Deníček uživatele Michaela Ženatá

Moc všechny zdravím a doufám, že se máte všichni fajn a daří se vám skvěle.Konečně máme naší princeznu skoro po měsíci doma narodila se 27.3 ve 33.

Tak už máme Anetku doma
Tak už máme Anetku doma

já rodila ve 34tt a ležela sem s malou ve špitále do 38tt teda do té doby než měla 2500gramů..jinak je moc dobře že už ste všichni pohromadě

In reply to by mařenka.l

Jé tak to musela být malinká, já to měla přesně 33+1 a při narození vážila 2110g , ale pak shodila na 1840, takže taky přibírala dost pomalu ale když nás poustěli nměla 2840g a u Apolináře co jsem slyšela ani nečekaj na žádnou váhu a tak a pouští už jako by ve 36. týdnu...děkujueme pa pa

AHoj. tak to je skvělé, že už jste doma:-)Je moc krásná. Také se strašně těším, až už porodím:-) Přejeme vám hodně štěstíčka a zdravíčka a hlavně at brzy problémy s kakáním přejdou:-) Mějte se krásně:-) ahoj

Moc zdravím, mám docela dobrou náladu, protož jsem si včera večer už konečně mohla Anetku pochovat...Nejradši bych jí teda držela pořát a už jí nepustila, ale za chvilku musela zpátky

ahoj naše trojčátka se narodili s 1200g shodili na kilo a teď v 5 měsících mají 6kilo , Anetka to určitě rychlo dožené pá ať jí máte co nejdřív u sebe :\x: :a: :a: :a:

Ahojky,můj syn když se narodil měl 1820g a shodil na 1640g .... byl v inkubátoru a pak měsíc na vyhřívaném lůžku ale dočkáš se toho že si dcerku odneseš domů :-) ale chci tím říct že moc dobře vím jaké to je jít domů s prázdýma rukama a doma koukat do prázdné postýlky a neslyšet pláč,ale věř mi že teď si toho užívám o to víc.Malý už má skoro 7 měsíců a má neuvěřitelných 8kg :-) přeju hodně zdravíčka holčičce a tobě pevné nervy a trpělivost,pak už spolu budete pořád :-)

In reply to by kacken

Jej to byl broučínek malinkej , to je skvělý, že to takhle dohnal to je kus chlapa už ;), no já uvidím jak na jak dlouho to bude , ale doufám že to bude utíkat rychle i když tím že se nemůžu dočkat až ji zase uvidím mi ten čas přijde nekonečnej zrovna dneska jsem o tom mluvila s maminkou co má holčičku vedle nás , a taky to večer vždycky obrečí a to už je tam dýl...Děkuju moc a ať se vám daří pořát stejně dobře ;)

Ahoj Miško,musí to být těžké nemoc si jí vzít dom. :( Přeji vám moc zdravíčka ať každým dnem rostete a brzo jste spolu pa Petra :a:

Ahojte, moc všechny zdravím, tak už jsem maminka přišlo to nečekaně z ničeho nic, Anetka se narodila 27.3 ve 4:58 ve 33.

Předčasný porod

ještě jsem se chtěla zeptat měla si to krvácení něak silné?Protože mě kuli krvácení a špinění hospitalizovali v 25tt a dnes jsem 31tt objevila jsem takový kousíček krve a pak jen špinění..promiň za to popsání! a teď už nešpiním a bolí měj jen záda a k dr jdu pro jistotu zítra...ale i tak chtěla bych to vědět co kdyby náhodou...už sem fakt zoufalá...

Moc a moc gratuluji k holčičce, i když si na ten svět trošku pospíšila :qu: . Tak vám přeju hodně zdravíčka, abyste mohly být za pár týdnů spolu a aby se nepřidaly nějaké komplikace :k: .
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

ahoj. Moc gratuluji k nádherné holčičce a přejeme hodně štěstí a zdraví. Uvidíš, že princezna bude v pořádku a brzy ji budete mít doma:-)

Tak jsem včera byla naposled na genetice.

myslím,že i Dr.to spíše odhaduje,mě dnes řekl,že mimi váží 1700 g - dle měření,které při UTZ provedl a že odpovídáme na 30+2. Tak doufám,že jsme v normě,nijak se nad tím nepozastavil a skutečně až květen ukáže !!!!
Měj se krásně a ahojky :a:

Konečně nám dneska přišel kočárek, mám z něj takovou radost, že bych se na něj dívala celý den, :c: , ale nejde to musela jsem ho nechat u našich :r: , ale už se mooooooc těším na k

kočárek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jsem ráda, docela jsem ho prostudovala a nikde si na něj nikdo nestěžoval, tak mám fakt radost, to ses měla, mě máma řekla že bych ho neměla mít doma...tak musel zůstat u ní .

In reply to by siska333

A jak ti je??? mě dřív bylo dobře i na začátku těhu., až na pálení žáhy a poslední 4 dny je mi pořát na zvracení...Ale byla jsem u doktorky a prý ve vše v pořádku.Děkuju ;)

In reply to by Michaela Ženatá

ja jsem tady kolikrat cetla jak je tehulkam na zacatku strasne zle a me nic.Jen mi na zacatku teu obcas bylo trosku blivno,ze jem mela parkrat jen tzv.pocit na zvraceni,ale vzdycky jsem to vydychala a zase dobry a taky bylo vse ok,ale tak jsem to mela i s prvnim synem co ma dnes 3,5r.JInak se citim skvele az na paleni zahy,ktera me denne trapi docela dost a staci cokoliv malo snist a uz je to tady zase a nekdy i jen tak,takze beru Renny jak na bezicim pase.-)Pocit na zvraceni jem ted v posledni dobe mela jen jednou,takze to ani nemam.Jen si trosku pripadam jako slon,ale jnak me nic neboli.Na zacatku tehu me porad hodne bolelo bricho jako na MS,ale pri kazde kontrole to bylo ok a prej je to normalni jak mi tehdy rekl muj Dr.Dulezite je,ze je i vas vsechno v poradku a holt tve telo se vyporadava s tehu timto zpusobem.-)Mej se krasne :a:

Všechny moc zdravím, dneska ráno volala mamka, že mi umřel děda...ale, že se nemám nervovat aby byl mrňous v pořádku...moc mi to nejde :r: , a ještě mi zakázali jet za babičkou, aby js

Mě v listopadu zemřel táta a byla jsem mu na pohřbu ve svém 27tt. Nic moc, ale musíš být silná, ono to přebolí. Za 3týdny rodím a Michálek nebude mít dědečka, ale babička mu to vynahradí, to si jsem jistá :-))

In reply to by honey82

To mě mrzí to muselo být těžké, to mu určitě vynahradi , aspoň bude mít nějaký potěšení .Babička pohřeb nechce, takže se s ním půjdeme rozloučit až na hřbitov. možná jsem i radši.vlatně nevím...

Ahojky!Je mi moc líto co tě potkalo.Mě loni v létě zemřel taťka, ani nevěděl že čekám mimi(zjistili jsme to až po tom).Jediný co mi pomohlo bylo si pobrečet.Ptala jsem se na to i psycholožky a ona mi řekla, že pokud to tak cítím, tak ať brečím, že je to lepší pro mimi než to dusit někde v sobě.Takže si v klidu pobreč,aspoň trochu se ti uleví.Já jsem teď ve 30.tt a taky ještě při vzpomínce brečím.A to je prý dobře.Tak se hlavně drž a těšte se na mimi.Říká se, že se v mimi člověk vrátí. Já nevím, jestli tomu věříš,ale já jo.Takže si říkám, že pod srdcem nosím památku na taťku.
Drž se. Čauky Soňa

Ahojky,je mi to moc líto. Mně se to stalo taky. Prarodičům jsem v září 2008 s radostí oznámila,že budou mít první pravnoučátko a dědu někdy v říjnu klepla mrtvička,on takový pracant byl ochrnutý na půl těla,učil se znovu mluvit a bez pomoci se o sebe nedokázal postarat. Byl v rehabiliťáku,bohužel v lednu měl druhou mrtvičku a od té doby v byl komatu. Nevěděl,co čekám,mělo to být překvapení a den předtím než zemřel jsem se s mamkou domluvila,že mu to řekne(já do nemocnice nemohla),víš jak se říká,že lidi v komatu slyší,v tomhle případě to byla asi blbost,ale já chtěla,aby to věděl.
Bohužel jsme to nestihli :r: ,zemřel 18.3. a já 5.5. porodila Terezku.
Hrozně mě mrzí,že se jí nedožil,ale co nadělám,aspoň její narození podrželo babičku.
Snaž se kvůli miminku být co nejvíc v klidu ,vím,není to jednoduchý,tvoje babička se taky určitě těší na pravnoučátko a až se mimísek narodí :||): ,tak přijde na jiný myšlenky.
Ahoj Zuzka

Ahojky, dneska zase telefon od doktorky , už se to bojím zvedat :) ...Že prý se mám objednat k apolináři, protože ten ten test na cukrovku je pozitivní ráno na lačno jsem měla 5,22 a po to

Ahoj já v prvním těhu cukrovku neměla, při druhém mi ji zjistili těsně před vánocema, takže dieta a měla jsem si i vážit jídlo. Ale to mi vydželo asi týden pak jsem to vzdala. Chodila jsem na kontroli a dokonce jsem při tom i zhubla. Asi po třech týdnech se mi to zpravilo ale stejně mě pak hlídali ještě v porodnici po porodu, i když už jsem ji vlastně neměla. Ze začátku mě tedy strašili a nakonec nic. člověk byl vyděšený a zbytečně. Jenže u káždého je to jiný, teď čekáme třetího mrňouska a jsem zvědavá jak to budu mít, ale na to je ještě času dost. Tak se hlavně se kvůli tomu nenervuj. Pa :a:

In reply to by Janulika

ahoj :a: , já nemám doma ani váhu na potraviny...asi si jí budu muset pořídit .Tak snad se mi to taky potom zlepší...já se hlavně bojím ,aby sem si nemusela píchat inzulín to nějaká maminka psala , že musela a to bych asi nezvládla jsem hrozná jak jde o injekce a podobný věci.Jinak si to moc neberu, beru to tak že to prostě je ;) jé to budete mít hezky veselo doma :) to je skvělý. Mi konečně čekáme na naše první mimčo a rozhodně není poslední. To je krásný mít velkou rodinu.Děkuju moc :+^*: a ať se vám daří :a:

In reply to by Michaela Ženatá

Ahojky já rodila před dvěma měsíci a taky jsem měla těhu cukrovku a píchat inzulín jsem si nemusela ale měla jsem menší výsledek než ty jen 8,1 a tolerance je 7,9 po testech ale píchat jsem se musela jednou týdně odebírat vzorky krve ráno odpo a večer vždy hodinu po jídle takže píchání tě zřejmně nemine ale dá se to vydržet a dietka bude muset být a pěkně drsná né jen ve sladkém ale i v ovoci a zelenině!!!! dokonce i v přílohách k jídlu ale vše se to dá vydržet hlavně to děláš pro mimčo to mě vždycky drželo....ted už jsem v pohodě a po porodu jsem byla už zase v pořádku ale i tak se kontroluji prý máš větší předpoklady že můžeš později dostat tu klasickou tak se drž papa ;)

In reply to by zajda

Jejda no to jsem nečekala, a taky jsem nevěděla, že to mám asi hodně vysoký teda ty výsledky. no už aby bylo příští úterý to už budu mít jasno. to budu dodržovat , hlavně aby byl mrňous v pořádku.Tak děkuju moc aspoň trošku vím s čím počítat .Mějte s miminkem hezky :a:

Ahojte .Tak teda nevím jestli nemám někam jít na kontrolu... v poradně jsem byla 12.1 na ultrazvuku 14.1 to jsme měli 23+0 tt.

Ahoj, já se taky hrozně sleduju... Pohyby cítím sotva měsíc a přijde mi že taky ustávají. Dnes mě poprvé kopl až teď... Tak nevím, asi spinkal... Když ho chci cítit, tak si lehnu na bok a nohy si dám k bříšku a on se mu tam chudáčkovi zmenší prostor a tak mě kopne abych se vzpamatovala a nechala ho... :°: :°:
Na http://www.tehotenstvi.cz/vypocet-terminu-porodu jsem četla že je normální že pohyby už nejsou tak časté od 24tt, protože prcek tam nemá už tolik místa... Tak snad to tak bude...
Tak se měj krásně a pozdravuj mimouška... :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by Balu

Ahoj, Jé tak to si taky přečtu.To je škoda já právě myslela, že ho pak ucítím víc.Ale hlavně , že se nic neděje ;) . To jsem ráda.Mě taky přijde , že si dloubne jen, když se mu něco nelíbí :c: , Děkuju moc ty se taky měj krásně a pozdravuj mímíska :a: :a: :a:

Já to měla podobné. Pohyby jsem cítila už docela krásně a po 20. týdnu to ustalo. Musela jsem si lehnout a ležet v absolutnim klidu a dát si ruku na břicho, abych vůbec něco ucítila. To trvalo asi do 26 týdne. Teď jsem 28. a najednou je to zas jiné a mimi cítím už pěkně. Dřív jsem měla pocit, že mě kopalo jen do spodku a fakt jsem to skoro necítila. Taky jsem měla placentu na přední stěně, tak možná i tím.

jestli pohyby cítíš, tak je nejspíš všechno v pořádku, je celkem běžné, že se střídají období, kdy je cítíš hodně, s obdobími, kdy je cítíš méně, protože miminko v děloze mění svoji polohu a kope někam, kde to tolik necítíš. Pokud se ale bojíš, tak je lepší nečekat do další kontroly a zajít k dr. hned, je lepší nechat se zkontrolovat zbytečně než se stresovat zbytečnými obavami ;-)

Moc všechny zdravím, tak jsme dneska byli s manželem na ultrazvuku, mimísek je v pořádku.Tak jsem ráda, ani nevíte jak. A už nemám strach, když nám to potvrdili dvakrát.

tak já měla taky stydlínka, takže jsem nevěděli, co čekáme až do 26tt, kdy jsme byli na 4D ultrazvuku a tam nám doktor řekl, že čekáme chlapečka. Takže si myslím, že tam už vám taky poví, co se vám v pupíku schovává :)

Ahojky , dneska jsem se objednávala na testy na cukr které se dělají ve 24.

Ahojky já zrovna dnes byla na tom testu. Nebyla jsem tam tak dlouho, byla jsem objednaná na 7.45 dělají to unás na gyndě.Došla jsem tak mi změřili tlak zvážili, skontrolovali moč dělali mi i zároveň poradnu, ale k doktorce jsem šla až když mi vzali první varku krve je to do žíle byla to rychlovka a setřička byla šikulka nic jsem necítila. No a pak mi do čaje který jsem si donesla neslazený černý půl litru vysipali to sladké brrrrr a musela jsem to do 10 minut vypit. Jak jsem to vypila tak jsem měla návali horka a potila jsem se, ale zle mi nebylo . Po dvceti minutách si mě zavolali k doktorce ta zkontrolovala čípek atd no vše bylo v pořádku i bilkovina už není v moči co byla posledně.A šla jsem si sednout zas do čekarny a po hodině vypití mi brala znovu krev a pak už jsem se mohla najest napit a jít dom. Někomu ještě berou další hodinu znovu, ale je to u každého lékaře jinak. Tak jsem zvědavá jak jsem dopadla. Zle mi nebylo jen jsem pak celej den nemohla sladké ani cítit.Koupila jsem si pořádný klobásek a dala si do nosu. :\x:

In reply to by Eliza2

Tak to je paráda. Jen o tom čaji mě nic neřekli tak tam asi ještě radši zavolám.Stejně jsem chtěla aby mě rovnou vzali i krev na endokrinologii tak se rovnou zeptám i na to jestli to půjde , abych tam pak nemusela jít znovu.To je fajn že už ta bílkovina zmizela, já naštěstí měla moč zatím vždy dobrou . Tak budu držet palce ať máš ty výsledky dobré.já jsem objednaná na 22.1 v sedum ráno, tak snad nezaspím :). To se nedivím to asi musí být teda pořádnel cumel,brr... no snad to udržím v sobě , moc sledké nemusím. Ale nechtěla bych na to jít dvakrát. Tak ať ti to dpadne dobře. ;)

In reply to by Michaela Ženatá

Také bych nechtěla jít na to dvakrát, jiné maminky čaj mít nemusí mají tam nachystané prej šťávy s příchutí citronu tak třeba proto nic neříkala o čaji. Říkám každy lékař to má jiné. Ani se mi tam nechce volat říkali že mi řeknou výsledky v další poradně tak se nechci stresovat. Myslím si kdyby to bylo špatné že mi zavolají, mají moje telefoní číslo. Jdu až 11.2. tak to uteče.Jinak ti přeji aby to dobře dopadlo a aby si to zvládla bez menších nehod a výsledek byl ok. Zatím ahojky a pěkné těhulkování.

Tak to zírám,mě objednávala sestra z gyndy do laborky :jawdrop: ty aby sis to hlídala??nechápu přístup!!No nic,neboj nic to není,příjdeš na lačno,oni ti vemou krev a vypiješ sladký nějaký pití..pak si jdeš sednou do čekárny a za dvě hodinky tě píchnou znovu!Když jsem šla pak do poradny byly už výsledky!!!
Neboj nic to není.Hodně štěstí :one:

In reply to by omonka

No mě už u mé doktorky nic nepřekvapuje.Musela jsem kvůli špatným tripple testům na genetickou poradnu a detailní ultrazvuk, kam mě teda odkázala , a když jsem po tom vyšetření jí dávala tu správu tak si jí ani neprohlídla a řekla mi, že jí nepotřebuje, že si jí mám schovat.Tak tohle už mi ani nepřišlo divný :) Tak děkuju moc to vypadá ,že se to dá zvládnout. jen ta doba...:( celý dopoledne v čekárně...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka