Deníček uživatele Mildík Svobůdková

Takhle vypadá bejváček naší holčičky, termín 24.1.2017 .. Už jsem přibrala skoro 10 kg :(

Ale to shodím, u první jsem měla 27 kg a rodila při 91 kg. Tak krásně těhulkujte a já už se budu pomalu připravovat, protože konečně bude skříň a budu mít kam tu kupu po první dceři dát :D :D

Bříško 23+0

Ahojky, pěknej domeček  :-) ,  mám už podobnej, ted mi začal nějak růst.  Termín mam o dva týdny dyl než ty a taky čekam holčičku. Jen ještě nemám nakoupene zadne holčičí věci, mám toho hodně po synovi. :-) 

In reply to by Mildík Svobůdková

Jo jo je to super pocit. Ted si to uzivam, už mi není špatně, mám dost energie.  Naštěstí jsem i na syna mela dost neutrálních věci, protoze jsem je zdědila po kamarádce, co si nenechala říct pohlaví dopředu.  Kočár mame béžový, jen autosedačku modrou, ale to prezije.  Musíme dát brzy náušničky, aby si ji lidi nepletli :-)

In reply to by Michalka55

My jsme kočárek objednali nový. Sice nám zbyl ten po první dceři, ale chtěli jsme jiný, když vlastně nic jiného pořízovat nemusíme. Do třetího už určitě nepůjdu, tak se to pak pošle dál :D Já jsem pro naušničky co nejdřív, dokud si to děti nepamatují. Starší jsme je dali už ve 3 měsích.

In reply to by Mildík Svobůdková

Taky bych chtěla pro holčičku náušnice nejdřív jak to půjde, musím to ještě probrat s doktorkou, vůbec se v tom nevyznám. Me je dávali az ve čtyřech letech a doted si to pamatuju. Do třetího taky urcite nepujdem, ted resim dilema, jestli si nechat podvázat vejcovody. Urcite budu rodit sekcí, protoze mam problémy s jizvou. Dalsi těhotenství mi stejne nedoporučuji, už tohle je rizikove.  Ještě se poradim s doktorem. 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky