Deníček uživatele Michalka55

27.12.2016

Letošní Vánoce jsme si opravdu užili. Začalo to ve středu, kdy se u syna objevily první neštovice. V sobotu ráno přijel manžel z prace a už nebyl ve své kůži. Nechtěl nic jist. Já jsem samozrejme mela nachystany bramborový salát, naklepane řízky, chlebíčky, cukroví. :-) K večeru začalo byt špatně i mě. Takže se zadna večeře nekonala, manžel už v tu dobu zvracel, ja az v noci. Syn si jen rozbalil dárky a šli jsme si lehnout, on taky chudák celej osypanej. Druhý den už to bylo lepší, ale jedli jsme jen rohlíky s cernym čajem. Pro salát a chlebíčky si přijela tchyně, aby jsme to nevyhodili.

22.12.2016

Krásně nám začínají ty svátky.  Syn si ze školky přinesl neštovice, včera jsem objevila první pupínky na zádech, dnes ráno přibyli na břiše a hlavě. Není to zatím nic hrozného, teploty taky nemá,  tak to snad takhle zůstane. Ani se nedrbe, vypadá jinak úplne zdrave, jen ta izolace me štve. :00: 

Taky hezký, naše holky mají střevní virozu, horečky a mladší ještě ke všemu poslechový nález a ode dneška antibiotika :-(  V noci jsme moc nespaly, jsmevyřízený a to mě ještě čekají dárky... Brzké uzdravení přejeme :-)

21.12.2016

Ahojky holky , dnešní poradna dopadla dobře, Michalka už má 2150g. Už se pomalu blížíme do finále, jen císaři se asi nevyhnu, pořád je koncem pánevním a  už asi zůstane. Tak vám všem přeji pohodové Vánoce :a: 

29.11.2016

Ahojky , tak jsem dnes byla na velkém UTZ . Malá už má 1550 g . Dle PM 30+2 a dle UTZ je 30+5. Zase se otočila a je koncem pánevním. Jinak me o víkendu začali první poslicky , prý asi nejspíš kvůli počínající kvasinkove infekci. Dostala jsem nějake léky a mam dodržovat klid režim,  což moc nejde. Hrdlo je ale uzavrene , delozni cipek nezkraceny , tak je to dobrý . :-) 

Ultrazvuk v 31. tt

AHojky to mi delala druha dcera s tim tocenm :D drzim palce urcite se umoudri :-) hele Terka byla 28 hlavou dolu 31 hlavou nahoru a 36 hlavou dolu :D

 

In reply to by anetka1405

Snad jo. Jizva drží ,  tak bych možná mohla rodit prirozeně , jestli se teda přestane točit , zatím ji to porad baví .  :-) Ale je pravda, že my hodně tvrdne břicho , tak ji to tam asi utlacuje .  Dnes jsem byla na gyndě pro ATB , protože mi našli ve sterech nějake brebery , prý to tvrdnutí je tím . Tak se to snad potom zlepší . :-) Ještě k tomu mi syna vrátili ze školky , že zvrací , tak mam o zábavu postaráno . 

17.11.2016

Ahojky holky, tak se hlasim po delší době. Včera jsem byla v poradne , vše je v pořádku , Michalka roste , je otočená hlavou dolů, jizva drží. Tlak a moc jsou v normě, břicho už je trochu větší , ale zatím vše zvládám v pohodě , delší procházky nejsou problém , se synem chodíme plavat do bazenu . Jen ted je už týden nemocný , tak už je to doma dlouhé , ale aspoň jsem si vyprala a vyzehlila hadříky na mimčo . Objednala jsem si nějake ty potřeby do porodnice a celkove už mám vše pripravene . Pak už jen manžel sestavi postýlku a seřídí kočárek , ale to az tak v lednu .

29. týden těhotenství + foto pupíku
29. týden těhotenství + foto pupíku
29. týden těhotenství + foto pupíku

Moc krásné bříško,tak trochu závidím.Ale když kouknu kolem sebe a vidím ty dva naše úžasné lumpy.No nevím jak moc by manžel musel přemlouvat.Přeji ať vše klape jak má a krásný pomalu předvánoční čas.Jsi šikulka,že nenecháváš vše na poslední chvíli.

In reply to by kamiluna

Děkuji, s manželem chceme taky jen dvě , víc určitě ne. :-) Me právě na začátku doktorka vystrasila , že jizva po císaři moc nedrží , tak jsem radsi začala chystat dřív , kdyby náhodou .  Zatím to vypadá dobře , jizva drží. Ale stejne asi budu rodit o trochu dřív , prirozeně mi to nedoporučuji . Taky přeji pěkný předvánoční čas .  :-)

20.09.2016

Tak už konec napínání, bude to Michalka.  Jsme šťastný jak blechy.  Vše je v pořádku. 

Už víme co to bude....... :-)
Už víme co to bude....... :-)
19.09.2016

Ahojky holky, tak me zítra čeka velký UTZ, jsem napnuta jak kšandy. Máme s manželem uzavrene sázky, ja tipuju kluka, on holčičku. Konecně snad dostaneme i nějake foto. Už mi konecně začalo růst trochu břicho a poslední týden cítím pořádně pohyby, už jsou i vidět. Dnes jsem přesne 20+1. Tak mi zítra držte palce, ať je vše v pohodě a  dam co nejdřív vědět, jak to dopadlo. :-) 

14.08.2016

Ahojky holky, tak po dlouhé době podávám nějake info o mě.  Od středy jsem na neschopence, tak se trochu nudim.  Chtěla jsem v práci vydržet dyl, ale začala jsem špinit a tvrdo mi břicho, navíc mám v děloze hematom, tak už nechci riskovat. Jinak je vše v pořádku, screening dopadl dobře. Vše je na svem miste, už odpovídá přesne podle ms.  Takže termín porodu 5.2. Už se těším na další screening, tam už se snad dozvíme pohlaví.  Holčička bude Michala po tatínkovi a kluk porad nevíme.  Me se libi Matěj, Matouš, Jan, Tomáš,  tak se snad na nějakém domluvíme.

15+0
15+0
15+0
05.06.2016

Ahojky holky, tak skoro po třech letech snažení a když jsem si konecně našla práci a přestali jsme se snažit,  tak to to. :-)

Testy :-)
Testy :-)
Testy :-)
Testy :-)
Testy :-)

Super, moc gratulujeme! 

U nás to bylo taky tak. Po třech letech bezvýsledného snažení, mezitím ještě přítel onemocněl a bere fůru léků, které prý snižují potenci, když už jsem se smířila s tím, že budeme mít jedináčka, našla si novou skvělou práci a bum po pár měsících jsem oznamovala, že jsem těhotná *smile* . Teď už se mi tu prdolí tříměsíční Andrejka :h: .

Tak přeji ať je vše v pořádku.

Bára a holky :a: 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka