Deníček uživatele Mikitka

15.05.2011

Ahoj tetičky a kamarádi,

7. měsíc
7. měsíc

ahojky no jo to je teda hubenour :-) nikolka má 8 a žádná tlustá teda není :-) jinak to začínají být pěkní šikulové,co?mějte se krásně,zatím pa pa

Jééééžiš ten je hubeňoučký - žížalka jedna! A už jste doufám v pořádku, co? Já tak závidím to baba, mama.... Kubík jak má vrchní zoubky, tak přes ně dělá jen pfffff, pfffff, pffff

Jééééžiš ten je hubeňoučký - žížalka jedna! A už jste doufám v pořádku, co? Já tak závidím to baba, mama.... Kubík jak má vrchní zoubky, tak přes ně dělá jen pfffff, pfffff, pffff

05.05.2011

:*8*: Ahoj tetičky a kamarádi,

Lobkova (neověřeno)

Velebnosti to je hnus :jawdrop: chudinka malej..držíme palce...ach jo..škoda že můžem jenom psát a nijak pomoci..to mě napadá u každého přízpěvku kde je nějaké trápení...vždycky si říkám - I TOTO POMINE :)

Vím co to je za hnus,můj syn budou mu 4 roky má taky laryngitídy...každou chvíli má zachvaty. kdyby měl zachvat tak nečekej a rychle na chladný vzduch nebo k mražáku. Přeju hodně štěstí a zdravíčka :)

01.05.2011

Ahoj tety a kamarádi,

Krásné jaro
Krásné jaro
Lobkova (neověřeno)

Miki malej je oprávdu nádhernej kluk :one: moc mu to na fotkách sluší :dance: my máme taky pořád hlubokej a střídáme s golfáčema co se dají dát uplně do lehu..takže pohoda...tak už se naučil jíst říkáš? to je fajn :hu: maso mu dávám občas ale už bych měla začít pořádně, pořád ho krmím jako sebe, mě by stačilo maso jednou za týden..mějte se krásně papa Miru a Bastík

Taky máme ještě hlubokou korbičku akorát někdy střídám s golfáčkem :-) když vím že bude chtít sedět a čučet ven :-) je super že tak krásně začal papat,taky dáváme masíčko,a sušenky od sunárku :-) zkoušela jsem ji vážit a na naší váze oblečená 8 kg,ko máme až v sedmi měs ale dojedu si k dr na váhu at vím co a jak :-) pa pa a pěkné bruslení.na zumbu jsem koukala ale mám pocit že byc to nezvládla :-(

máte krásnou židličku nebo sedátko nebo co to je na tý druhý fotce, a malej jak je šťastnej! My máme na kočárku taky ještě korbu, sem tam jí to zvednu trochu do sedu.

19.04.2011

Ahoj tety,

to náš Radim dělá taky :-) můj chlap skonstatoval ,že by to nedal aniž by s mískou neseknul , posera :-) holt u vás to bude chtít čas

a obdivuju tvoji trpělivost když niky tohle začne končíme s jídlem protože na to já teda nervy nemám :-) to aby jste měli ona pláštěnku,ne?ale ona zase niky to dělá jen když má dost takže to u nás není tak že bych ji musela do jídla nějak nutit a byla ráda za každou lžičku.dneska jsme měli taky skleničku protože jsme byli na cestách a musím říct že denně bych ji to dávat nemohla oproti domácímu je to hnusný a ted jsem koukala že se nějak osypala ale přitom to byl hipp,tak teda nevím :-(

In reply to by helisek

Já taky vařím doma, ale byli jsme o víkendu pryč a sklenička mi zbyla, navíc mi bodla, bo jsme měli dopoledne lítání, tak jsem nestihla uvařit. Jsem ráda, že to doma má taky někdo takový, i když ne celé jídlo :-)

Lobkova (neověřeno)

Téééda to je borec :one: má nádherné oči :///: a prská jak nasraná kočka :qu: no asi budeš muset vařit doma, domácí je domácí hihihi..já bych mu to trochu ještě zředila aby to bylo jako přesnídávka..nám se to osvědčilo..taky to takhle vyhazoval jak když to leze z mlýnku ale na to prskání ti to asi nepomůže to mu to jen půjde líp a doprskne dál hihihi :\x: no holka držím palce apřeji pevné nervy :dance:

Ahoj Mikitko, no já jsem se nasmála, u Tády tady tohle prskání vůbec neznám :€): Je kouzelnej, fakt :s: Jinak si užij volnější dny, malého dej pěkně babičce a odpočívej :a:

13.04.2011

Ahoj tety a kamarádi,

tak asi za 20 minut to bude přesně půl roku, co je Mareček mezi námi. Strašně rychlo to uběhlo, pořád na to myslím, jaké to bylo u porodu a tak.

Letí to neskutečně, přejeme prďolkovi vše nej k jeho mini narozeninkám!!! Neboj malej bude dobrej!!! My sme taky bojovali a bopjujem pořad s jídlem..nechtěla nic .. obcas mrkev...a ted ji zasmakovalo prave maso...s tim sni skoro cokoliv..mějte se krásně !!!!§

tak k půl ročku všechno nej hlavně zdravíčko . Tedy vy baštíte jako jo a ne , ale neboj to se dožene :-) zkus měnit a kombinovat jak píšou holky , my tedy vystačíme max se dvěma druhy ,je to syn svého otce , baští a neremcá :-D ovšem až na mrkev a pod ,to nás betonuje . Dávám dýni ,cuketku ,brambory , masitou papriku , špenát , kukuřici no ob den má něco jinýho :-)

Musíš víc asi kombinovat. Tam cuketa, tam tykev atd. Posledně sem přidávala i brokolici a dala sem jí tam málo, prostě ať si zvyká :-) Nebo dát 3zeleniny+maso -to je ideál :-) Malá se po tom může umlátit :-) A váhu zcela jistě dožene, to se nemusíš vůbec bát :-)

Lobkova (neověřeno)

Chudinka malej, držím palečky ať jste z toho brzy venku...pohlaď ho za mě ju?

09.04.2011

Ahoj maminky,

Ahoj Markét, tak já nevím, ale podle mě když mu to vyhovuje, tak je to v pořádku. My sice dáváme jen kašičku na noc a jinak mlíčko (MM), ale podle toho jak to píšeš, tak to bude u vás v pohodě. 2x denně kojíš a má Nutroš, takže to bude v pořádku. KDyž tak se zeptej dr. - teĎ tam někdy jdete,ne? Nebo už jste byli?

tak mi příkrm zatím je na oběd ,dá tak 100g a zapije 100 Beba a když má jo hlad tak na večer kaši a tu si taky zapíjí mlíkem :€\€: zkoušela jsem čaj a nic , prostě mlíko :///: celej tatík ten dá taky denně litr :s:

my jsme natom nejak podobne rano si da 120ml beby pak tak za 3-4hod toje kolen 10h ma kasi pak zase za 3-4hod mleko120ml a nekdy dostane za hodku banan pak dostane zase za 3-4 hod bebu 120ml a pak kolem osme vecer zemaky s pesnidavkou-kasicka nam na noc nestacila tak to davame ne obed a samozrejme taky behem dne cajik.Takze si myslim ze nestrada me dokonce rikala dr ze ony nekdy ty deti si dokazou sami nasadit takovou svoji dietu-od moji kamaradky mala nepije mleko od 6mesice a kdyz si da tak jen rano a to uz ma 9mesicu.

09.04.2011

Ahoj maminky, potřebuji poradit s příkrmy. Včera jsem udělala Marečkovi na páře mrkvičku a brambory, rozmixovala, dala kapku olivového oleje a studené dala zamrazit.

presne tak jak pisou holky a me se po rozmrazeji navic zdaji jine(jakoby kysle)zmeni chut
a jeste neni moc dobre mrazit ryzi :a:

30.03.2011

Ahoj Říjňátka,

Fotečky
Fotečky
Fotečky

Ahojky, myslím, že mám úplně ten samý kočárek, a to i vzor a barevné provedení. :-) Mareček je krásný a jak hryže tu postýlku :-)

26.03.2011

Ahojte broučci,

To je super, že jste to tak krásně zvládli, my jdeme na třetí očkování v úterý, snad to bude bez teplot jak předchozí dvě :)

Tak to je paráda! TO jsem ráda, že to proběhlo v pořádku. Jsem zvědavá na nás, ale kdo ví, kdy to bude. Pozdrav Marečka.

jeee, tak to jste stejna vahova kategorie jako my :-) tonda tento tyden na peti mesicich taky vazil 6,5 kila. a ockovani mame za sebou zatim dvoje, oboji bez reakce, bez teplot... tesime se na vase fotky, ja sem dneska taky zas asi nejaky vlozim.

11.03.2011

Ahoj Říkňátka,

Miluju ho víc a víc a to jsem si myslela že to už nejde!!
Miluju ho víc a víc a to jsem si myslela že to už nejde!!
Miluju ho víc a víc a to jsem si myslela že to už nejde!!
Miluju ho víc a víc a to jsem si myslela že to už nejde!!

Tatínka jsem neviděla,ale zdá se mi, že je Mareček dost podobný na maminku ;) Moc Vám to spolu sluší :one:

teda jak mrská těma nohama to je sranda jsem se tu tlemila :-D fakt bomba :-D já mám taky tolik videí ale nevím jak na ně tak se bohužel nepochlubíme :-( taky se takle umí odstrkovat a dává nohy pod sebe :-)

Videjko je supr! Mareček je moc šikovný :c: ! Taky už začínáme lozit, ale jenom dozadu, jsme jak raci. Jinak moje dítě by taky do půl osmé nevydrželo, věršinou chodí spát tak o půl sedmé a spí do sedmi do rána s jedním nočním krmením. Nevím, čím jsem si tak hodné dítě zasloužila...
Na fotky se už těším, ta šup sem s nimi!

jé to je šikulka :-) taky si pořád říkám ,že toho nešeho láskou sním :-) Tak to Radimek je zlatíčko , spát chodí mezi osmou a půl devátou a s jednou až dvěma přestávkami se pak budí ráno kolem sedmé :-) ovšem až na poslední dva dny , to večer usnul a v noci žádné kojení :r: a psal až do rána :-) já už naučená ve dvě seděla a čekala a on nic , tak jsem kolem třetí zalomila a probrala se až v 6.45 kdy se mi kutálel do postele :-) A co čumím ,tak teď se mi naučil ukázkově spát přes den , uložím mezi 12-13 a spí 2-3 hodiny :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka