při tom trošku krvácela, tak jsem si myslela, že se mi to rozjede, ale zase nic, teď už ani nešpiním.

Ahojky,tak půl roku neberu antinu,měsíčky jsem měla pravidelné a v červenci jsem nedostala měsíčky tak jsem čekala 14dní a pořád nic,tak jsem jsi udělala test a vyšel mi,že nejsem v tom tak mi to nedalo a udělala jsem druhej a zase vyšel,že nic..tak jsem se obědnala na gyndu a řekla jsem dr.že jsem to nedostala a on mě vyšetřil a pak udělal UZ a říká mi jste těhotná a já na něj fakt a on budete to chtít nebo ne a já říkám ano budu :-) Zjistil mi,že jsem ve 4-5tt a za 3týdnu mám dojít na kontrolu Jinak při posledních 2 mazlení jsem taky trošku krvácela..

no mužeš,at tak nebo tak bych se objednala tak za 2 týdny,doktoři píchají vyvolávačku po 2 týdnech zpoždění a pokud bude test pozitivní tak je taky větší šance že už na ultrazvuku bude tečička

No, já bych tam zašla každopádně :-) buď bude pozitivní, tak bych počkala další týden na gyndu, nebo negativní a šla bych hned.

31.03.2014

Dnes byl celkem pohodový den. Přesto jsem asi na konci svých sil, zhroutila jsem se a nedokázala jsem nikomu říct proč brečím. Vnitřně to vím, ale vysvětlit to okolí nedokážu. Po práci, když jsem jela domu potkala jsem bývalého, strachy jsem jela domu, že se budeme nějak konfrontovat, nakonec se mi vyhnul (dluží na výživném), což jsem docela uvítala, nemám sílu se s ním hádat před lidma.

31.10.2013

Ahoj, po přemlouvání manželem jsem se chtěla vrátit po 3letech k světlým vlasů. Šla ke kadeřnici a ta mi udělala melír + zbytek hlavy probarvila na rezatohnědou, poté začala stříhat. Chtěla jsem na mikádo a barvu přirozený melír. Barvu mám děsně strakatou nestejnoměrnou...snad se to postupně trochu vymyje, ale z čím se nedokážu smířit je střih.

Děkuju, všem za příspěvky, ale neumím tu fotku sem vložit. Naštěstí se to trochu vymývá a trochu si to sedlo, tak snad si časem zvyknu.

Tak ja jsem kadernice, ale fotka pro lepsi predstavivost by byla fajn. Pokud nejsi spokojena s barvou ani strihem, je mozne to reklamovat. Bud ti vrati penize, nebo vlasy predelaji, pokud uz tam nechces jit, tak jedine barvu prebarvit sama na stejnou po cele hlave. Jak se pise niz, tak ten modry sampon na zvyrazneni a zesvetleni meliru ti pomuze s flekatym melirem, ale pokud je flekata barva zlatohneda, tak na tu ti to nepomuze. Co se tyce rustu vlasu, s tim bohuzel nehnes, jsou jen spekulace o tom co "udajne" pomaha, ale vlasy jsou jen odrazem zivotniho stylu a genetiky. Jedine prodlouzit, docasna varianta je cenove dobra, ale nevydrzi dlouho, trvale prodlouzeni je hoodne drahe. Nechapu proc v tech kadernictvich nejsou scopny poslechnout pozadavky zakaznika, ja delam vlasy jen u lidi doma a 70% klientely mam jen diky tomu, ze neco potrebovali "opravit" a breceli mi do telefonu. A nechapu ten melir, 10% je myslen peroxid? Ja delam s 9% na hodne velke zesvetleni a na prirodnejsi zesvetleni 6%, setrne rozhodne neni vubec nic. Nikdo ti tu moc nepomuze, rad moc neexistuje, snad jen popreji at si brzo zvyknes a priste lepe vyberes kadernika :-)

Dej fotku, těžko se po popisu něco radí a hlavu vzhůru, jsou to opravdu "jen" vlasy, které dorostou ;)

12.07.2013

Ahoj holky, potřebuji někoho kdo se vyzná v zákoníku práce, protože jsem ho prošla, ale stejně si chci některé věci ujasnit.

me to taky prijde jako by te chteli vyhodit a nedat odstupne,proto ta smlouva na mesic a pak bez odstupneho vypoved.kazdy pracak ma pravni poradnu jak postupovat nebo se muzes obrátit na inspektorat práce poradi co delat,jak postupovat.ja jsem se o to zajímala,protoze jsem chtěla jen rani smeny,neplanove jsem otěhotněla,tak to bude aktualni za 3roky,ale i tak uz vim kam se obrátit a ze ti tam pomůžou.

ahoj, mně to připadne na dnešní dobu úplně normální, takový bordel je i ve sféře soukromé s tím, že tam ti dávají smlouvu pouze na určito, abys je po rodičáku raději neobtěžovala...
podle mě se snaží to obejít tak, aby ti nemuseli dát odstupné, že ti dají nějakou pochybnou smlouvu o spolupráci na srpen a pak za měsíc skončíš a žádné odstupné neuvidíš
asi bych se zkusila poradit s právníkem a v tomto případě požadovat rovnou odstupné /máš výhodu tu, že ti případnou státní podporu budou počítat asi z platu, takže bys neskončila na nějakých 3t Kč za měsíc/
mně končí rodičák v březnu příštího roku a už sháním práci jinou...byla jsem na 2 výběrovkách, všude tak po 60 zájemcích, postoupila jsem vždy mezi 5-10 top, ale nikdy jsem místo nezískala, někteří zaměstnavatelé se ani nenamáhají odpovědět...jo, dnešní doba, je to boj, samé tlačenky přes známé, držím palce

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka