Deníček uživatele martulaasek

01.03.2010

Ahoj holky, tak dnes jem byla opět na kontrole u Dr.
Posledně mi ukazoval a říkal, že budu mít dvojčátka :cc): :cc):

Určitě to všechno dobře dopadne, příroda to tak chce a kdyby tam od začátku byl jen jeden, kdo ví, jak by to dopadlo. Držím mooooc palečky :cc): Alushka77

Neboj , já slyšela od spousty holek takový příběh a dokonce má kámoška tady to taky tak měla a má krásného zdravého chlapečka !!! Vše bude v pořádku , uvidíš !

Nazdarek Martulko :dance:
nebud smutna,jedno :cc): je taky zazrak,byla jsem na tom asi dost podobne,dva zloutkove vacky a miminko jenom jedno.Ted jsem zacala 26 tyden a mala roste tak jak ma a snad je i vsechno bez vetsich komplikaci...ja sama jsem z dvojcat a tak sance na to ze se jeste povedou urcite je :s: :s: pa a hezke tehulkovani at uz ve 2 nebo ve 3 :\x: :\x: :\x:

17.02.2010

Ahoj holky, tak dneska jsem byla opět na UTZ, dle mého výpočtu bych měla být 6tt+5.

ahóój, dvojčátka tu fakt ještě asi nebyly to je nádhera, :#~: to bych asi taky koukala :-) na UTZ. No a s tím mlžením před všemi kolem mám svoje zkušenosti, nevím jestli teda nejsme opatrní až moc, ale řekli jsme to zatím jen kamarádům u kterých je to "v bezpečí" a ještě 3 týdny počkáme do konce 3 měsíce, tak ať srdíčka tlučou jako zvony a daří se vám :cc): :cc):

moc moc blahopřeji :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: , máte dvojčátka v rodině, nebo pomohl Clostík?? Hezky se opatruj a užívej si dvojnásobné štěstíčko!!!!!!

In reply to by Daisii

No přítel pochází ze 6sourozenců z toho tam byly jedny dvojčata. Ale on sám není z dvojčat. Každopádně si myslím, že za to můžou hormony, clostík atd. I doktor říkal, že je to pravděpodobně kvůli těm práškům co jsem brala, způsobují vícečetné těhotenství.
No jo, já musím být vždycky něco extra :s:
Je to moje první těhotenství, a začínám být nervózní zdali na poprvé a hned dvě zvládnu, ale když to dokázalo spoustu jiných maminek, tak proč ne já, že?! :00:

...NO JE TO KRÁSNÉ ČÍST, AŽ MĚ TO DOJALO..MI TAKOVÁ MAMKA SCHÁZÍ, MY TO DALI NAŠIM JAKO DÁREK K VÝROČÍ DO OBÁLKY TEST....NO A ONI SE STÁLE PTALI CO TO JE, JAKOBY FAKT NEVĚDĚLI,( A TO JSEM PO TŘETÍ TĚHU A JEDEN TEST JSEM SI KDYSI DĚLALA U NICH A UKAZOVLA JIM HO), TAK JSME Z TOHO BYLI ZMATENÍ, A KDYŽ UŽ JSME JIM TO ŘEKLI, TAK MÁTI, JAK CELÝ ŽIVOT NEPIJE NIKDY ANI "ň", TAK SI DALA PŮLKU A ŘEKLI TAK JO. NO A TO JE VŠE. :-) HOLKY UŽIJTE SI TO S MAMČOU, JSOU TO KRÁSNÉ ZPRÁVY.!! PAK NÁM DOLOŽ FOTEČKU, DVOJČÁTEK TADY MOC NENÍ!!! :-) PÁ :a: MOŇASEK :-)

:-))))) moc vám gratuluju!!! je to nádherné.. vždycky jsem chtěla dvojčátka.. čekáme "jen" jedno ale jsem za něj vděčná:-))) takže přeji pohodové těhu a užijte si to..

09.02.2010

Ahoj maminy, nevím co se děje, jestli počítám dobře měla bych být 5tt+4 (poslední MS byla 2.1).

Uffff, holčiny děkuji moc za vaše rady. Už mi o mnoho lépe, a omlouváme se - no prostě jsem se náhle polekala :00:
Jsem teď furt ve stresu, řešíme s mojim bydlení, protože vlastní nemáme, přehadujeme se atd., je toho nějak hodně... :#o:
Už jsem ale klidnější :a:

Ahojky. Jsem 15+4 a doted mam obcas krece:) To, ze mas vodnaty vytok je absolutne normalni, mozna to budes mit cele tehu. Ja to teda mam. Spatne od zaludku taky cekej ty prvni 3 mesice minimalne. A bude to horsi:)
ne neboj, tobe se muzou vyhnout ty neprijemnosti, ale nebud vyplasena, kdyz prijdou:) mela by sis precist nejaky clanek o tehotenskych problemech, at se v tom trosku vyznas (ale bacha na clanky typu: Co muze znamenat bolest v podbrisku: a)zacinajici potrat, b)probihajici potrat, c)mimodelozni tehotenstvi,... jsou to nesmysly a jen te to vydesi:)

Ahoj.Já jsem teď 23tt.měla jsem ten samej problém jako ty..aloe neboj to je tím, že ti roste děloha a vše se zvětšuje a připravuje na první trimestr..pokud nekrváciš, taky bych nikam nešla.ze začátku bolí všechno a divných pocitů je mnoha:-) tak si užívej těhulkování a buď v klídečku:-) paa

04.02.2010

Ahoj holky moje, tak jsem raději byla včera na kontrole aby se podíval jestli jsem fakt těhu (když mi to ty testy tak od neděle ukazovali).

Ahojky, moc gratuluju :qu: A neboj určitě bude vše v pořádku :ww: :one:
Mě to také čeká příští týden, doufám, že už by mělo být něco vidět, nechtěla jsem moc spěchat a budu už začínat 7. týden :C]]:
Držím pěsti a krásně si to užívej :\x:
papa :a:

říkám krásná zprávička hned po ránu :\x: tak blahopřeji a plivej na nás bacilky az se všechny sejdem na gyndě !!!! :*8*:

01.02.2010

Ahoj holky moje,
tak včera jsem se vrátila z té své pracovní cesty. Byla to teda hrůza, pěkný fofry, úplatky...jen abych to všechno stihla.

31.1.....I.těhu test

Moc moc gratulujiii!!! Já měla ten samý test před rokem a teď mám 3,5 měsíční holčičku. Takže říjňátkům zdar :\x:

jsi těhulkáááááááááááááááááá vítej mezi nás a hlavně at je všechno v pořádku, :s: :\x: :qu: :a: Evik

26.01.2010

Ahoj holky, tak Vám podávám hlášení.
Dnes jsem 25DC a už dobírám duphaston-ještě zítra a pak budu čekat kdy ta :spid: dorazí (a třeba taky ne :C]]: ).

Tak šťastnou cestu aspoň budeš mít jiné mašlenky a pak budeš příjemně překvapená až :spid: nedorazí.Držím palečky.

Tak to přeji pěknou cestu a dobré počasí...a pořádně si to tam užíjte... :*O*: ... :C]]: ...a snad bude... :cc): ...držím pěstičky... :o)

18.01.2010

Ahoj holčiny, tak je už pondělí. Měla bych mít po ovu.
Zítra začínám brát duphaston.
No tak jsem doufala, že bude hodně :*O*: , navíc to vyšlo na víkend.

Ahojky, nevím jak dlouho se snažíte, ale myslím si, že když se budete k sexíku "nutit", tak to nebude to nejlepší. Pozor, aby sis nevytvořila nějaký psychický blok.
Jinak samozřejmě držím pěsti ať se zadaří ;)

In reply to by jujunka

ahoj jujunko,
mému Dr. se konečně po roce podařilo u mě rozjet ovulku, teďkom je to druhý cyklus kde bych mohla otěhotnět. A vzhledem k tomu, že s přítelem nebydlím (kvůli práci), nám nic jiného nezbylo. Jinak v průběhu ostatních dní je sex bez problémů. Tak doufám, že žádný psychický blok mít nebudu :n: ,ani on.
Ty už mám z těch léků co do sebe furt peru.
Ale dík za názor, měj se :a:

In reply to by martulaasek

Jo aha, tak to jsem netušila :) Pokud to je takto, tak to asi opravdu nic jiného nezbyde, než se do toho tak trošinku "nutit" ;) Každopádně budu držet pěstičky, aby to vyšlo co nejdřív :dance: My snažilky přeci musíme držet při sobě a držet si :one:

13.01.2010

Ahoj holčiny, tak jsem dnes byla opět na UTZ. Je to právě 12DC po dobrání clostíku. Ovu mi vypočítal teď na víkend, takže bude hodně :*O*: . Folíky mám velké 16mm.

In reply to by Tinkapletinka

od 5DC-10DC beru clostilbegyt 1-0-1 a od 18DC budu brát Duphaston, po dobu 10dní a zace 1-0-1. Jinak po celý měsíc beru ještě glucophage 500mg a také 1-0-1. No a samozřejmě vítamínky Babyplan Calibrum+kontryhelový čajík. A když si vzpomenu tak tu mám ještě kapky Femigard (je to jen směs bylinek) :00:
Se divím, že ještě dejchám :s:

:s: :s: taky přeji příjemné snažení a hlavně prosnaženou evoluci :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

04.01.2010

Ahoj holčiny,

nesmutni....jednou to vyjde...a urco tento rok . Rok 2010 je magicky pro tehulky..shodly jsme se s holkama...takze to urco vyjde....a za par mesicu nam budes hlasit jak ti pekne roste pupicek.Lůca

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc ti děkuji, už je mi o moc lépe.
Ve středu začínám brát clostík a 13.1 UTZ.
Teď už vím, že to půjde, i tobě. Třeba se nám to podaří zároveň :|P:
Vždycky jsem chtěla být těhu přes léto, a taky se na to moc těším.
Jak naschvál se mě včera otec zeptal, jak se naše mimčo bude jmenovat, když s přítelem nejsme vzati. Nevím co ho to napadlo, ale do smíchu po tom všem mi nebylo :n: . Samozřejmě o ničem rodiče nevědili.
Radši jsem odešla :~!: .
Držím ti palečky, Vám všem palečky. Tfuj, tfuj, tfuj........ :a:

14.12.2009

Ahoj snažilky, jen hlásím info z pátečního II. UTZ. Vajíčka povyrostly (st 13mm na- pá 18mm na levém ováriu). Takže dá se řict úspěch :qu: .

Ahoj Marti, tak to je skvělá zprávička, že ovulka už dostala rozum :one: . Teď bude jen stačit, aby :cc): dostalo rozum a moc dlouho vás nenapínalo!!!!!!! :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka