Deníček uživatele mikro

27.02.2009

:) Ahojky deníčku,už jsem zpět na dovolené bylo krásně a teplíčko,tady je hnusně a zima fuj fuj,doufám,že nás brzo přívítá jaro,na dovolené bylo zaděláváno,ale minulej týden se

No téda,ted jako závidím :!k: To muselo být pohádkový :one: Ukaž nám nějaký fotečky máš?

In reply to by ha.nka

Já jsem se snažila,trošku toho sluníčka přivíst,ale už ve Frankfurtu sněžilo,když jsem přiletěla bohužel :) Asi jsi musíme holt ještě počkat na ty krásné slunné dny a teplé večery,jéééééééééééé už ,aby to bylo :) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) Ahojky Miško,byla jsem ve Venezuele na ostrově Isla Margarita,bylo to báječné,sluníčko ,teplo 35-40 stupňů.Skvělé papání vše super........... :one: Tak já jsi to přečtu děkuji jsi moc hodná,abych se trošku uvedla do obrazu.Měj se moc fajn papa :a: :a: :a:

28.01.2009

:P Ahoj deníčku,tak mrška červená opět dorazila a ted o čtyři dny dříve,ale nějak mě to nevadí v ,protože jsem dostala od miláčka dovolenou a ,aspoň jsi jí užiji v plné parádě a

Děkuji za podporu všem jste moje zlatíčka,odjíždim v pátek na dovču.........Už se moc těšimmmmmmmmmm :) :a: Možná se vrátíme tři to by bylo bezva uvidíme necháme to náhodě a osudu........ :ww:

Ahoj, tak hlavně ať mrcha rychle odejde a můžete si dovču hezku užít. A třeba se opravdu vrátíte tři.

tak jsem ráda, že nejsem jediná, co to obrečí a přitom ví, že se v podstatě nic hrozného zatím neděje :s:
taky tu potvoru očekávám každým dnem :r:

to já to dneska sportovně nebrala,ale teď už to taky beru sportovně :-)zadaří se jindy....obrečela jsem a život jde dál :-)třeba se poštěstí nám oboum najednou :-) držím palečky pro příště !!!at hlásíš // :-) dobrou :-)

11.01.2009

:) Ahoj,chtěla jsem Vás poprosit o kontakt na Naty?Co počítá ovulační dny,někde jsem to četla a ted to nemůžu za boha najít.....Prosím o radu a co je k tomu třeba rok narození a.......

Taky jsem uvažovala, že jí napíšu, jenže nevím přesně v kolik jsem se narodila, naši říkal něco kolem 17 hodin, myslíte, že ji tobude stačit? A nezavalíme ji tím, že to po ní bude chtít tolik holek?

In reply to by Andisek

Ahoj,myslim,že jí asi zavalíme :///: ,ale napíše až bude mít čas ,tak já jsem jí napsala ,že na to nespěchám,chápu,že toho má asi dost,když má malé miminko.Určitě jí taky napiš,prubnem to néééé?????A pak jsi všichni co jsme jí napsali napíšem jestli to klaplo nebo né? :!k: :!k: :!k: uvidíme holky jestli jsi tady budeme psát,že máme dvě čárky :\x: měj se krásně a určitě jí napiš.......... :) :a:

koukám,že už mail na Naty máš..určitě jí napiš datum narození,hodinu a místo.Díky Naty,se mi podařilo tento měsíc otěhotnět..Vypočítá ti dny v měcíci a hodinu kdy se máte snažílkovat...a vypočítá to na 6měsíců dopředu.Jinak Naty už má mimčo takže to bude chvilku trvat než odepíše,ale určitě ti napíše..Budu ti držet palečky :one: aby ti to vyšlo jako mě :cc): :a:

In reply to by monke

Ahojky Monke,tak asi u tebe jsem to četla ,právě jsem to někde četla a chci to taky prubnout ;) tento měsíc jsem jsi tedy ob...........i Ra-vit.......tak uvidíme jinak baštim kyselinu listovou a laktobacily mě pak doktor doporučil....jinak moc gratuluju k miminku...........Ať jste zdravočký a pěkně rostete :e): :one: Moc děkuju už jsem jí napsala,počkám jsi asi ted toho má moc,když má miminko...........měj se moc krásně papa :a: :a:

07.01.2009

:) Ahojky deníčku,tak dnes skončila ms a jde se na další snaženíčko......ted je pěkná zima venku,tak čaj a postel zahřeje,tak že by se zadařilo..........uvidíme........

že je nejlepší trávit tyhle dny v pelíšku ve dvou...a ještě si to můžeme odůvodnit, že je to vlastně záslužná činost a rozhodně je to neodkladná dřina.. :-D
Jen manžel je nějakej strašně línej...má asi zimní spánek...medvěd jeden....

03.01.2009

Ahoj deníčku, :spid: tak včera kolem jedné hodiny dorazila ms,ale tenhle měsíc jsem tak trošku tušila :?

Ahoj mikro,statečná kočka,jsu ráda,že to bereš v pohodě,s takovým přístupem se ti zadaří rychleji uvidíš :one: Já mám po ovulaci,mám to dostat 16 ledna,ale mám delší cyklus může přijít iu 20.Já půjdu ny vyšetření s manželem tedkom v lednu,protože nám už snaženíčko trvá skoro 2 roky(hrůza)Tak se i těším,protože se konečně začne něco dít :) :k:

In reply to by kesja

Ahoj,tak to tě moc držim palečky,aby se už kurna zadařilo :e): 2 roky už je dost dlouhá doba kočičko,tak Tě přeji miminko do bříška co nejdříve.....Tak už máš právo,aby jsi se radovala a vozila kočárek.......Moc držim palečky,a napiš jak dopadlo vyšetření..............Měj se moc krásně..........a děkuji za podporu jsi hodná.............. :) :a:

No jo no... ale holky, těhulek je dost, že? Tak abychom se pomalu připojily... Zahlídla jsem tu klub červíci 2009 :dog: Hezké. Tak máme co dělat :k:

In reply to by Andělína

:///: Jojo,čas ,aby už jsme se pěkně kulatili :s: Já jsi myslim,že to do jara přijde mám takové tušení a vždy mě to vyjde......Tak držim moc palečky měj se krásně............. :) :a:

17.12.2008

Ahoj holky moje :) :) :) Jak se máte?Já jsem v jednom kole v práci hodně lidí a doma hodně práce a dárečky dokupuji a balim.Kdo nám taky otěhotněl,já zítra budu mít ovulaci,tak bude s

Ahojky,tak já taky ted lítám po obchodech a sháním dárky a nějaký už naštěstí mám :) Jinak mi končí ms a tak začne sváteční tuleníčko,mazleníčko a mohlo by se už sakra zadařit ne?
A když ne tak v lednu laparoskopie a třeba se leccos osvětlí.Tak přeju,aby to dnešní nebo zítřejší tuleníčko,když máš tu ovu,bylo úspěšné :one:

In reply to by Lidussinka

Ahojky,no přes ty svátky by to mohlo klapnout,budeme více doma a budeme mít na sebe více času,mazlení a tulení......... :) .Přeji Tě ,aby Tě to vyšlo a at se zadaří. :one: :one: :one: taky přeji bohatého ježíška a hodně zdravíčka :///: Měj se fajn..............

04.12.2008

;) Ahoj holky moje,tak já to dnes ráno dostala :( potvora červená se dostavila :( ,ale bojovat budu dál,tak snad příště přes vánoce budeme více doma,tak se třeba zadaří :///: Ani jsem

Ahoj Mikro :a: :a: :a: tak tenhle měsíc to mám jako Ty, taky to dostanu a vůbec se netrápím taky tomu nemůžu věřit ale těším se na další měsíc zkoušení a mazlení :s: :s: :s: sržím palečky at se nám to povede příště :c: :c: :s: :s: :one: :one: :one: papa a užívej si zatim každý den ležením na bříšku pak už nám to nepůjde :-) až budem těhulky :-) :s: :s: :s:

In reply to by powynka

:) :) :) Ahojky děkuji,tobě to taky moc přeju,přesně tak není proč se trápit,když přijde ms ona jednou nepřijde a tak to beru. :one: :one: :one: jojo na bříšku spinkám moc ráda :///: měj se moc krásně papa

Jsi skvělá, takže držím palce, víš jak, odvážnému štěstí přeje, tak po hlavě do toho!
Taky se měj krásně :) :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj holčičky moc Vám děkuji za podporu jste zlatíčka :h:

02.12.2008

:) Ahoj holky,tak dnes měla dorazit ms a ještě nic :00: tak uvidíme mám to vždy přesně na den a ani mě nic není a nic mě nebolí.Ještě počkám ,testíky jsi nedělám chci to nechat ná

Ahojky. Jéééééé tak to držím mooooooooooocccccccccccccc palečky,aby tam byl už u tebe v bříšku mimísek. :cc): Třeba už jsi u tebe zavrtal. :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky ,tak jak to u Tebe vypadá u mě zatim nic,ještě jsem to nedostala :///: tak uvidíme,děkuji a Tobě taky držim moc palečky :) papa hezký večer..........

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

stále nic,ani hlava mě nebolí ani prsa,ani v podbřišku....... :///: .....tak uvidíme testík jsi dělat nechci nechám to náhodě...............................,ale budu se hlásit co a jak................jestli jo nebo ne potvůrka ms..... :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) Ahoj ,tak testík se nebude dělat páč jsem to dostala dnes ráno,červená potvora se dostavila,ale je mě to nějak jedno,beru to tak jak to je.Tak příště třeba..... :00: :one: to klapne a co ty držim palečky ať to klapne :one:

21.11.2008

:) Ahoj Holky nevíte někdo jestli,už ta Renča to má za sebou a co se jí narodilo?Psala,že jde ve čtvrtek na vyvolávačku,tak už by to asi měla mít za sebou né?Holky pište prosím,jestli

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky