Deníček uživatele Maxima

25.04.2009

Ahoj holčiny, dnes jsem byla donucena navštívit pohotovost. :( A to z důvodů velkých bolestí pupíku.

Fakticky jste mi pomohly. My prvorodičky jsme asi fakt vnímavější na ty bolístky a vystresovanější. :///: Ještě jednou vám moc děkuji. Pa a pohodové těhulkování a maminkování... :\x:

Kolem pupíku je to nejcitlívější na to rozestupování svalů - takže tam ti magnézko fakt pomůže, že svaly budou uvolněnější a nebude to tam tak bolet - vlákna svalíků mohou i praskat - to pak bolí jako modřinově, když budou uvolněná víc, tak se netrhají, ale natahujou, takže ti magnézko myslím fakt pomůže. Navíc se tam může přidat i střevní složka, že když je zácpa někde na střevní cestě, tak to u pupíku může bolet - ale spíš jako píchání. Kdyby se k bolestem pupíku přidalo zvracení, teplota, a že bolí došlápnout na pravou nohu - musíš myslet na slepák a jet na chirurgii. Ale spíš to fakt vypadá na ty narušené svaly - pupík je jejich slabina.

ahojky, tak já měla podobný problém jako ty, taky jsme plašila, měla jsme stach a Dr. mi řekl, že mi prostě jen roste bříško, tak proto, všechno bylo v pohodě. Porid v pohodě nakonec, malá zdravá, já zdravá. Tak je to asi normální...ale taky mě to vylekalo, navvíc, já jsem taková citlivka ohledně pupku, já si do něj ani šáhnout nemohu, je mi to odost nepříjemné. Měj se a opatruj se ;) :s: :a:

Ahojky, v těhotenství jsem měla občas přesně to samé, taky jsem se vylekala co to je. Asi to skutečně bylo to rozpínání, vždy to přešlo samo od sebe. Malou jsem nakonec přenášela :-)) Ale byla to opravdu dost nepříjemná pichlavá bolest okolo pupíku a chvíli trvalo, než to přešlo. Jinak jsem celé těhotenství byla v pohodě až na tohle. Snad jsem tě trošku uklidnila :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka