Deníček uživatele Marynka

27.11.2011

Ahojky,všechny maminky a dětičky moc zdravíme.Už jsme dlouho nevkládaly žádné fotečky,tak se musíme polepšit.Jde nám tady hrozně špatně internet,tak jsem ráda že si přečtu příspěvky ale něco sem vloži

Adélka-18.měsíců
Adélka-18.měsíců
Adélka-18.měsíců
Adélka-18.měsíců
Adélka-18.měsíců
Adélka-18.měsíců
Adélka-18.měsíců
Adélka-18.měsíců
Adélka-18.měsíců

In reply to by svetla82

Ahojky Světluško,no antibiotika jsme dobraly a ted nás budou hlídat,jestly se to nebude opakovat,jinak bychom musely na nefrologii do Kladna,jestly nemá třeba zuženou močovou trubici :( :( což měla starší ségra.Musíme si už konečně dát spicha,jezdím hodně do Rakovníka nakupovat dárky,tak pa :a:

Ahoj Maruško,gratulujeme Adélce k pidinarozkám :h: Máte moc krásnou holčičku a taky na mě tak pusobí jk by jí bylo víc jak 18 měsícu,jako ta naše :///: .S tím mluvením jste teda veliký šikulky,ale ono je to od koho okoukat,co,ségry bodují :s: A jakpak si tatka užívá pozdního otcovství,ten muj je z malý uplně hotovej :) ,snesl by jí modrý z nebe :!k: Posíláme pusinku :kiss:

In reply to by Zdenda3

No Zdeničko úplně mi píšeš z duše :s: tatínkovo největší mazánek,nikdo se jí nesmí dotknout nebo nedej bože na ni zvýšit hlas :s: rozmachánek může všechno a taky toho pěkně využívá }:) včera po Kačce hodila flašku od čaje a tá má chudák monokl,trefila se jí do oka :00: naše malá je teroristka,normálně zbouchá o 20 let starší ségry :s: no a tatínek ji ti ještě učí a chválí ji za to :one: ale máš pravdu taky by ji snesl modré z nebe,je to prostě jiné než dřív....mnohem hezčí :h: koukala jsem že už si pekla cukroví,tak to my jsme ostudy...takovej babinec u nás a ještě jsme nezačly,asi o víkendu.Tak :a: :a: a posíláme velikánskou pusinu :kiss:

In reply to by Marynka

JJ ten muj jí taky v lumpárnách podporuje :///: Sonička muže všechno,budeme mít pěkný rozmazlence :) No hele já právě pekla loni s holkama,všechno běhen jednoho víkendu a to ti mě nebavilo,tak si to letos užívám,peču si sama,max. mi Zlata pohlídá Sonulku že si jí vezme na hodku,dvě ven a já si tady v klidu peču a maluju obrázky na okna,ještě je nemám dozdobený,jsem ostuda :( A nasávám vánoční atmosféru :one: :a: A ještě jsem si vzpomněla,co výběr povolání,byli jste na té burze škol??Už si něco mladá vybrala :#o:

26.07.2011

Ahojky děvčátka,tak posílám pár foteček z naší dovolené :a: Byly jsme na Máchově jezeře a i když počasí nebylo nic moc a měly jsme strach jak to Adélinka zvládne,tak to vyšlo nádh

Mácháč 2011
Mácháč 2011
Mácháč 2011
Mácháč 2011
Mácháč 2011
Mácháč 2011

Nádherné fotečky,moc vám to sluší :-) Tam muselo být nádherně... My odjíždíme příští sobotu na jižní Moravu a už se šíleně těšíme, snad nám to všechno vyjde tak krásně jako vám :-)

28.06.2011

Ahojky květinky,tak se po delší době hlásíme a posíláme pár foteček :k: U nás není nic nového,Adélka lítá jako čert,říká spoustu slovíček ,umí rázně kroutit hlavičkou a řík

Jen pár foteček
Jen pár foteček
Jen pár foteček
Jen pár foteček
Jen pár foteček
Jen pár foteček
Jen pár foteček

Ahojky,zasnu jak je Adelka sikovna a co vsechno uz umi :qu: Nas Luky taky zatim nechodi sam,takze taky lezouci batole :) V tom bazenku fakt ziram a rikam si,ze Adelka vypada opravdu vice dospelacky.Manzel sel ted okolo me,tak jsem mu ukazala fotecky Adelky a koukal a rikal,ze malicka vypada snad pomalu o rok starsi :) Je moc krasna :a:

juuuuuuuuuuuuuuu Adélka je nádherná holčička a proti nám už taková dospělácká :one: my ještě nechodíme tak je to furt lezoucí batolátko,ale Adélka už je mooooooc šikovná :h: :h: :a:

09.06.2011

Ahoj děvčátko, tak se mi podařilo Adélku natočit, když tancuje. Ze začátku nic moc, ale na konci to roztročí. Docela jsem se nasmála :s:
http://www.youtube.com/watch?v=DkQq_x7yFFs

naaaaadhera,moc jsem se pobavila. :qu: Adelka je neskutecne roztomila :h: :) Videla jsem vse a ten zaver se fakt povedl nejlip jak to malicka rozjela. :one: Hotova tanecnice :\x:

02.06.2011

tak i my se hlásíme trochu opožděně s prvním rokem,trochu víc nás zlobí internet ale ted už snad půjde.27.5.před rokem přesně ve 14.10 hod se nám narodila naše princeznička Adélka,v

Opožděně náš první rok
Opožděně náš první rok
Opožděně náš první rok
Opožděně náš první rok
Opožděně náš první rok

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Světluško nebyly a kde tam ten park je?My jsme byly vždycky jen na hradě :#o:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to víš že trefíš,sem se dostaneš všemy směry,nejlíp se sem dostaneš přes Rudu a Strašecí,pořád po hlavní a dojedeš až do Mšece. :C]]: hned jak bude fakt hezky tak si dáme spicha aby zlatíčka mohly být v bazénu :€p€:

Adélce k prvním narozeninám,je moc pěkná :girl: a moc šikovná.Vodu má asi hodně ráda,koupání se líbí,že?
Dortík vypadá moc pěkně a že bylo špatné počasí-to je přeci fuk,my jsme měli na oslavu zase horko,tak jsme raději slavili doma,tam bylo příjemně. :a:

28.04.2011

tak už je nám také 11 měsíců :j) a máme se čile k světu,bohužel nás od úterka zlobí vysoké teploty a nevíme od čeho by to mohlo být :\/: čekáme jestly se neobsypeme a jinak zítra p

Ahojky milé květinky :-)
Ahojky milé květinky :-)
Ahojky milé květinky :-)
Ahojky milé květinky :-)
Ahojky milé květinky :-)
Ahojky milé květinky :-)
Ahojky milé květinky :-)
Ahojky milé květinky :-)
Ahojky milé květinky :-)

Tak to gratuluju k podledním pidi narozkám,pak už budou oficiakní 1 narozky ;) Fotečky krásný,žasnu jak krásně,pevně chodí :D

Ahojky, moc gratuluji k 11ti měsícům :) Je to šikulka, moc mi mrzí, že máte teplůtky :( snad to bude ta šestá nemoc, řádí teď hodně :€\€: Krásný fotečky :one: Adélka je nádherná! Do tý myčky mi Štěpka leze taky takhle, mám z něj vždycky mdloby :s: Maruško, jak je to s tím bazénem v těch Tuchlovicích? Manža by mi tam někdy vzal, ale o víkend :00: Tak až se vymarodíte, tak jsme tam konečně mohli zajet? Nebo když budeš mít cestu přes Rakovník, tak se zastavte na kafe :///: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, tak hlavně, že už je Adélce dobře :one: ok, tak na kafe tě čekám ;) a do toho bazénu se moc těším :-) :a:

ahojky, Adelka je hrozne krasna holcicka! A jaka je sikulka,ze uz umi chodit,gratulujeme! Drzim pesti,at je to ta sesta nemoc a at se mala obsype! Papa

04.04.2011

tak nás včera sluníčko poprvé vytáhlo do lesa.Zbalila jsem batůžek a vyrazily jsme s Kristýnkou a Adélkou na výlet.Bylo to nádherný a přišla jsem domů nabitá energii,úplně super :on

Včerejší nádherné počasí
Včerejší nádherné počasí
Včerejší nádherné počasí
Včerejší nádherné počasí
Včerejší nádherné počasí

Ahoj malá je krásná princezna. a v tom růžovém super.Počasí se postuně umoudřuje. Tak aby těchto výletů bylo víc.

Nádherné foto, moc vám to slušíííí :c: a jestli jsi na té předposlední fotce ty, tak jsi veliká :cat: !!!

Ahojky, to je moc prima, že jste si to taky takhle užili :one: malá tam spinká jako šípková růženka :c: krásný fotečky! dnes vypadá, že bude líp :one:

Téda, to jste měly krásný výlet! Z fotek úplně čiší pohodička a Adélka s tou šiškou je krásná! No jo, to je jen aprílové počasí, zase do konce týdne bude hezky :-)

30.03.2011

Tak nám v neděli bylo také deset měsíců.Píši později,nějak to nestím.Le nádherné počasí tak jsme pořád venku a taky na zahradě budujeme Adélce pískoviště a houpačku.

Adélinky desátý měsíc
Adélinky desátý měsíc
Adélinky desátý měsíc
Adélinky desátý měsíc
Adélinky desátý měsíc
Adélinky desátý měsíc
Adélinky desátý měsíc

V to mostýmu je k sežrání :D a stím capakáním bez držení nemám slov je hrozně šíkovná prdélka :one:

Adélka je opravdu nádherná holčička a jak je šikovná, určitě si na ní moc pyšná :h:! Karnevalový kostýmek nemá chybu :///:, božíííí!
Denis teď sedí vedle mě, kouká na pc a dělá papapa :///:!

In reply to by mimilinko

Denískovi se asi líbí ta kravička,bjouček malinkej,jsem Péti na ni moc pyšná je to můj poklad :h: :h: posíláme Denískovi pusinku :kiss: :kiss:

Teda to je kocanda:)))Kostymek super a koukam jako blazen, ze uz stojite, parada :one: V mickach se Adelce libi, ze?My jsme je koupili Lukaskovi k 1.narozeninam, tak jsem zvedava, jak se mu budou libit.Tak si uzivejte slunicka, papa

16.03.2011

Tak takhle si Adélka dneska hrála :-) Stáhla si knedlík ze stolu a dala mu, co proto :-) Když jsme ji viděli málem jsme se počůrali smíchy :D
http://www.youtube.com/watch?v=htQnkso-rXY

ze Adelka teda poradne radila :c: :one: Je moc krasna a knedlik neknedlik a hlvne,ze je princezna stastna ;) :a:

Tak a k obědu budou brambory :s: to je super, co s tím dokázala :one: Ještě, že Štěpka spí a nekouká se mnou, ještě by dostal stejný nápad :€):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka