Deníček uživatele martinkakloudova

Ve středu nám budou tři měsíce.

jsem trochu v rozpacích,byla jsem z malou v poradně ve třech týdnech,,všechno je vpořádku až na to že malá za čtrnáct dní přibrala půl kila.Doktorka mi řekla že jí mam ubrat,nemam j

Jo a holky četla jsem v časopise "Maminky radí" jeden dotaz. Maminka si tam ztěžovala, že její syn hodně přibývá a je to pouze z mateřského mléka. Zatím mu nedává žádný příkrmy. A ta doktorka jí odpověděla, že se tím nemá strasovat, že mateřské mléko je úplně nejlepší strava a že ho nemá omezovat. Že se to pak samo upraví. Teď že to nemá řešit. Taky bych to tak asi viděla ;)

ahoj martinko, jsme na tom podobně, 2/3 jsme odcházely z porodnice s 2,27 kg a 12/3 na prohlídce jsme měly 2,70 kg ;) hlavu si z toho nedělám, hlavně, že rostou! taky si nedovedu představit, že bych měla ubrat... jako jak bych to udělala?? přeci jí nenechám plakat a koukat na ní, jak má narvanou pěstičku v puse a saje jako blázen.

In reply to by zabka

Jů, ahoj Žabko. No ta tvoje princezna papat potřebuje. Vždyť byla maličká, tak to musí dohnat. Navíc ještě nemá ani průměrnou porodní váhu. Já bych to taky neřěšila a nechala jí pít, kolik chce ;) :w: :cc):

In reply to by Zuzu

ahoj zuzu :a: já vím, že to potřebuje dohnat, však ona se snaží :) jí po 3 hodinách a okolo poledne i po hodině... a vždycky saje tak 15-20 minut. je to naše šikulka. roste úplně před očima. dr. říkala, že trháme rekordy, ale jinak nic neříkala. jéje, už se probudila, tak já letím, pá :a:

tak vám chci napsat jaký jsem měla pord.Večer kolem desáté jsem si šla lehnout,nic jsem necítila vše bylo jako jindy.Dvacet minut po půlnoci se mi chtělo na záchod a jak jsem vstala tak mi

No tak to jsi měla krásnej porod. Ale už to byl drzhej, takže to je něco jinýho. Moc gratuluju k holčičce :w: :w: :w: :k: :!k: :/;x:

Tak když to popisuješ jako brnkačku, tak ze mě trochu obavy spadly - díky a přeju hodně zdraví

ivka222

jo jo,druhý to je brnkačka a o třetím ani nemluvím,gratuluju :s: :one:

tak jsem tady jen na skok,včera nás propustily z porodnice.Malá je zatim hodná,skoro nebrečí tak doufam že jí to vydrží.Tak vám musi napsat co se nám stalo malá se narodila v ten samý de

tak to gratuluji a preji hlavne hodne zdravicka :h: tak maji narozeniny ve stejny den,tak to je krasny,pekne to maji naplanovane :one:

Tak ještě jednou velká gratulace :k: :k: :k: No to je super,kdyby si to člověk chtěl takhle naplánovat,tak by to určitě nevyšlo a ono ejhle to je fakt prima :one:

tak od včerejška pořád špinim :r: :r: ,ale kontrakce žádný,miláček sice kope :h: :h: .Začínam být nervozní a přemešlim o tom že pojedu rodit jinam.Ta včerejší kontrala v tý porodnici nic moc :sick: :sick:

zkusili cestu do porodnice,začla jsem špinit :r: :r: .V porodnici mě natočili a zkoukli,kontrakce nepravidelný a otevřená na jeden prst,tak mě poslali domu.Mam přijet až budou kontrakce pravidelný. :one:

tak jsem zjiistila že už to asi nezvládam,včera jsem měla ubrečenej den,někdo se na mě blbě podíval a já začla bulet a na malou jsem křičela :§) :§) .Už abych porodila jsem z toho vedle,todle jsem v prvním těhu neměla :sick:

tak jsem se vrátila z ozviček,dopadly dobře 140tep a ,kontrakce 0 a glykémie taky takže v pátek znova.Nejhorší je to dojíždění Tachov je odříznutej tak jezdim 60km ,každý týden.Jak jste na tom vy zlatíčka?

Tak to je dobře že je to ok.to dojíždění ti nezávidím taky by mě to štvalo naštěstí nikam dojíždět nemusím.Jinak my se máme dobře a v bříšku ted snad krajeme nějakou hru nejspíš škatulata škatulata hejbejte se :s: :s:

In reply to by martinkakloudova

Tak to je přesně,ale naštestí v noci nebantuje aspon o tom nevím jen když se probudím já a už nespím tak to je hnedle vzhůru.Asi ví,že se o ní bavíme pořád vlní:-)Nebo o něm já už nevím jak tomu mimískovy mám říkat.Zatím si nejsme jisti co to bude

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka