Deníček uživatele Milka

15.12.2008

Ahoj všem maminkám, těhulkám a snažilkám. Mám pár otázek ohledně adopce miminek....předem děkuji za odpovědi. :k: Je to pro mě docela důležité.

1. až 4. kdyby opravdu už nezbývala vůbec žádná jiná možnost, jak mít dítě, tak ano
5. leda tak první den dva ... ale třeba po půl roce ani za nic na světě

1. asi jo, ale muselo by být úplně maličké
2.
3.
4. kdyby už nebylo jiné řešení jak mít vlastní dítě
5. vyměnila bych ho tak max. do 14 dnů od narození, později už ne, bylo by prostě moje :h:

1. ANO a ráda, chystáme se někdy časem i když budeme mít své dítko, už to máme jasné teď :k:
2. dát šanci alespoň jednomu človíčkovi na lepší než ústavní život, na lepší start do života a navíc, pro nás to bude taky úžasné a budeme si užívat dalšího našeho dítka :///:
3. asi bych bez předchozích zkušeností si nebyla jistá jak bychom zvládali velmi postižené dítko, bohužel, ale je to tak... :-(
4. své jisté bydlení mít a vědět, že finančně je to OK, zajištěno
5. fakt nevím jak bych byla v kýblu, kdyby mi to řekli, 1) potvrdila bych si to nezávisle 2) nejspíš bych se snažila udělat z druhé rodiny součást naší rodiny a prostě je spojit, aby obě děti vyrůstali mezi všemi (2 mamky, 2 taťkové, 4 babičky... a nebo 1 hlavní rodina, ale ať má 2. rodiče třeba alespoň jako svou tetu a stýce, když by to nešlo, kdyby něco takového vůbec nešlo, což je dost reálné, asi bych se stala pacientem psychiatra :(

1 pokud bych nemohla mit svoje ,tak ano
2 protoze bych mu dala rodinu a ono me radost a pro koho zit
3
4 pokud by byl dostatek financi ,tak bych si vzala i ted co mame nase
5 nedokazu pochopit jak se neco takoveho muze prihodit.nase nastesti bylo jine nez ostatni deti (jsem v italii a tady byli vsechny tmavsi)a byl cely ja.i doktori a sestry to rikali.chodili se na nej koukat z cely nemocnice.ja v nem videla moc meho dedecka od maminky.
urcite bych za kazdou cenu chtela to moje.s tim druhym bych se snazila stykat pokud by to bylo mozny

1. Ano
2. I odložené miminka si zaslouží milujíci rodinu.
3. .......
4. I když mám vlastní, chtěla bych i z ústavu viz.2.
5. To je docela těžké. Nevím, asi bych se do té situace musela dostat, na jednu stranu by to mimi bylo na nás zvyklé,ale zase by mě hlodalo, co je s miminkem, které jsem porodila. Možná bych neměnila, ale stýkala bych se s tou rodinou jako kamarádi. Nevím, je to opravdu složitá otázka.

22.11.2008

napadá mě, když si malej hraje na bříšku s holou zadnicí, nemůže si nějak zdeformovat kulky? provádí přímo akrobatické kousky.....

mě nikdy nenapadlo ale dost mě to pobavilo :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: ,tak snad nebudeme mít ho nebudeme mít nějak šišatýho :c: :c: :c: :c: já myslím že tro je vpohodě a nic se stát nemůže :///: :///: :a: :a: :a:

ivka2222

nezlob se,ale fakt si mně pobavila :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :one: jako-že by mohly být šišatý,nebo dokonce hranatý :one: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

17.11.2008

Má některá mamina zájem o tmavě modrou cestovní postýlku CAM?...je nová, nepoužitá, malej v ní nikdy nespal...od narození spí semnou v postli.

09.11.2008

čim víc je Neo můj kocourek milovanej ťuťuňuňu, tim víc jsem studenější k ostatním....asi jsem zamilovaná, nebo nevím.

In reply to by kacenka.03

kdybych měla chlapa,tak se semnou rozejde.....koukám na malýho a řikám si,jak je nádhernej a statečnej a šikovnej atd. a pak kolem mě projde nějakej chlap, mě napadne - fuj, to je puch, teda na tom chodníku je ale bordel(tim bordelem nemyslim toho chlapa, ale třeba papíry, bláto, atd), apodobně, ale neni to žádná tragédie...alespoň pro mě ne :)

16.10.2008

ahoj, máte někdo zkušenost s touhle autosedačkou?.... http://www.autosedacky-web.cz/produkt/autosedacky-9-36-kg-racing-kid--5/ zajímá mě, jak moc se dá skutečně polohovat.

:!k: :!k: :!k: taky jsem si párkrát psala jen pro sebe :qu: :qu: jinač já s ní zkušenosti nemám, taky jsem ve fázi výběru sedačky nějaké te větší pro naši malou, jinak sem asi pomalejší, ale nechápu, jak je tam ukázáno, že se dá polohovat, tak jak se může tak natočit na spaní, když je přece vzadu opěradlo sedadla, asi sem brzda či co :? :? :? :?

07.10.2008

tak se chci podívat, jak léčit rýmu u mimi a nemůžu nic vyhledat, jelikož mi tam vždycky skočí maternity.sk....

tak já naší Denisce 2,5 měsíce dávám kapičky Libenar a odsávám.Nic jiného. Kdyby byla rýma hustší tak mi řekla doktorka ať ji vykapu Libenarem, odsaji, potom vykapu Nasivinem pro děti a vysaji. Tak uvidíme jestli nám to pomůže

ahoj, no sama bych spíš potřebovala poradit.. Jediné co vím a praktikuju je, že malýmu dávám kapičky do nosu Libenar a odsávám.. On teplotku nemá takže s ním neprovádím nic jiného..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka