Deníček uživatele Martinkaaaa

17.06.2011

Ahoj snažilky! :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky! Děkuji.. kéž by... i teď jen 3. den špiním, opravdu malinko a začalo to až 38.DMC. Ale je pozitivní, že jsem nemusela na tu injekci. Přemlouvám každý měsíc svoje tělo, aby už konečně začalo fungovat tak, jak má. Před pár dny jsem se dozvěděla, že je moje sestřenice těhotná a dneska jsem si mohla sáhnout na její kulaťoučký, malinký bříško... Jak já jsem jí záviděla...

18.04.2009

Ahojky všem! :a:
Konečně mám po dlohé době jít na tyto stránky... :) Martinka nám krásně roste. :girl: Podívejte se na pár jejích foteček. :c: No, není roztomilá?? :h:

In reply to by sionka

To je zatím její nejvtipnější fotografie... :s: Museli jsme jí dávat fialku proti moučnivce... :00: a pak jsme se styděli s ní chodit ven. :s: Byla to legrace. ;)

24.03.2009

Ahojík! :a:

Jejej, tak hlavně že to dobře dopadlo a že maličké nic není. Vůbec si nedovedu představit, jak bych se zachovala, kdyby se nám to stalo. Mě stačilo, že se prďolka, když byl maličkej, jakoby dávil, vypadalo to, že se taky dusí, naštěstí pomohlo vždycky to, že jsem ho zvedla a poklepala po zádíčkách.Přeju, ať už se vám takové záchvaty vzteku neopakují...

04.03.2009

Dnes už se cítím mnohem líp, Martinka spinká, proto můžu popsat průběh porodu...

Krááásná holčička a ty jsi moc statečná maminka, popsala jsi to opravdu výstižně ale zároveň s citem, že i když to bolí tak to stojí za to ;) Tak ať se má Martí hezky k světu a dělá Vám jen radost, já si na svou holčičku počkám do května :)

Až mi ukápla slzička, jsi moc šikovná a malá je nádherná. Ať už jste obě v pohodě a ať vám dělá jen radost.

Martíííí,mocinky gratuluju jak jsi to pěkně zvládla,mně to teprve za pár dnů čeká (13.3.),moc jsem na tebe myslela když jsem si přečetla že jsi v nem ocnici,hlavně že to všechno dobře dopadlo...Martinka je krásná,ať vám dělá jen a jen radost!!!!! :girl: :k:

17.02.2009

Ahojky! :a:

Právě se s manželem rozhodujeme, které povlečení do postýlky pro naši Martinku objednáme. :? Pomůžete nám? :///:

Ahojík! :a: Chci vám všem poděkovat za rady tipy... :c: Nakonec jsem objednala ty s medvídkama, protože se líbili skoro všem a hlavně manželovi. ;) Mě se líbili oboje, takže pro mě nebylo co řešit... :one:

Tak jaké povlečení jste nakonec objednali? Mně se víc líbí srdíčka, je to takové čistší a přijde mi, že motivy medvídků a ostatních zvířátek je všude stráááášně moc, takže si jich mimi tak jako tak užije dosyta ;)

Ahoj Marti,
tak mě se líbí obě, jen pro miminko bych volila medvídky - jsou takoví něžnější a na srdíčka má holčička ještě čas, ne? :///: ;) Effka a Viktorka

Děkuji vám moc, moc, moc za vaše názory. :c: Srdíčka Mně se víc líbí varianta se srdíčkama, ale manželovi medvídci a většině ostatním se líbí taky. ;) Mě se taky líbí... jen o malilinko méně, než ty srdíčka. Ale pro Martinku bude asi lepší, když bude mít na povlečení více barev a když bude víc veselé... asi zvolím ty medvídky. :dance: ;)

05.02.2009

Ahojky! :a:

ahojky já jsem 36tt a všichni říkají, že mám bříško malé, ale já bych neřekla. jinak tím, že jsem byla před těhu hubeňour a i teď, když každou chvilku jím, tak mám v pase 93 cm. miminko cítím perfektně a vím úplně přesně kde má nožičky, ručičky, prdelku,... a ne jen cítím, ale i krásně vydím nožky od zadečku přes kolínka až po patičky když se protahuje, ale PA i pani doktorka mi říkali, že to je v pořádku ba naopak mám být prý ráda, že na bříšku nemám uložený žádný tuk a po porodu prý budu jako předtím, tak uvidíme. jo a jinak bych také měla mít macíka, ale tak dobré rozměry pánve nemám :( ale povoluje, tak uvidíme.

In reply to by krtecek9

Já jsem byla silnější před těhotenstvím, ale nebyla jsem nikdy vyloženě obézní... Bohužel nevidím přesně obrysy mimíska, když se v bříšku otáčí... :00: spíš vidím takové "vlny"... ;) Někdy se mi stane, že když mám dlaň na břichu a Martinka si zrovna protahuje nožičku, tak se mi zdá, že jí dokážu chytit... třeba i za chodidlo... :///: Ale výrazně vidět tvar jejího těla neni, asi právě proto, jak tam zrovna leží... :? Prý je zády k bříšku a obličejem k páteři :s: a nebo právě tím, že nejsem ve skutečnosti štíhlá, spíš "oplácaná"... :00:

já mám do porodu jednou tolik co ty. Takze 6 týdnů. Z velkýho miminka si nic nedelej. Ven stejne musí ne?:) Užívej si svého bříška a zbytek těhulkování a držím pěstičky,ať máš pohodový porod.
Kamila4

In reply to by Kamila4

Ahojky! :a:
Přesně tak - ven musí jít... když šlo dovnitř... ;) Ale tím, jak se blížím k porodu a tím, co mi p. asistentka řekla, tak se začínám bát... :00: Uvidíme, jak dopadne porod. Už teď z něj mám strach a to jsem byla opravdu klidná a všichni se divili, že se vůbec nebojím... :O

In reply to by Martinkaaaa

AHOJ MARTI, JÁ JSEM TAKÉ 37 TÝDEN A NEMUSÍŠ SE BÁT. MÁ SESTRA JE PRCEK 154 CM A RODILA CHLAPEČKA MĚL 4 KG A V POHODĚ. NEVÍM JESTLI TI RADILA PORODNÍ ASISTENKA MASÁŽ HRÁZE A MALINÍK, ALE MÉ SESTŘE JAK PRVNÍ, TAK DRUHÉ TO POMOHLO A JÁ NYNÍ APLIKUJI TAKÉ, TAK TO ZKUS!!! JINAK PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÉ MIMINKO, HANKA

28.01.2009

Ahojky! :a:

In reply to by Rebelka

Nemám zkušenost s pitím maliníkového čaje a s jeho účinkama na porod. :n: I názory se liší... je to tak "50 na 50". :///: Ale pokud je alespoň 50 % těch, kterým pomohl, tak ho taky vyzkouším. ;) Je to to samé, jako se striema... Mažu každý den, několikrát denně a stejně mi praská. :( Kdybych bříško nemazala, tak bych si později mohla vyčítat, že mám strie proto, že jsem bříško nemazala... :P (A i přesto, že by výsledek s mazáním i bez mohl být stejný...). Snad chápete, co jsem tím chtěla napsat... :s: Prostě... už pro ten pocit.... ho vyzkouším... :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka