Deníček uživatele mikinka

20.12.2008

Ahojky holky,chtěla jsem se zeptat jsem od 25.3.2008 na nemocenské a v půlce listopadu jsem šla na mateřskou.Chtěla jsem se zeptat,kdy mi přijde první mateřská až po porodu nebo už by měl

zlatko, to co ti prislo, to nebude nemocenska, to uz bude materska, ono je to totiz uplne stejne, nejakych 69% jestli se nepletu a maximalni deni strop nejakych 560Kc, takze pokud si moc nevydelavas, tak to mas porad stejne

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to jsem zvědavá tento týden mě přišli penízky,ale furt ta nemocenská a částka normální jako každý měsíc a ne jen půlka,když jsem teda nastoupila v půlce listopadu.Ten papír od gynekologa jsem zaměstnavateli samozřejmě donesla.Já budu mít nárok hlavně kolik mateřskou,když jsem byla v zaměstnání jako barmanka a ve smlouvě mám 8000 kč čistý příjem?Mě se ale neptali jak dlouho budu na mateřské.Chtěla bych na ty tři roky,abych měla tech 7300kč nebo kolik je to přesně.Tohle se asi říká na sociálce až po porodu nebo kdy?

SilvieS

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teď už se nerozlišuje, jestli je vdaná nebo svobodná. Má nárok jen na 28 týdnů. V případě, že má dvojčata, tak je to těch 37 týdnů.

30.11.2008

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat od včerejška me bolí břicho a mám průjem ne teda moc,ale k tomu mě tlačí žaludek a tvrdne břicho.

Ahoj to se mi stalo před týdnem celý den mě bolelo břicho a průjmovala jsem ale na druhý den to bylo ok opět.Asi mi nějaké jídlo nesedlo.Někdo zvrací a někdo průjmuje ale já si myslím že to nic není taky mi bylo špatně ale už je to pryč tak neboj to přejde hlavně pít a ležet odpočívat :one: !

Na jídlo můžeš mít rohlík, suchary, rýži a vařené (nebo spíš dělané na páře) brambory, mrkev - dušenou (ale ta je taky dost sladká, takže bych ji smýchala kdyžtak s tou rýží...). tohle by té cukrovnce nemělo vadit. Jinak jestli to máš pořád, tak raději na pohotovost, nebo volej do nemocnice co máš dělat.

In reply to by mikinka

To mlíko bych nedávala...meltu...no nevím. Já bych si asi nic nedala. Věřím, že ležení tě nebaví. Ale děláš to pro mimi. Já ležím už čtvrtý měsíc...Jo magnezko si dávej. Třeba to fakt povolí. Kdyby ne, tak nemocnice (pohotovost) to jistí. Kašli na bordel atd. a odpočívej, ještě je brzo aby šlo mimčo ven.

In reply to by Romanca

Už je mi o trochu lépe,ale pořád se mi ta hlava motá a tvrdne mi břicho,ale nepravidelně tak po 5minutách i po 8minutách.Tedˇ jsem si dala banán,prý je taky na průjem a a černé uhlí to se taky v těhu smí.Ach jo,já ještě nechci rodit. :r: Musím ještě vyprat a vyžehlit.Jestli to bude pokračovat,tak po oběě tam zavolám a když se to zlepší tak tam zajedu až zítra ráno

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka