Deníček uživatele Maru

20.09.2011

Prosím vás, máte někdo zkušenost s odsávačkou přes vysavač?

01.06.2011

Už jsme sice nějký den doma, ale neměla jsem příležitost a tak tedy nyní: naše Adélka se narodila 14.5. ve 13:50 ve Vítkovické porodnici s mírami 3800 g a 52 cm.

Naše Adélka
Naše Adélka
Naše Adélka
Naše Adélka
16.11.2008

Koncem října u nás byla na návštěvě babička a děda z Čech, tak přišly fotečky, tak se musím podělit.

07.11.2008

Ahoj holky, šíleně dlouho jsem tu nebyla, ale nestíhám... Měli jsme návštěvu - babi a dědu z Čech, finišujeme vlastní bydlení a užíváme Ondráška raráška.

14.10.2008

A ještě jeden dotaz, chci začít malému dávat na noc kaši, ale nejsem si jistá jakou. Už má 6 měsíců, takže můžu i s lepkem, ale mám raději začít s rýžovou?

taky máme půl roku a začnu dávat kaši.. měli jsme doma vzorek nutrilon rýžové.. chichi, chutnala i mě, takže co nesnědl, tak jsem dojedla :s: no a pak jsem koupila od hami a ta byla divná, bez chuti.. takže jsem dneska opět koupila od nutrilonu, nebudu dávat zatím jinou.. takže asi tak :-)

14.10.2008

Ahoj, tak první půlrok života Ondráška utekl neskutečně, už to je opravdický společník :) Má 71 cm, 9360 g, paní doktorka říkala, že je šikovný, ale když mu poslouchala srdíčko,

to mate ale malyho sikulu... pani doktorka te podle me zbytecne vydesila, kdyz je malinkej tak cilej a ma se takhle k svetu. Kamaradka ma chlapecka se srdecni vadou, ale ten je za chvilku unavenej kdyz si hraje, atd. Neboj, nic to nebude, musis tomu verit, hm? :///: :c:

Ahojky, nejdříve pogratuluji ke krásným mírám. Malý je super cvalda :one: Jinak starší syn má šelestík na :h: - ale on to má dané tím, že má nějak jinak osu - prý trošku vychýlenou, ale v ničem ho to neomezuje. :n: :) :k: Nevím, jaké můžou být různé příčiny, každopádně držím palečky, ať je Ondrášek v pořádku :h: :h: :h: :k:

06.10.2008

Konečně jsem se dostala k tomu, dát sem fotečky z léta. Tak takhle vyrostl Ondrášek a takhle jsme strávili léto :)

02.10.2008

Tak jsem objednala pro mrňouska vánoční dárek - mluvícího pejska od Fisher Price, včera jsem ho u nás viděla za 1000,-- a dneska přes net za 780 plus doručení ;) Doufám, že to bude OK,

jé tak to bych moha Lukáškovi taky objednat. Holky prosí prosím o ty stránky kde to mají, napište mi je jo? Moc děkuju.Vendula

My ho mame a muzu doorucit,pouzivame ho od 5 mesicu.
Na s mluvi sice spanelsky,ale vzhledem k tomu,ze to bude jeho druha rec tak dobre.Neda na nej dopustit a nejradis ma ousko a pocitaci nozicku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka