Deníček uživatele Martísek

29.01.2010

Ahoj maminky. Mám dotaz z čeho pijí vaši drobečci mléko :$}: . Malému je devět měsíců a od půl roka je na umělé výživě. Dávala jsem mu to z lahve s dudlíkem.

já jsem teda dlouho kojila, takže mlíčko z lahvičky moje děti moc neznaly. Když jsme v půl roce začali k příkrmům dávat i tekutiny, tak jsem nejdřív dávala normálně z lahve s dudlíkem. S mladší si vůbec nepamatuju, jak to vlastně bylo, ale u staršího si pamatuju, že jsem kolem těch devíti až 12 měsíců vyzkoušela snad osm různých "pítek" pro děti tohohle věku a nechtěl ani jedno. Parádně se naučil pít z normálního hrnečku a k tomu jsme pořídili lahvičku s brčkem. Později jsme přešli na petlahve s membránou. Klasické dětské picí náčiní bych po téhle zkušenosti vůbec nepořizovala. Mladší dcerka měla jen to, co zdědila po bráškovi, který to nepoužíval, a nijak zvlášť se to nechytlo. Jinak lahvičku se savičkou jsme na občasné pití měli zhruba do roka a půl, roka a tři čtvrtě.

Ahoj, já mám super zkušenost s lifefactory. Taky je malej od půl roku na UM, koupila jsem lahvičku s dudlíkem a teď budeme jenom měnit dudlík za pítko pro větší děti, Lahvička zůstává stejná. Má jí rád, je barevná, dobře se mu drží, mě se dobře umývá, většinou stačí jen vypláchnout. U plastové jsem byla naštvaná, že se zabarvila čajem a pak i to z ní bylo i cítit. U této to nehrozí :-)

můj malý má 13 měsíců a mlíko chce jen z láhve,čaj pije z hrníčku,ale jak mu dám do hrníčku mlíko tak ho radši nebude pít.A jelikož mlíko má jen ráno jak vstane a večer než jde spát tak ho zatím nechávám tak jak to je.Petra a Lukášek

Máme skoro 9 měsíců a taky jsme na flašce, zatím to neřeším, možná zkusíme hrneček na čaj, ale mlíčko budu dávat zatím z flašky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka